ممنون از aydin_eb7777 و H.VIKE یه سوال دیگه هم دارم....اس ام اس های من رو حافظه ی گوشی سیو میشه یعنی فکر کنم اینطوریه....چی کار کنم که کپی شه رو مموری؟یعنی همین اس ها بره رو مموری...
Printable View
ممنون از aydin_eb7777 و H.VIKE یه سوال دیگه هم دارم....اس ام اس های من رو حافظه ی گوشی سیو میشه یعنی فکر کنم اینطوریه....چی کار کنم که کپی شه رو مموری؟یعنی همین اس ها بره رو مموری...
---------------نقل قول:
برو به مسیری که می گم
Meno=>messaging=>Options=>Settings=>Other
و گذینه memory in use را به مموری کارت تغییر بده
موفق باشی
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اس هایی که دارم رو چه جوری به مموری منتقل کنم؟
------------------نقل قول:
زمانی که این کار را انجام می دی گوشی از شما سوال می پرسه که آیا از روی اس ام اس ها هم در مموری کارت کپی بگیرم که شما تایید کن
موفق باشی
چیزی نپرسید....ولی ممنون...
سلام دوستان.
من می خوام یه رم واسه گوشی بخرم! (رم 4 داشتم، طفلی پوکید! :دی). می خواستم اگه میشه مشخصات یه رم 4 و یه رم 8 رو بدین که باید چجوریا باشه!
--------نقل قول:
ببین دوست عزیز تمام مموری کارتهایی که در موبایل فروشی ها به فروش می رسه سرعت پایینی دارن و با مموری کارتهای اولیه ای که خود نوکیا با مارک نوکیا میده کاملا متفاوت هستن و تفاوت محسوس سرعت اینگونه مموری کارتها را می شه تو فیلم برداری با گوشی مشاهده کرد و می بینید که فیلم شروع به ریپ زدن می کنه! و در زمان کپی کردن فایل به داخل مموری نیز سرعت پایینی دارن!
حالا پیشنهاد من به شما اینه که از مموری های معتبر استفاده کنی و اینگونه مموری ها را می تونی از روی سرعتی که تو برچسب مموری هست بشناسی یعنی دقیقا مثل سی دی یا دی وی دی خام سرعت به صورت عدد و x نشان داده می شه مثلا 200x یا 400x !
یک شرکت هست که مموریهای با مارک Silicon Power تولید می کنه که بهترین گزینه برای گوشیهایی است که مموریهای با ظرفیت بالا ساپورت می کنن مثلا مموری با ظرفیت 32 گیگ را با سرعت 600x تولید می کنه!
یا یک شرکت تایوانی دیگه هم هست که محصولات Team را تولید می کنه و مموری 8 گیگ این شرکت را با سرعت 400X دیدم
موفق باشی
در ادامه توضیحات کامل آیدین جان باید اضافه کنمنقل قول:
که تو بازار به اسم
مموری کلاس 2 و کلاس 4 و یا کلاس 6 شناخته میشند
و سرعت ترنسفر دیتا در کلاس 4 دو برابر کلاس 2 هستش
سلام من یه چند سالی میشه گوشی رو دارم
چند وقت پیش گوشی رو آپدیت کردم از اون روز به بعد هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم باید ساعت و تاریخ رو دوباره وارد کنم
میخواستم بدونم راهی هست این قسمت رو غیر فعال کنم ؟
ببخشید پریدم وسط ...یه همچین مکشلی واسه خودمم پیش اومده بود....نقل قول:
شما میتونی با PCSuite از اس ام اسا کپی بگیری توی کامپیوتر و اس ام اسای گوشی رو پاک کنید و تنظیماتو به مموری تغیر بدید سپس اون اسمسای کپی شده در کامپیوتر را با pcsuite در قسمت inbox پیست کنید و اسمس ها در مموری ذخیره میشوند یا میتوانید با همون پی سی سویت یک بک آپ فقط از اس ام اس هاتون بگیری بعد فایل بکاپ گرفته شده را نصب کنی...
راستی اگه واسه بک آپ گرفتن و... مشکل داشتی میتونی از توی ویژه نامه کلیک در روزنامه جام جم درسایت[HTML]http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100897939812[/HTML]
اطلاعاتی در مورد بک آپ گرفتن از تمام قسمت های گوشی پیدا کنید
موفق باشید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
راستی یه سوال....
