حرفهاي جناب Optimus Prime درسته من قبلا در اين پست توضيحات ديگري در باره 1.6 نوشتم.نقل قول:
نقل قول:
حرفهاي جناب Optimus Prime درسته من قبلا در اين پست توضيحات ديگري در باره 1.6 نوشتم.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز ....
عضويتت در سايت مبارك :11:
شما يه بار اتصالات رو چك كن اگه مورد باز هم وجود داشت يه بار تنظيمات مانيتور رو recall كن شايد درست بشه !!!
بچه ها این آپدیت فریمو دیگه چیه؟!!!
من که نمیخوام به لایو هم وصل بشم باید این کار رو انجام بدم؟
نقل قول:
دوست عزيز صفحه هاي قبل مفصل توضيح داده شده::
نقل قول:
یه سوال کردم!نقل قول:
جوابش یا بله است یا خیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
براي بازي هاي جديد frimware درايو دستگاه رو بايد آپديت كني !!!
بچه ها اگه بن بشم چه محدودیتی برام پیش می یاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!ممنون!!!!!!!!!!
نقل قول:
من هم همين سوال توي ذهنمه !!!!
لطفا يكي كه تجربه بن شدن رو داشته كامل توضيح بده سر كسي كه بن ميشه چه بالايي مياد؟؟ :27:
فقط نميتونين به live وصل بشين !!!نقل قول:
به هيچ وجه ديگه نميشه؟؟؟ :18:نقل قول:
حتي اگه داشبورد رو دوباره نصب كني!!؟؟؟
بله هركاري بكني ديگه راهي براي وصل شدن به لايو نيست چون مايكروسافت كنسول شما رو توي ليست بن شده هانقل قول:
قرار داه و اجازه نميده كه شما به لايو وصل بشين.
تاریخ اومدن frimware 1.6 مشخص نشده؟
نه متاسفانه !!! زده بود This Week هفته پيش !!!نقل قول:
همه برين 1.51 نصب كنيم راحت تريم !!!
هارد خالی لب تاپ 90 تومنه فقط به درد اونهایی میخوره که بخوان هارد دستگاهشون رو از 20 به 120 ارتقا بدن باید برای هارد لب تاپ باید قاب خالی هارد xbox گیر بیاری که فکر نکنم پیدا بشه :41::41:نقل قول:
نقل قول:اگه حال و حوصله up کردن رو نداری یا دوروبرت کسی نیست که این کار رو انجام بدهنقل قول:
و تو live به صورت online بازی نمیکنی
میتونی با نرم افزار بازی ها رو تبدیل کنی تا روی همین firmware اجرا بشه
سلام این مدل آرکید با مدل cor چه فرقی دارن؟ الان قیمتشون چقدره؟
سلام به همه بر و بچ با حال p30world
بنده میخوام دستگامو بدم به یکی تا بیاره تهران برای آپدیت اما نمیدونم اسم هک مورد نظرم چیه؟
{(یکی از از دوستان که دستگاه شو حدود 2 سال پیش خریده و همن موقع براش کپی خور کردن گفت هک دستگاهم طوریه که احتیاج به آپدیت نداره من برای اینکه مطمئن شم که راست میگه H.A.W.X رو که wave3 داره رو بردم روی دستگاهش امتحان کردم و اتفاقا جواب داد ولی بهم گفت این هک برای لایو خوب نیست .
منم دقیقا دنبال چنین هکی میگشتم برام عالیه چون:
1- خب من که با لایو کاری ندارم همین آف از سرمون زیاده
2- از دست آپدیت iX راحت میشم و دیگه با خیال راحت بازی هارو میخرم.
اممممممممممممممممممممممما
مشکلی که وجود داره اینه که طرف نمیدونست اسم هک چیه (Xtreme یا چیزه دیگه ....) )}حالا دوستان لطف کنن اگه میدونن اسم بگن این هک باحال چیه تا بگم دوستم اومد تهران بگه چی روش بریزن
با چه نرم افزاری میشه بازی رو کاری کرد که روی فریمور های قدیمی تر هم بخوره لینک آموزششو داری ؟
نقل قول:
ببخشید الان که شما هستید میشه جواب منو بدید سلام این مدل آرکید با مدل cor چه فرقی دارن؟ الان قیمتشون چقدره؟
cor که میگن تولیدش متوقف شده فرقشم با آرکید در یه مموری256 مگ که آرکید داره .نقل قول:
آرکید کپی شده الان بسته به فروشنده از 250 تا 295 و بعضی جاها تا 310 تومان تغییر میکنه.
cor که میگن تولیدش متوقف شده فرقشم با آرکید در یه مموری256 مگ که آرکید داره .نقل قول:
آرکید کپی شده الان بسته به فروشنده از 250 تا 295 و بعضی جاها تا 310 تومان تغییر میکنه.
cor که میگن تولیدش متوقف شده فرقشم با آرکید در یه مموری256 مگ که آرکید داره .
ایشون فقط توسط Firmware بسیار قدیمی Xtreme که فقط کپی خور می شه استفاده می کنند . که ایشون باید قید Live! را بطور کلی زده باشند. شما به جای اینکه اون هک قدیمو بریزی خوب همین جدیدرو بریز جانم این چه کاریه !!!! اون قدیمیه هم ایراداتی ممکنه داشته باشه که یهو دیدی طوری شد که اون Xtreme قیلیه توش بمونه.نقل قول:
دستگاهت بن میشه اما می تونی هارد دستگاهتو برداری و روی یک دستگاه دیگه بزاری و LIVE بازی کنی. Gamertag بن نمیشه مگر در موارد معدود.نقل قول:
به هيچ وجه ديگه نميشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اگه داشبورد رو دوباره نصب كني!!؟؟؟
فکر کنم برنامه XDVDMulleter هسته تو گوگل سرچ کن زیاده و بازی سنتر هم یه بخش مخصوص همین دارهنقل قول:
الان نسبت به فروشنده 250 تا 310 دیدم قیمت میدننقل قول:
فرقشم در یه مموری 256 مگ و یه dvd گیم آرکید اورجینال در ضمن کور دیگه تولید نمیشه.
دوست عزیز مدل کر دیگه از دور خارج شده و الان گیر نمیاد مگه دست دومش.اما امکاناتش این بود یه دسته ی با سیم داشت و یه مموری 256نقل قول:
اما شما اگه بین این دو تا قصد خرید دارید کر رو فاکتور بگیرید چون که اصلا گیر نمیاد و اگه گیر هم میومد به درد نمی خورد پس آرکید بگیرین که 1 دسته ی بی سیم داره.رنگ سفید و مموری 256 به اضافه ی یه بازی که الان ارزونترین قیمتش 250 هست و به راحتی می تونید بخرید.
موفق باشید دوست عزیز:10:
سلام دوستان کسانی که دنبال پرمیوم یا الیت با برد جاسپر می گردن به اینجا حتما سر بزنن قیمت ها هم فوق العاه ارزونن :
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21554
بنده میخواستم جواب پست این دوستمون need to fight رو بدم که میخواست ارکید بگیره ولی وقتی دکمه ارسال جواب رو میزدم مینوشت پست شما نیاز به تایید مدیران داره چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا؟:10:
و این هک xtreme تا شماره چند اومده؟
سلام.چند تا سوال راجع به xbox LIVE داشتم!
1.اصلا با ديال آپ ميشه آنلاين بازي كرد؟و با مودم adsl چه سرعتي خوبه برا بازي اگه بگيرم؟
2.آيا براي بازي آنلاين نيازي به خريد Account هستش؟
3.براي جلوگيري از بن شدن حتما بايد فرم ور رو نصب كرد؟ديسك پچ شده باشه كافي نيست؟
ودر آخر هزينه نصب فرم ور تو تهران تقريبا چقده؟
ممنون
نقل قول:
1-با دیال اپ تقریبا نمیشه وبا مودم adsl مینیمم 128 خوبه
2-بله باید account بخری ولی استثنا ماه اولی که کنسولت به live وصل شد میتونی بدون account بازی کنی
3-بن شدن توضیح خاصی نداره اگه بن بشی دیگه نمیتونی به live وصل بشی و میری تو لیست سیاه microsoft
برای جلوگیری هم قبل از انتشار رسمی بازیها تو live بازی نکن و از فریمور جدید استفاده کن(بقیه توضیح ها رو هم از پست های قبلی بخوونی خودت متوجه میشی)
سالام من چند تا سوال دارم؟
1.headphoneخودش رو باید فعال کرد اگه اره چجوری ؟
2.این داشبر که شکل محیط داشبورد رو عوض میکنه چنده ؟
3.از یکی از مغازه ها داشبوردو ریختم تو فلش چجوری باید نصبش کنم؟
بهترین داشبورد چنده ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1. باید وصلش کنی به کنترلر.. زیر کنترلر یه شکافی در نظر گرفته شده برای این کار...
2. پولی نیست. باید دانلودش کنید از سایت رسمی مایکروسافت به صورت مجانی.
3.4. داشبورد پولی نیست و حتی خود مایکروسافت هم گفته میشه پولکی هست این رو مجانی گذاشته روی سایتش.. و من نمیدونم چطور و از کدوم مغازه داری این رو خریدی!نقل قول:
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
موفق باشی
آخرین داشبورد کدومه من یه قدیمی داشتم و آپ کردم البته پاییز آیا جدیدتر هم هست؟
نه دیگهنقل قول:
فعلا اخریشه
می خواستم ببینم با توجه به نصب بازی روی هارد ارزش داره به جای 2500 = t-gate بریم دیسک 4300 =verbatim بخریم؟
t gate که کیفیتش خیلی خوبه کیفیت playbox خوب نیس که اونم با داشبورد جدید به نظر من مشکلی نداره حالا تا دیگر دوستان چه نظری داشته باشندنقل قول:
جديدا بعضي فروشنده ها t gate رو ارزون ميدن (2500) ميگن زياد خوب نيست نميدونم t gate كه همه ازش تعريف ميكردن مگر اينكه تقلبيش اومده جديدا
آره ميگن به سرعت خش بر ميداره و باعث ميشه تا بازي براي اجرا شدن با مشكل مواجه بشه !!!
واقعا؟نقل قول:
t-gate هم ارز این مشکلا داره؟:13:
دوستان شرمنده دوباره مزاحمتون شدم
من شنیدم xbox 360 مدل آرکید با مین برد جاسپر 220 تومن هست!
حقیقت داره؟
چه فرقی به مدل های بالاتر داره؟
به نظرتون ارزشش رو داره بخرمش؟
ممنون