مرسی از پاسختوننقل قول:
ولی من که هنوز سنم به 18 تمام نرسیده !
74/11 - 18 - 92/11
مرسی از پاسختوننقل قول:
ولی من که هنوز سنم به 18 تمام نرسیده !
74/11 - 18 - 92/11
شما فرمودید بهمن 73نقل قول:
بلهنقل قول:
ولی بهمن 73 متولد شدم بهمن 74 1سالگیم تموم میشه که تا بهمن 92 میشه 18 سالگی تموم
سلام من متولد 24 بهمن 1372 هستم سال90 درسو ول کردم ا اضاف میخورم؟چند ماه؟؟؟
شما بهمن 91 سنتون 18 سال تمام شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله
اضافه خدمت می خورید ( از 3 ماه به بالا )
در حال حاضر مشمول هستید
میشه بفرمایید چطوری حساب کردیدنقل قول:
چون من امروز از پلیس +10 هم که پرسیدم گفتن که سال 92 18سالگیت تموم میشه !
سلام دوست عزیز ,نقل قول:
اگه اینطوره پس متولدین 74 سال 93 18 سالگیشون تموم میشه؟ مطمئنید؟
با سلام.
من تعجبم یعنی هضم این مطلب که شخص از اول فروردین ماه وارد سنی میشه که هنوز بهش نرسیده این قدر مشکله!؟
مثلا اگر طرف 17 سالشه قبل از فروردین توی فروردین وارد 18 سالگی میشه ! حتی اگر برج 6 هم 18 سالش تموم شه!.
و نکته دیگه این هست که شخص از اول فروردین ماهی که وارد 18 سالگی میشه مشمول مقررات وظیفه عمومی میشه!.
درسته شخص 17 سال و اندی سن داره اما وارد 18 سالگی شده! و مشمول قوانین وظیف عمومی هست.
الان متولدین کلیه ماه های سال 74 مشمول هستن ... دیگه 73 که بماند ...
:n01:
سلام ,نقل قول:
این فکر کنم ماله قانون قبل بود الان از اول ماهی که 18 سال میشه مشموله. قبلا همین بود که مثلا اگه متولد هر ماهی بود فروردین مشمول بود.
بچه ها يه سوال خيلي خيلي مهم
بچه ها نظرتون درباره معافيت پزشکي چيه؟ خوبه؟ ارزش داره؟
معايبش چيه؟
واسه استخدام شدن بعدا جايي گير نميدن؟
شما باشين ميگيرين؟
نقل قول:
پس تکلیف این 11 ماه چی میشه ؟؟
فکر کنم درستش وارد سن 19 سالگی ( 18 تمام ) هستنقل قول:
نقل قول:با قانون جدید که خودتون فرمودین باید ماه را هم حساب کرد مثلا منی که بهمن 73 به دنیا اومدم با کسی که فرودین 74 متولد شده تنها باید 2 ماه فاصله باشه !نقل قول:
من با هر برنامه ای که حساب کردم سنمو 18 سالو 3 ماه نشون داد ! مگه بعد 18 سالو 12 ماه فرد وارد 19 سالگی نمیشه ؟؟
پ ن :
زحمت این متن را هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تو صفحه قبل کشیدن
اگه به ماده قانون 19 هم توجه کنید 18 سال تمام را متولدین 73 عنوان کرده ولی مشمولیت سربازی با قانون جدید ماه به ماه برای هر فرد تفاوت دارهنقل قول:
پس سن مشمولیت اول ۱۹ سالگی یا ۱۸ سال تمام هست. حالا ۱۸ سال تمام میشه ۱۷ سالو ۱۲ ماه بعد یا ۱۸ سالو ۱۲ ماه بعد؟ اقا کلا متولدین ۷۳ امسال مشمول میشن با توجه به ماه تولد یا پارسال شدن؟
حذف شود لطفا...
دوستان من امروز از یکی از دفاتر پلیس +10 پرسیدم گفت 73 ها پارسال مشمول شدن و امسال هم 74.
این دفترچه معافیت چقدر اعتبار داره؟؟:eh:
من چند ماه پیش یه دفترچه گرفتم که روی جلدش زده "شهریور 91 " ... بیشتر کار هاش رو هم کردم! بعد از پیش دانشگاهی میخوام معافیت رو بگیرم!
کسی میتونه جواب پست 5335 بده؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
من متولد اردیبهشت 73 هستم و سال 91 کنکور دادم و رشته مورد علاقه ام در نیومدم.