آقا من این پی سی سویتی که قبلا داشتم پاک شده یک قدیمی ترشو نصب کردم...
وقتی گوشیو وصل میکنم بش چیزی واسه قطع ایمن اتصال نداره و من همینطوری یهویی گوشیو میکشم از یو اس بی...
میخواستم ببینم اشکالی نداره؟یعنی آسیبی به گوشی نمیرسه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
سلام
دوستان یه محافظ برای n95 که جموجور !! باشه کسی سراغ داره که باهاش هی ور میرم یا از جیبم میکشم بیرون داغون نشه گوشی؟؟
خب ماشالله تو بازار پره که!!!نقل قول:
ولی بهترین چیز محافظ صفحس...
چرا هیچ برنامه ای درست و حسابی روش نصب نمیشه ؟؟
سلام دوستان
بهترين روش و آسان ترين روش براي هك اين گوشي چيه ؟
اگر تاپيكي موجود هست در اين مورد، لطف كنيد آدرسش رو بدين .
من ميخوام برنامه TTPOD رو نصب كنم، هر چي لينك پيدا كردم، نوشته بود كه گوشي بايد هك شده باشه
لينكي از اين برنامه يا برنامه اي كه Lyrics رو نشون بده سراغ ندارين كه نياز به هك گوشي نباشه ؟
متشكرم
Helloxنقل قول:
اینجااااااااااااا :دیکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=280
سلام.الان قيمت N95 كاركرده تو بازار چنده؟كسي ميدونه؟
من خریدم 200 تومن.فنلاندنقل قول:
قيمت N95 كاركرده تو بازار چنده؟
اوووف! یادش بخیر اونزمان که ان95 تازه وارد بازار ایران شده بود و من یکی از اون اولیا بودم که خریدمش! 3 تا خریدم! هنوزم پشیمونم چرا فروختمش. بازم میگم گوشی فوق العاده خوبیه بخصوص اینکه میزان سارشم پایینه. به هیچ عنوان این گوشی تولید فنلاندی نداره حتی چین هم شاید نشداته باشه. اگه گوشی رو به عنوان آک بند بهتون دادند شاید استوک و تعمیری باشه . دقت کنید!
این بود ماجرای من و ان 95 عزیزم
سلام دوستان.
من یه n95 8gb دارم که زباد هم دکمهاش هم سالم نمونده ولی محتویات جعبش کامله...
چند بفروشم خوبه؟
سلام.
دوستان، من رمم به مشکل خورده بود و الان یه رم 4 دیگه گرفتم که تایوانی هستس (Scan Disc) روی رم هم عدد 2 رو زده!
به هر حال، الان که گذاشتم روی گوشی رو با آهنگ و کلیپ و این چیزا پُرش کردم، وقتی میرم داخل موزیک پلیر خود گوش شروع میکنه به اسکن کردن واسه پیدا کردن آهنگ و فایلای صوتی! اما هرچقدر منتظر میمنونم هیچی پیدا نمی کنه و همونطوری به کارش ادامه میده! وقتی هم که Stop میزنم و خودم میزنم رفرش کنه، بازم هیچی رو پیدا نمیکنه و همون عدد 0 ثابت می مونه و هرچقدر می گرده هیچی رو اضاف نمی کنه! یه رم 4 دیگه گذاشتم، اونم همینطوریه! آخه وقتی رم نباشه، و میزنم رفرش شه، هرچی آهنگ روی مموری خود گوشی هست رو شناسایی می کنه! الانم تمام آهنگای روی رم رو از هر جایی به غیر از خود مدیا پلیر باز میکنه! یعنی اگه از فایل منیجر برم و یا از هر جای دیگه ای و یا با هر برنامه دیگه ای، پخششون می کنه! اما خوده مدیا پلیر نمی تونه شناسایی و اضافشون کنه! مشکل از چیه؟! در ضمن همین 2-3 روز پیش هم گوشی رو یه بار با کد *#7370# ریست کردم و یه بار هم بعدش Rest to factory کردم! این یه مشکل! یه مشکل دیگه هم داشتم و اونم اینکه من فِلَت گوشیم مشکل پیدا کرده بود و مجبور شدم عوضش کنم! فلت رو کامل عوض کردم و قاعدتاً دوربین جلوی گوشی (که اینم جزعی از فلت محسوب میشه) عوض شد. اما بعد از عوض شدن، وقتی می خوام از دوربین جلوی گوشی استفاده کنم این ارور رو میده: "Unexpected error occurred. Power off the device and restart."
پ.ن: خواهش می کنم، کمکم کنید . . . :41:
همونطوری که دوستمون گفتند.فقط وقتی تعداد اس ام اس ها زیاده و کپی کردید مواظب باشی که حافظه گوشیتون کم نیاره.یه وقع این اتفاق افتاد حافظه اصلی رو تغیر و فایل ها رو حذف کنید و دوباره رو مموری کارد قرار بدید.نقل قول:
مرسی اس هایی که دارم رو چه جوری به مموری منتقل کنم؟
یادش بخیرنقل قول:
من
سه سال پیش N95 خریدم
اون موقع ته کلاس بود
هیچوقت یادم نمیره
هر کس میدید میگفت اصل نیست و چینیه
حتی چند بار به خاطر اینکه گفتن چینیه باری رو درآوردم و فنلاند رو نشون ملت دادم
الان سه سال از اون موقع میگذره
هنوز دارمش
البته دیگه باید بدم از رده خارجش کنن!
اون موقع شاهکار بود و الان هم شاهکار میگن N8 هست
میخوام برم سراغ اون
یه مدته نمیتونم با کابل usb مموری کارت گوشیم (n95 8g) رو به کامپیوتر وصل کنم و گوشی پیغام میده که یه برنامه داره از مموری کارتتون فعال هست، منم هر چی میگردم برنامه در حال اجرا پیدا نمیکنم، از دوستان کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟
الان n95 8gig تو بازار چنده؟
دوستان سلام
من 95 اصلی اصلی دارم و از اون سری های اولش
سال 2007 گرفتم
ولی الان شارژرش بعد از چند سال از کار افتاد و 3 بار هم باتریش رو عوض کردم
باور کنید هنوز عین جت کار میکنه و فکر نکنم کسی هم به اندازه من از موبایلش استفاده کنه
ولی متاسفانه الان زود شارژ خالی میکنه و اگر 15 دقیقه باهاش صحبت کنم یک خطش میپره و اگر یک اهنگ 5 دقیقه ای گوش بدم
کلا شارژش خالی میشه و به یک نقطه میرسه و میگه باتری تموم شد
پارسال یک بار اپدیتش کردم ولی الان برام مقدور نیست
این مشکل ناشی از چیه ؟؟
سلام
آقا من مموری گوشیم n95 رو با آنتی ویروس چک کردم و ویروس ها رو پاک کردم حال با چه وسیله ایی باید خود حافظه موبایل رو اسکن کرد
دوستان سلام
حتما جواب بدید
یک مموری 8 گیگ گذاشتم ، خیلی وقته
دیروز اومدم که ویدئو و موزیک ها رو منظم کنم
وقتی مموری رو دوباره گذاشتم نه موزیک ها رو شناخت و نه ویدئو ها رو و نه برنامه های نصب شده
فوری از کل مموری کپی گرفتم
بعد دوباره گذاشتم و با باسازی کردن موزیک رو اوردم
بعد از مدتی فیلم ها هم اومد ولی برنامه ها نمیاد
در قسمت مدیریت برنامه نوشته شده که تمام برنامه ها نصب شده ولی تو منیو نمیاره
جریان چیه ؟؟
سلام
یه بنده خدایی داره گوشی N95 8G رو به قیمت 80 تومن میده میگه ساله بخرم می ارزه یا نه ممنون اگه میشه زود جواب بدین
نمی خام برای گوشی زیاد خرج کنم
اصل و تقلبی بودنش رو از کجا بفهمم چرا جلوی پاساژ علائدین این گوشی رو زیاد می فروشن با قیمت های پایین
دوستان ویبره گوشی من چند روزی میشه که از کار افتاده میشه راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست و چطوری میتونم درستش کنم.
مرسی.
سلام.
نقل قول:دوست خوبم...آخرین نرم افزاری که بعدش این مساله پیش اومدو پاک کنید ..ببینید درست میشه یا نه.
