اقا توی CD های بازی، من کرکی ندیدم یا چنین چیزی،
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
Printable View
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
سلام دوستان, من بایوشاکو که می خوام اجرا کنم این error رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان گفته بودند که PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنم که البته پیداش نکردم.
میشه لطفا کمک کنید؟
کسی نمیدونه این چه اروریه؟نقل قول:
اقا اين در خواست ما چي شد از ديروز تا حالا ما سر كار هستيم از شما خواستم كه در مورد بازيfifamanager08 توضيح دهيد با عكس. من چگونه اين بازي را اجرا يا بازي كنم
شما باید توی سیدی PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو پیدا کنی و نصب کنینقل قول:
سلام دوستان, من بایوشاکو که می خوام اجرا کنم این error رو میده:
یکی از دوستان گفته بودند که PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنم که البته پیداش نکردم.
میشه لطفا کمک کنید؟
با اون کارت راه می افته
هاردت ایراد داره اون صفحه آبی میادنقل قول:
اقا اين در خواست ما چي شد از ديروز تا حالا ما سر كار هستيم از شما خواستم كه در مورد بازيfifamanager08 توضيح دهيد با عكس. من چگونه اين بازي را اجرا يا بازي كنم
هارد من هم ایراد داره
پس بیخیال شو
احتمالا سیستمت نمیکشهنقل قول:
کسی نمیدونه این چه اروریه؟
روی یه سیستم دیگه امتحان کن
من هم همین مشکل رو داشتم
نقل قول:
دوستان من بازي devil may cry3 رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation softwareلطفا راهنمايي كنيد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این اشکال از 2 مورد میتونه باشه:
یا غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.
دوست عزيز برنامه ديگه اي در قسمت taskbar tray وجود نداره!
نقل قول:
یا ورژن برنامه DAEMON Tools قدیمی هست که فوری لو میره و باید آخرین ورژنش رو از سایت مربوطه بگیرین:
آخرين ورژن رو دانلود كردم:daemon tools lite 4.12.2
اما باز هم بعد از mount كردن و كليك روي آيكون بازي ارور جديدي ميده:
please remove the disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive G
؟!.....:23:
مشکل از کرک شماست. فایلی که در زیر گذاشتم را دانلود کنید و بعد از استخراج فایل آن را در پوشه بازی کپی کنید.نقل قول:
کد:http://gbw.naxphost.com/files/DevilMayCry3SpecialEditionv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
دوست عزیز! طبق پیغام این ایراد با نصب دوباره بازی میتونه برطرف بشه.نقل قول:
برنامه AGEIA PhysX System فقط مختص به کارتهای گرافیک Geforce سری 8 و 9 میشه.
و بازیهایی که نیاز به این برنامه داره و باکمک اون بهتر اجرا میشه در این آدرس موجوده که Bioshock جز اون حساب نمیشه.
AGEIA PhysX Titles دراین آدرس:
کد:http://www.ageia.com/physx/titles.html
نقل قول:این پیغام خطا میتونه از این موارد باشه:نقل قول:
به رو نبودن کامل ویندوز که باید آپدیت بشه. (مواردی که شامل کارت گرافیک هست)
به روز نبودن درایور کارت گرافیک.
به روز نبودن DirectX
همچنین موارد زیر:
ایراد از کرک بازی هست.
و یا اینکه ایراد از خود بازی هست که با نصب آخرین پچ این ایرادات بازی میتونه برطرف بشه.
خب من بازی رو چند بار دوباره نصب کردم اما درست نشد , البته با همین دی وی دی روی یه سیستم دیگه کار کرد.نقل قول:
به هر حال ممنون از راهنمایی شما و number_one عزیز.
مرسی.میشه واسم آخرین پچ این بازی رو بزارید؟؟؟؟نقل قول:
من dvdش رو از فروشگاه همینجا خریدم.
سلام دوستان كسي نبود؟ :19:نقل قول:
در ضمن عيدتون هم مبارك.:40:
من 8500 gt دارم وقتی Splinter Cell Double Agent رو بازی میکنم همه جا تاریکه آدماش هم اجق وجق نشون میده چی کرا کنم ؟
من 8500 gt دارم وقتی Splinter Cell Double Agent رو بازی میکنم همه جا تاریکه آدماش هم اجق وجق نشون میده چی کار کنم ؟
درایو کارت گرافیکت رو اپدیت کن .