اونطوری که تو پلیس +10 بهم گفتن خرداد ماه باید دفترچه رو ارسال کنم.
میخواستم بدونم که اگه خرداد دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میوفته؟
اگه بیوفته مرداد ماه میتونم تاریخ اعزامم تمدید کنم تا جواب کنکورم بیاد؟ یعنی 2 ماه تمدید شه؟
کلا چه راهی هست که تابستون نرم سربازی؟:n01:
سلامنقل قول:
در صفحه نخست همین تاپیک در بخش سوم: بيماريهاي پوست و بافت هاي زير پوست به سوال شما جواب داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم اعتباری باشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
تاریخ اعزام اصلا مشخص نیست کی بیوفته، شاید 2 ماه بعد از ارسال دفترچه یا 1 ماه یا 4 ماه و ...
احتمالا می تویند حداکثر تا 2 ماه تمدید کنید.
.
جزییات تعویض کارتهای پایان خدمت
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افرادی که از سال ۷۰ تاکنون خدمتشان پایان یافته است، تا پایان سال نسبت به تعویض کارت های پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا در غیر این صورت از درجه اعتبار ساقط می شوند.
سردار ابراهیم کریمی، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفتگو با شبستان درخصوص تعویض کارت های پایان خدمت گفت: افرادی که از سال 70 تاکنون خدمت آنان پایان یافته است باید تا پایان سال نسبت به تعویض کارت های پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا این نوع کارتها بعد از زمان مشخص شده از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.
وی اظهار کرد: ما تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی را از سال 90 آغاز کردیم و این کارت ها تا تاریخ 1/4/91 اعتبار داشته اند و افراد می توانستند به تعویض کارت های خود اقدام کنند.
سردار کریمی با بیان اینکه از مهرماه سال 91 تعویض کارت های پایان خدمت افرادی که از سال 85 خدمت خود را به پایان رسانده بودند آغاز کردیم تصریح کرد: تا پایان سال 91 کارت های پایان خدمت منقضیات خدمت سال 1385 به بالا را فراخوان کردیم و اعلام کردیم منقاضیان تا پایان سال برای دریافت کارت های الکترونیکی و تعویض آن مهلت دارند و باید اقدام کنند.
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه با پایان سال، مهلت تعویض کارت ها به پایان رسیده بود و متقاضیان فراوانی نیز درخواست تعویض کارت های خود را داشتند از این رو تا تاریخ 1/4/92 به ان دسته از افرادی که منقاضی 85 به بالا بوده اند اجازه تعویض کارت های پایان خدمتشان را صادر کردیم.
سردار کریمی با بیان اینکه هم اکنون کارت های معافیت از خدمت از اعتبار اداری ساقط شدند تصریح کرد: یعنی در چنین شرایطی امکان انجام هیچ کار اداری برای آنها وجود ندارد به عنوان مثال اگر کسی هم اکنون برای درخواست گذرنامه مراجعه کند و کارت خود را ارایه دهد، مورد پذیرش نخواهد بود و باید برای تعویض کارت پایان خدمت خود اقدام کند. همچنین برای کارت های پایان خدمت سال 85 به بالا نیز چنین شرایطی حاکم است و اجازه دریافت گذرنامه برای آنها وجود ندارد.
وی از صدور 50 درصدی کارتهای هوشمند پایان خدمت خبر داد و افزود: براساس برنامه ریزی، ما تا پایان سال 92 تمامی کارتهای پایان خدمت را هوشمند خواهیم کرد و امیدواریم هر چه زودتر با یک همت مضاعف تا پایان سال این امر اجرایی شود.
منبع کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اگر سنوات تحصیلی دانشگاه تموم بشه و مقداری زا واحدهاا بمونه میشه حین خدمت اون تعداد واحد رو پاس کرد...؟
یا اینکه باید رفت خدمت و بعدش اون تعداد واحد باقی مانده مثلا 10 واحد رو پاس کرد؟
آقا اگه لیسانس 8 ترمه تموم شه بعدش چقدر وقت داری برای ارشد ؟ از کی باید رفت خدمت ؟ (متولد 71)
سلامنقل قول:
میشه درخواست اضافه کردن سنوات بدید
اگه تایید نشد باید برید خدمت و این مستلزم انصراف دادن از دانشگاه هست(حین خدمت نمی تونید )
بنابراین بعد از خدمت باید مجدد در کنکور شرکت کنید و در صورتی که در رشته قبلی خودتون قبول بشید اون واحدهایی رو که پاس کردید و نمره بالای 12 گرفتید رو تطبیق میزنن و بقیه واحدها رو هم باید پاس کنید.