نتیجه رو بگید
نقل قول:دسته دو طرفا238
این قیمت ماله 20/3/90 هست
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل از شارژر و باتری نیست سخت افزاریه
ولی ابتدا اطلاعات روشو بر دارید...هرچی که نیاز دارید.کدی که میگم رو وارد کنید
ستاره مربع 7370 مربع
با این کد کلا گوشیتون ریست میشه و به تنظیمات کارخونه بر میگرده و اگه ویروسی داشته باشه ازبین میره
توجه:تمام اطلاعات پاک میشه
...اگه درست نشد شارژر روبررسی کنید و بازهم اگر جواب نگرفتید...خود باتری
و در نهایت مربوط به سخت افزار گوشی میشه
نقل قول:ستاره مربع 7370 مربع
توضیحات مربوط به این کد رو تو جواب قیلی داده شده
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مموریتو یه اسکن کن
اگه جواب نگرفتی اطلاعاتشو یجا کپی کن.با خود گوشی فرمت کن
بعد دوباره اطلاعاتو بریزو تست کن
اگرم اینکار نشد(((اگه گوشی ویروسیه))) همون کد ستاره مربع 7370 مربع رو بزن و ...
فقط چرا 8 گیگ؟پدر گوشی در میادا
نقل قول:دوسته خوبم...اون بنده خدا نیست
گوشی ان95 8 گیگ 80 تومن؟
خدایی خودت بگو 80تومن بدی یه گوشی بخری که کلی امکانات داره که نوش تو بازار 350تومنه؟
گوشی چینی هست
و جلو علاالدبن همیشه اینطوریه که بنداز بندازه
اون گوشی چینی هست
و گوشی اصلی نیست
نقل قول:اول ببینید از تنظیمات خاموش نشده احیانا؟
گوشی رو باتریشو به مدت 30 دقیقه در بیارید طوری که وقتی باتریو گذاشتید بگه ساعتو تاریخو تنظیم کنید
اگر باز جواب نداد از تنظیمات خود گوشی دکمه بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزنید
نتیجه رو اعلام کنید
من همه رو جواب دادم
شما هم جواب بدید ببینم درست شده یا نه
:40:
البته شایدم ضربه خوردهنقل قول:
بچه ها این N95 قیمت دست ذوش چنده قیمت نوش چنده ؟:13:
نقل قول:
دسته دو
از150 تا 190
نوشم که فکر نکم باشه
ولی طرفا 300شاید
سلام دوستان من یه نوکیایn95دارم تا حالا 75 مگابایت براش تم دانلود کردم می ریزم تو پوشه سیستم بعد کابلو از کامپیتر می کشم می بینم چیزی نیومده یا تم ها رو نریخته یا نمی خونه در صورتی که همه اون تم ها برای 95 هست مثلا مافیا همسایمون عین اون داره حالا نکنه من دارم پوشه رو اشتباه می ریزم یا اشکالی هست نام پوشه ی درست رو بهم می گید:8:
مگه تم ها را رو گوشی نصب نمی کنید؟
دوستان من یه n95 دارم ولی هر کار می کنم gps اون رو را بندازم نمیشه حتی smartcom رو هم نصب کردم ولی جواب نمیده که نمیده خواهشا کمکم کنید:41:
شما برید توی gps data
option => positioning settings
ببینید گزینه هایی که باید تیک بخوره خورده یا نه.
بعدشم برید تو position => option => satellite status
ببینید تلاشی برای وصل شدن به ماهواره ها انجام میده و تشخیصشون میده یا نه؟
داداش تمام مراحلو چک کردم ولی وقتی satellite status رو میزنم تا جستجو کنه فورا میزنه هیچی یافت نشد انگار اصلا کار نمیکنه .... ؟؟ تو رو خدا یه چاره ای پیش پام بزارید.
شابد سنسور gps مشكل پيدا كرده. اگه واقعا بعد از صبر كردن هيچ ماهواره اي پيدا نمي كنه بايد ببري تعمير. ولي قبل از اينكه بديش دست تعمير كار حتما يه بار گوشي را فكتوري ريست كن تا مطمئن بشي اشكال نرم افزاري نيست.
سلام
باطری bl-6f درجه 2 مدت زمان نگهداری شارژش در استفاده های مختلف چه جوره؟