یه مشکلی دارم که وقتی بعضی از بازیها موقع اجرا شدن بدون افت فریم حالت کند پیدا میکنن. مثلآ5 ثانیه کند میشن دوباره 5 ثانیه خوب میشن!!!بازیهایی که این مشکلو باعاشون دارم ی;یfifa 08 هست که با فرم 60 کند میشه !!یکی ههم orince of persia3 .
این مشکل تو بازیهای سنگین تری مثل cod4 یا assassinscreed نبود.
کارت گرافیک 8400m gt
ویندوز ویستا
این مشکل از یکی از اجزای سیستمهنقل قول:
یه مشکلی دارم که وقتی بعضی از بازیها موقع اجرا شدن بدون افت فریم حالت کند پیدا میکنن. مثلآ5 ثانیه کند میشن دوباره 5 ثانیه خوب میشن!!!بازیهایی که این مشکلو باعاشون دارم ی;یfifa 08 هست که با فرم 60 کند میشه !!یکی ههم orince of persia3 .
این مشکل تو بازیهای سنگین تری مثل cod4 یا assassinscreed نبود.
کارت گرافیک 8400m gt
ویندوز ویستا
حالا خدا میدونه مشکل از کجاست
من هم دقیقا همین مشکل رو با فیفا داشتم
از درایو مجازی استفاده میکردم
حالا یه کرک ریختم بدون نیاز به درایو مجازی
همه چیز درست شد
ولی من کلا احتمال میدم مشکل از هارد باشه
دوستان ممنون از جواباتون شرمنده كرديد حالا اونو رو كه جواب نداديد لطفا يه عيدي به ما بديد اينو جواب بديد:
در هنگام نصب بازي Civilization.IV اين eror رو ميده اگر كمك كنيد ممنون ميشم.
این مشکل از اینه که در رجیستری ویندوز بازی نصب نشده.نقل قول:
متاسفانه بعضی از شرکت های عرضه کننده بازی بازیها را از روی کامپیوترشان به صورت نصب شده روی CD یا DVD می گذارند.
ممنون دوست عزيز حالا من بايد چكار كنم؟
از یکی که این بازی رو داره درخواست بده تا رجیستریش رو از روی کامپیوترشون برای شما استخراج و سپس بفرستند.نقل قول:
ممنون دوست عزيز ... دانلود كردم، اما روي سيستم با آيكون firefax به نمايش در اومده و وقتي روي اون كليك ميكنم وارد مرورگر فايرفاكس ميشه! در اين حالت چطور ميتونم فايل رو استخراج كنم؟نقل قول:
:18::18::18::18::18:نقل قول:
پیشنهاد میکنم اول کامپیوترتون را با یک آنتی ویروس قوی مثلESET Antivirus چک کنید چون به احتمال زیاد کامپیوترتون ویروسی است.
فکر نمیکنم با درایو مجازی بر طرف بشه. چون prince of persia بدون cd یا دی وی دی اجرا میشه.این کرکی که میگیرو از کجا دانلود کنم؟؟نقل قول:
اگه کسی چیز دیگه ای میدونه راهنمایی کنه
Dostan komak man bazi assassins creed ra download kardam hala moshkel daram baraye bazi
کد:
file haye bazi ke download kardamکد:http://i27.tinypic.com/2uhq1w9.jpg
کد:
کد:http://i32.tinypic.com/142c7s0.jpg
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
اینم لینک عکس
]
از همه ی دوستانی که وقت مزارن و این مشکل من رو می خونن تشکر می کنم.
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش
رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
[quote=havas_1980;2216138]دریافت کرک Call Of Duty 4 Modern Warfare از این آدرس:
دریافت فایل mss32.dll از این آدرس:کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=CallOfDuty4ModernWarfarev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید. و طبق readme فایل mss32.dll رو در آدرس windows\system کپی کنید.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
ممنونم .
اما برای کرک فایلی دانلود میشه که باید open بشه . با چه برنامه ای ؟ چون یک فایل خام دانلود شد .نه شکلیب و نه علامتی !
سلاااااام
سال نو مبارک
من بازی Crsh رو که سی دیش تو بازار بود واسه کامپیوتر رو نصب کردم فکر کنم مال شرکت دلفین بود ولی در کراش یک وقتی مراحل جزیره دوم تموم میشه و میره جزیره سوم موقع لود شدن بازی مرحله اول این شکلی میشه و دیگه بازی رو نمیشه اجرا کرد چیکار باید کنم؟
اینم عکسش
کد:http://www.imageox.com/image/203933-2.jpeg
فایل Rar یک فایل فشرده هست که با برنامه WinRAR 3.71 و همچنین با WinZip 11.1 Build 7466 باز میشه.نقل قول:
دوست عزیز! این ایراد میتونه هم از خود CD باشه که باید آخرین پچ بازی دریافت بشه.نقل قول:
یا از کرک بازی میتونه باشه که باید عوض بشه.
