9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی. برندشم احتمالا inno3d پیدا می کنی با این قیمت.نقل قول:
Printable View
9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی. برندشم احتمالا inno3d پیدا می کنی با این قیمت.نقل قول:
محمد رضا مطمئنی Club و His از گیگابایت بهتره؟نقل قول:
شخصا Gigabyte رو برند معتبری می دونم. کما اینکه آواژنگ هم گارانتی خوبیه.
رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته :5:نقل قول:
شما کجا رو پیشنهاد میکنی گیگا ازش بخرم ؟!نقل قول:
رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينكه از كجا ميگيري مهم نيست فقط با گارانتي آواژنگ بگير يه چرخي توي پاساژ ايران و رضا بزني حتما پيدا ميكني
سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
در ضمن ببنید این خوبه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2808008#post2808008
دوستان یه کارت گرافیک خوب تا حدود قیمت 60 تومان اگه میشه معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا مارک معتبر باشه
اقا ما رو گرفتی درباره بهترین کارت دنیا داری صحبت میکنیا:21:نقل قول:
[quote=alizshah;2808097]سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
ATI 4870 بگير حدود 380 تومن با برند گيگا گير مياد و 370 با برند HIS
سلامنقل قول:
خیر این مادربرد نه PCI e پشتیبانی می کنه (طبیعتا کراس فایر هم نه) و سوکت 775 رو هم پشتیبانی نمی کنه که شامل تقریبا کل پردازنده های بازار میشه بهترین کار اینه که شما چند وقتی صبر کنی و بودجه رو به ارتقا برسونی البته میتونی الان یه رم 512 دیگهDDR1 بگیری اضافه کنی ولی زیاد مشکلی رو حل نمی کنه
سلامنقل قول:
(مادربردتون اسلات PCI e داره؟)
VGA CLUB3D 8500GT 256MB GDDR2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VGA CLUB3D 8500GT 256MB GDDR2
GPU :NVIDIA G86-300 / 256MB GDDR2 / 128 BIT / Memory Speed : 800 MHz / GPU speed : 450 MHz
قیمت:65-70 هزار تومان
VGA CLUB3D HD2400PRO-256MB GDDR2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VGA CLUB3D HD2400PRO-256MB GDDR2
GPU :ATI RV610 /256 MB GDDR2 / 64 BIT / Memory Speed : 660 MHz / GPU speed :525 MHz
قیمت:55-50 هزار تومان
حداکثر چقدر می تونی خرج کنی؟اگه به 80 تومن برسونی می تونی یه 8600GT برداری که توی این رنج بهترین انتخابه.
گيگا معتبر هست البته تو مادبرد نه كارت گرافيكنقل قول:
شما هيچ ريويوئي از گيگا تو كارت گرافيك ديدي خيلي كم هست.
در ضمن اونطور كه يكي از دوستان كه با اينها در ارتباطه ميگفت آواژنگ جنس درجه 2-3 وارد ميكنه.
این گونه اظهار نظر ها هیچ گونه پایه و اساسی نداره ! بهتره ادامه ندید !نقل قول:
===============================
پ.ن : وضع تاپیک های مشاوره خیلی به هم ریخته ! :41: خواهشن شما کاربران فعال حداقل به جای بحث سر برند خاص ، علمی با موضوع برخورد کنید .
سلام ..
من می خواهم یه سیستم تا 1 هفته دیگه بخرم , میخوام حدوداً 1 میلیون هزینه کنم , کاربرد سیستم هم چون رشتم معماریه بیشتر با اتوکد و 3d max هستش , میخوام سرعت رندرش خوب باشه , در عین حال بتونه بازی ها رو با تنظیمات گرافیک معمولی اجرا کنه.
1- به نظرتون سی پی یو q6600 یا e8400 بگیرم؟
2- کارت گرافیک 9600 gso میتونه تمام بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه؟( اگه گزینه بهتری مشناسید بگین)
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
در ضمن حدود 250 تومن برای lcd بمونه
ممنون میشم اگه جواب بدین
راستی اگه قطعات رو خودم تهیه کنم میتونم خودم سر هم کنم یا همشو یکجا از یه مغازه بخرم که واسم اسمبل کنه؟؟
سلام ..
من می خواهم یه سیستم تا 1 هفته دیگه بخرم , میخوام حدوداً 1 میلیون هزینه کنم , کاربرد سیستم هم چون رشتم معماریه بیشتر با اتوکد و 3d max هستش , میخوام سرعت رندرش خوب باشه , در عین حال بتونه بازی ها رو با تنظیمات گرافیک معمولی اجرا کنه.
1- به نظرتون سی پی یو q6600 یا e8400 بگیرم؟
2- کارت گرافیک 9600 gso میتونه تمام بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه؟( اگه گزینه بهتری مشناسید بگین)
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
در ضمن حدود 250 تومن برای lcd بمونه
ممنون میشم اگه جواب بدین
راستی اگه قطعات رو خودم تهیه کنم میتونم خودم سر هم کنم یا همشو یکجا از یه مغازه بخرم که واسم اسمبل کنه؟؟
cpu رو q6600 بگير گرافيكم بد نيست ولي ميتوني بهترشم بگيرينقل قول:
برا بقيه قطعات هم بودجتو مشخص كن و تو تاپيك هاي خودشون بپرس
سلام دوست عزیز...نقل قول:
اینج تایپک گرافیک هست، پس بقیه سوالاتتون رو تو تایپک خودش مطرح کنید.
کارا گرافیک خیلی بهتری میشناسیم، HD4850 با قیمت 260 تومن، برند ساپفایر. یه خورده که از قیمت LCD خودتون کم کنید ، درست میشه. البته یه کم (کمتر از 100) تومن باید بذارید رو بودجتون.