پیوسته یا ناپیوسته؟نقل قول:
ناپیوسته که فکر نمیکنم تا 8 ترم اجازه تحصیل بدن
ولی پیوسته که کلا خودش 8 ترم هست و همون 1 سال مهلت رو دارید...
.
یعنی اگر فقط 10 واحد مونده باشه...به خاطرش باید تمام دروسی رو که زیر 10 شدم رو دوباره پاس کنم ؟نقل قول:
سلام
میشه درخواست اضافه کردن سنوات بدید
اگه تایید نشد باید برید خدمت و این مستلزم انصراف دادن از دانشگاه هست(حین خدمت نمی تونید )
بنابراین بعد از خدمت باید مجدد در کنکور شرکت کنید و در صورتی که در رشته قبلی خودتون قبول بشید اون واحدهایی رو که پاس کردید و نمره بالای 12 گرفتید رو تطبیق میزنن و بقیه واحدها رو هم باید پاس کنید.
من دانشجوی پیام نورم..میتونم سنوات بگیرم..اما این کارو نمیخوام بکنم...یعنی نمیشه که همچین کاری رو انجام بدم..اینطوری که خیلی ستمه...
زیر 10 نه زیر 12نقل قول:
من ترم 6 مهندسی نرم افزارم (پیوسته) واسه ارشد و آزمونش میخوام بدونم که دوبار میشه شرکت کنم یا یک بار ؟نقل قول:
پیوسته یا ناپیوسته؟
ناپیوسته که فکر نمیکنم تا 8 ترم اجازه تحصیل بدن
ولی پیوسته که کلا خودش 8 ترم هست و همون 1 سال مهلت رو دارید...
من الان سرباز هستم. کارشناسی ارشد با رتبه ی خوب مجاز شدم و 100٪ روزانه میارم. الان باید چیکار کنم؟ شهریور که جواب نهایی اعلام بشه حتما اجازه ی تحصیل که بهم میدن؟
یکی از دوستان من که متولد مرداد 74 هست، درپی شنیدن یه سری شایعات درباره وضعیت سربازی، به پلیس +10 مراجعه کرده بود که بهاش گفتهان اگه خرداد امسال فارغالتحصیل شدی دو راه داری! یا کنکور قبول میشی و میری دانشگاه یا شش ماه فرصت داری که بری سربازی!! ولی اگه شهریور فارغالتحصیل بشی یک سال برای رفتن به سربازی وقت داری! خب با این حساب که عملا همهی فارغالتحصیلای خرداد امسال که اکثرشون متولد مرداد 74 به قبل هستن، اگه نتونن برن دانشگاه باید برن سربازی! پس چجوری بوده که سالهای قبل میتونستن یه سال پشت کنکور بمونن؟!
فقط دوستان سریع جواب بدین، چون تعداد زیادی قصد دارن خودشون رو تو امتحانهای آتی بندازن که خودش یه مشکل بالقوهی دیگه هست!
با تشکر.
بلهنقل قول:
از خدمت ترخیص می شید و می تونید برید دانشگاه
یک بار می تویند شرکت کنیدنقل قول:
سلام خسته نباشيد من 4 ترم را در دانشگاه آزاد گذرانده ام و رشته ام زيست شناسي كارشناسي پيوسته مي باشد.قصد كنكور دادن مجدد براي دندانپزشكي را دارم.
ميدانم كه اگر اصراف دهم يك سال وقت دارم اما:
ميخواستم انصراف بدم ولي گفتم شايد تكميل ظرفيت نيمه ي دوم قبول بشم و ديگه نتونم صبر كنم ، خواستم بهمن امسال انصراف بدم ولي تو بعضي از سايت ها ديدم نوشته از زمان شروع به تحصيل در دانشگاه اوليه تا زمان تحصيل در دانشگاه ثانوبه نبايد بيش از 4 ترم گذشته باشد؟
آيا اين صحت دارد؟
سلام
دوستان متولد آبان 73 که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی هست اگر امسال کنکور قبول نشه چه زمانی مشمول به خدمت میشه و اگر 1 درس رو نگه داره و شهریور پاس کنه اونموقع شرایط به چه صورت خواهد بود؟
ممنون
اون کسی که تو نظام وظیفه بوده بهش این حرف رو زده لابد آبدارچی یا حسابدار و ... بوده.نقل قول:
من پارسال همین موقع ها بود که از نظام وظیفه ناجا ( نه پلیس +10 ) گفتن که متوسطه رو تموم کردی یه سال وقت داری تموم شد رفت.
این یک سال وقت دقیقا از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟ آخه مثلا از خرداد امسال شروع بشه، قبل از شهریور سال دیگه که نتایج اعلام خواهد شد که وقت تموم میشه!نقل قول:
من پارسال همین موقع ها بود که از نظام وظیفه ناجا ( نه پلیس +10 ) گفتن که متوسطه رو تموم کردی یه سال وقت داری تموم شد رفت.
این یک سال رو باید از مدرسه بپرسین که برای روزانه چقدر هست ولی برای شبانه مشخصه که اگه ترم اول تموم کنین درس رو میشه ابتدای بهمن. و اگر خرداد تموم کنین میشه انتهای خرداد و اگر هم شهریور میشه اول مهر.نقل قول:
برای روزانه ها بعضی مدارس توی برگه ای که برای پلیس +10 هست مینویسن شهریور بعضی هم مینویسن خرداد.
کلا اگه کسی الان خرداد امتحانات پیش رو تموم کنه و سال بعد اردیبهشت دفترچه پست کنه و تاریخ درخواستی خودش رو برای بهمن یا ادیبهشت سال بعد بندازه ممکن نیست قبل از اعلام نتایج سال بعد اعزام بشه. چون در این گونه موارد کارشناسای سازمان نظام وظیفه خودشون متوجه میشن که تابلوئه که طرف منتظر نتایج دانشگاه هست و اگه قبل از شهریور اعزامش کنن بعد از شهریور نتایج میاد و طرف ترخیص از خدمت میشه؛ برای همین هست که معمولا با تاریخ اعزام موافقت میکنن.
همین چند روز پیش هم اخبار TV میگفت که سازمان نظام وظیفه از این به بعد با کلیه تاریخ های اعزام موافقت خواهد کرد
اگر این کار رو بکنه تا شهریور سال بعد فرصت داره که دفترچه رو ارسال کنهنقل قول:
یعنی اگه کسی که خرداد سال دیگه مهلت یک سالهاش تموم میشه، دفترچهی اعزام به خدمت رو اردیبهشت همون سال بفرسته و تاریخ درخواستی اش برا اعزام رو بهمن همون سال درج کنه، تو فاصلهی تیر تا بهمن غیبت نمیخوره و اگه حتی اعزام هم بشه ، در صورت قبولی میتونه ترخیص بشه و بدون هیچ مشکلی ادامه تحصیل بده؟ این برداشت من بود.
دو تا سوال دیگه: 18 سال تمام یعنی ورود به هجده سالگی یا اتمام هجده سالگی و ورود به نوزده سالگی؟!
و تکلیف کسانی که پس از فراغت از تحصیل، وارد هجده سالگی میشن چیه؟
بله برداشت شما صحیح بود. کلا هم هرکسی که وارد سربازی شده باشه در صورت قبولی در دانشگاه میتونه درخواست ترخیص کنه ولی اگه با غیبت وارد سربازی شده باشه خیلی بعیده که با درخواستش موافقت بشه.نقل قول:
هیجده سال تمام یعنی وقتی که هیجده سال تمام از عمرت میگذره و در آستانه 19 سالگی هستی.
هر کسی در هر سنی که فارغ التحصیل میشه یک سال وقت داره.
سلام، من یخورده گیج شدم آخه هر کی یه جوابی میده.متولد بهمن 73 هستم،اگه امسال دانشگاه رشته مورد نظرمو قبول نشم بعد بخوام سال بعد کنکور بدم وضعیت سربازیم چطور میشه ؟ قبول شدن خرداد با قبولی شهریور چه فرقی می کنه ؟یعنی اگه خرداد قبول شم بعد تا اعلام نتایج سال بعد کنکور و انتخاب رشته لازم نیس برم سربازی ؟ یکی از دوستام میگفت اگه می خوای دوباره کنکور بدی یکی از درسارو بیفت تا شهریور قبول شی،بعد وضعیت متولدین نیمه اول 74 با نیمه دوم 73 واسه اعزام به سربازی فرق می کنه ؟
هرکسی در هر سنی باشه یک سال بعد از فراغت از تحصیل وقت داره دفترچه رو ارسال کنه.نقل قول:
شما طوری برنامه ریز کن که این یک سالت برات کافی باشه که سال بعد رشته مورد نظرت رو قبول بشی.