احتمال های دیگه ای هم هست ولی احتمال این موارد بیشتره.
اقا ما بایوشاک رو نصب کردیم مرحله سوار اسانسور میشه مرحله یک میپره بیرون...fear رو میخام نصب کنم کلید کرده رو c میخاد اونجا نصب کنه چه کنیم؟
fear رو توی xp نمیتونی به غیر از c نصب کنینقل قول:
اقا ما بایوشاک رو نصب کردیم مرحله سوار اسانسور میشه مرحله یک میپره بیرون...fear رو میخام نصب کنم کلید کرده رو c میخاد اونجا نصب کنه چه کنیم؟
ولی توی ویستا میشه
دوست عزیز! ای کاش مشخصات سیستمتون رو عنوان میکردید... به هر حال...نقل قول:
در مورد Bioshock اگه بازی رو دوباره لود کنید به احتمال زیاد این ایراد بر طرف میشه.
ولی توصیه میکنم که آخرین پچ باری رو نصب کنید که با این جور مشکلات روبه رو نشید.
در مورد F.E.A.R فکر میکنم منظورتون F.E.A.R. Perseus Mandate هست ...
بعضی از نسخه ها که در ایران منتشر میشه طوری در اومده که فقط در درایو C نصب میشه و هیچ چاره ای نیست که فقط در همون درایو نصبش کنید.
البته مواردی هم وجود داره که تو ی Xp به غیر از C نصب نمیشه ولی تو ویستا امکان داره... ممنون از namber_one عزیز!
من نسخه فارسی جی تی ای 5 گرفتم
بازی بالا میاد ولی بعضی از نقاط مپ لک مینداره مثلا اطراف خونه big smoke
سرعت بازی پایین میاد
البته من سه روز این بازی نصب کردم امروز که خواستم بازی کنم به جاهایی که قبلا میرفتم لک مینداخت حالا ارور میده و از بازی خارج میشه
من چی کار کنم؟//
سلام
بازیsims 2 را اینستال کردم ولی باز نمیشود پیغام میده directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم. directx 9 را هم دانلود کردم ولی باز همان پیغامو داد. یک ماه قبل همین بازی را اینستال و بازی کردم و بعدش پاکش کردم ولی ایندفعه به مشکل خوردم. سیستمم windows xp است. از استادان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند. تشکر
معمولا نسخه های بازی هایی که شرکت های نامعروف آنها را دوبله می کنند این مشکلات را دارند.نقل قول:
اگر امکان داره یک عکس از پیغامی که می دهد در سایتی مثل آدرس زیر آپلود کن و لینک عکسش را اینجا بذار :نقل قول:
کد:http://tinypic.com
دوست عزيز شما سيستمت را بنويس در شمن بايد Directx9 را نصب كنيد ورژن كارت گرافيكتون را آپديت كنيد.نقل قول:
اگه مشكلتون حل نشد ويندوزتون را عوض كنيد به احتمال قوي مشكل از ويندوز شما هست.
دوست عزيز شما ويندوزت را عوض كن مشكلت حل ميشه من هم همين مشكل را داشتم.:46:نقل قول:
سلام
بازیsims 2 را اینستال کردم ولی باز نمیشود پیغام میده directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم. directx 9 را هم دانلود کردم ولی باز همان پیغامو داد. یک ماه قبل همین بازی را اینستال و بازی کردم و بعدش پاکش کردم ولی ایندفعه به مشکل خوردم. سیستمم windows xp است. از استادان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند. تشکر
:41::41::41::41::41:نقل قول:
با عرض سلام و ادب
پس از نصب بازی و کرک ، Neighbours From Hell 2اجرا نمی شود.
من Stranglehold را نصب کردم و باز هم میشه ولی وقتی مخواهم برم تو بازی صفحه سیاه میشه و همین طور می مونه
graphic: geforce 7300
ram:1024MB
cpu: 3GHz
در صورتی که به هیچ وجه بازی اجرا نشه:نقل قول:
ایراد از کرک بازی هست و یا اینکه ایراد از CD یا DVD بازی بوده. (فایلهای بازی خراب هست)
دوست عزیز! سیستم شما حداقل امکانات لازم برای اجرای بازی رو نداره.نقل قول:
کارت گرافیک حداقل باید NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB باشه و رم هم باید 2 GB باشه.