سلام دوستان
الان من مشخصا تسیستمم به صورت زیر است
cpu: intel core2 2.4ghz e4600
hard:320
ram: 2gb
main : giga 945pls3p
case: atx power mamoli na real
برای ارتقاء کارت گرافیک مناسب ddr3 که نهایتا 150 تومان قیمتش بشه چه مدلهایی مناسب است که از directx 10.1 هم بتونه پشتیبانی کنه
حداقل پاور رو هم که بتونه کارت گرافیک مورد نظر رو ساپورت کنه معرفی کنید
متشکرم
منظورم اینه که بدرد من میخوره و کارایی که داره نسبت به پولش چقدره :11::27:نقل قول:
خیلی ممنون.م
Geforce 9600GSOنقل قول:
DX10.1 واسه ATI هست چيز خوب ميخواي بايد 260 تومن بدي ATI HD 4850 بخري
قیمت و آدرس جایی که Asus 4850 بفروشه رو میخواستم .
یه جایی تو پاساژ فرقانی تو جمهوری این قیمت ها را بهم داد (یعنی درسته که بخرم!)
1- MB GIGA P53DS3L 121Toman
2- Cpu Intel Q6600 173TOMAN
3- H.DD 320 GB SATA II 55TOMAN
4-RAM 2G OCZ DDR II 65 TOMAN
5- GIGA 4850 512MB 256TOMAN
نظر شما چیه بخرم یا نخرم در ضمن با این وضع 190 اضافه میارم . چی کار کنم ؟
یه گرافیک HD4870 بخر ، البته من نمیدونم شما برای چه کاری لازم داری. مثلا اگر برای کارای گرافیکی می خوای این گرافیک که گفتم خیلی خوبه.نقل قول:
میدونم ولی قیمت و برند و گارانتی رو هم لطف کنید بگید .نقل قول:
یه گرافیک Hd4870 بخر ، البته من نمیدونم شما برای چه کاری لازم داری. مثلا اگر برای کارای گرافیکی می خوای این گرافیک که گفتم خیلی خوبه.
اقا میخوام asus-86oogt silent 512mb بگیرم
directx 10 داره؟
از کجا بفهمم اصله؟
نگير خيلي گرونهنقل قول:
با پولش برو 9600GSO بخر.
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
همونطور که آقای مسعود تنها گفت یه 4870 بخرید، با برند ساپفایر ، قیمتش الان 360 تومنه ، گارانتیش نمیدونم چیه. ولی مهم همون قیمت 360 هست و برند ساپفایر. البته برند His هم هست که سخت پیدا میشه.نقل قول:
شما مال چه کاری میخوای و بودجت چقدره؟نقل قول:
معروفترین کارتهای این سری ، که جزو بهترین کارتهای موجود هستند، HD4850 که اوایل تیر اومد با قیمت 260 تومن.
و برادر بزرگش HD4870 با قیمت 360 تومن که اوایل مرداد اومد. آخرین گزینه هم مربوط میشه به HD4870X2 که چند روز دیگه میاد و دو هسته ای هست و بهترین کارت گرافیک جهان می باشد و قیمتش تقریبا 560 هست.
شاید کارتای سری 4000 ، مدل های دیگه ای هم داشته باشن که من تا حالا نشنیدم. شما اگه میخوای بخری یکی از بالایی ها رو بخر.:46:
4870 رو شرکت آواژنگ آورده؟!
سلام
قیمت این دوتا کارت گرافیک چنده؟
8600 gt
8600 gso
سلامنقل قول:
بله با برند گیگابایت اگه گارانتی براتون خیلی مهم نیست!!!:13:می تونید برند His , Sapphire بخرید
کد:http://www.gigabyte.co.ir/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2758
سلام دوست عزیزنقل قول:
8600GSO:13::18:???!!شاید منظورتون 9600GSO باشه به سایت انویدیا یه نگاه بنداز
8600GT رو روی برندهای مختلف می تونی 70-80 هزار تومان گیر بیاری به بالا (بسته به برند)کد:http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html
چقدر می خوای هزینه کنی؟
من یه سیستم معمولی دارم
بازی هم نمی کنم (سالی 7 دقیقه !)
کار تدوین هم بعضی وقتها
ولی وقتی تلویزیون می بینم سیستم از کار می افته
فکر کنم مال کارت گرافیک باشه
به نظر شما کدوم کارت گرافیکها برای من مناسب تره؟
چقدر بودجه داری؟نقل قول:
سلام
یه کارت گرافیک با قیمت مناسب حداکثر 100 تومن که هم Direct X 10 رو ساپورت کنه هم اورکلاکش جواب بده و در آخر بتونیم یه دو سالی هر چی بازی میاد تو بازار بریم تو کارش..
مرسی
اگه واقعا فقط می تونی 100 تومن بدی یه کارت 8600 ddr3 بخر. اگه یه کم بذاری رو پولت بشه 150 تومن میتونی یه کارت بخری که قدرتش 2 برابر 8600 هست و اسمش : 9600gso هست.نقل قول:
آیا 4870 با برند گیگا از شرکت آواژنگ خوبه؟!
چنده؟!
بوجش مهم نیست
ولی من نمیخوام بیشتر از 50، 60 تومن خرجش کنم
آخه کاری ندارم
نه ... گیگا معمولا یه خورده قیمتاش بیشتر از بقیه برندهاست. 4870 با برند ساپفایر بخر 360 تومنه. میتونی برند هیز هم بخری البته اگه پیدا کنی که اونم 350-360 قیمت داره.نقل قول: