شما برای اینکه بخواهید این تغییرات رو روی گوشیتو انجام بدین باید اول گوشیتو رو هک کنید یه سری به اینجا بزننقل قول:
:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
شما برای اینکه بخواهید این تغییرات رو روی گوشیتو انجام بدین باید اول گوشیتو رو هک کنید یه سری به اینجا بزننقل قول:
:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
ببین اگه هیچ برنامه ای هالا رو گوشیت نصب نکدی برو و پوشه private رو از مموریت پاک کننقل قول:
نترس چیزی نمیشه من خودم یه بار امتحان کردم
:40:
سلام نیما خاننقل قول:
باور کن پوشه prevate مموری من خالیه خالیه....
اگه باورت نمیشه بگو تا برات یه اسکرین شات بزارم.حتی یه فولدر هم توش نیست.
چون من همه برنامه هام رو تو خود گوشی نصب میکنم تا این مشکل رو نداشته باشم.
شرمنده که نتونستم کمکت کنم.
موفق باشی.
شما پوشه ای رو که گرفتین عینا تو مموری پوشه resource کپی کنین.نقل قول:
دقت کنین خود پوشه نه محتویاتش.اگه پیغام جایگزینی داد همه رو yes بزنین.
بعد گوشی رو ریستارت کنین.
موفق باشین.
سلامنقل قول:
آخه من بعد از اون با این مشکل .... مواجه شدم !! ( اووو )
نگاه کن این ارور رو میده :
ااا گوشی رو ریستارت کردم ولی دیگه اصلا هیچ اروری نداد و رفت توی گوشی
ای قربونت برم که دستت شفاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیزم
همین که جوابمو دادی ممنون
سلام
میشه توضیح بدید چطور تنظیمات رو انجام بدم تا اطلاعات محلی رو بنویسه ... همون که اسم خیابونی که تووش هستی یا نزدیک ترین دکل مخابراتی هست رو مینویسه ... گوشیم p990 و همراه اول ... مرسی
برو به مسير control panel > messaging >area information > و بعد تيك area information رو بزننقل قول:
كسي برنامه touchdial رو گوشيش نصب كرده ؟
مي خواستم بدونم اين يه program هست ؟ يعني نميشه به جاي شماره گير خود گوشي استفاده كرد ؟
سلام
نه برنامه نيست
مثل آيكون ها هستش كه بايد تو ريسورس كپي بشه
جاي شماره گير اصلي هم ميشينه
اگه نداريش بگو تا بهت بدم
موفق باشي
یه راه داره اون هم اینکه با هک بزاری جای شماره گیر خود گوشی تو اون چهار آیکن اصلینقل قول:
یه سر با اینجا بزن بهت مبگه چجوری
:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2599274&postcount=1083
اگه لطف كني بزاري ممنون ميشم. يا لينك دانلودشو بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
آخ آخ ببخشید.:5:من حواسم نبود.اینی که الان براتون میزارم نصبیه و جای شماره گیر phone میشینه.
شرمنده و موفق باشی.:10:
کد:http://www.ufile.info/upload/1202033097.zip
متشکرنقل قول:
شما پوشه ای رو که گرفتین عینا تو مموری پوشه resource کپی کنین.
دقت کنین خود پوشه نه محتویاتش.اگه پیغام جایگزینی داد همه رو yes بزنین.
بعد گوشی رو ریستارت کنین.
موفق باشین.
من رفتم تو پوشه ریسورس فقط فنت بود همین به راحتی کپی شد منتها دقیقا شبیه این عکس نشده و فقط یه چندتا ایکناش عوض شد مثلا بقیه چیزاش فرق نکرد مشکل از کجاست؟
دوستان من یه فریمور دانلود کردم میخواستم ببینم با چی بریزم رو گوشیم.؟
.
:
.
:
.
با ++xs میشه.؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین:11:نقل قول:
سلام ... contacts گوشیم باز نمیشه ! application closed میزنه ... چیکار کنم درست بشه ... حتی master reset هم کردم ولی نشد ... اگه میشه کمکم کنین ... مرسی
ببین یه راه داره و با این روش تمام مسجهات و تمام شماره هات پاک میشه و این راه بهت کمک میکنه تا گوشیت رو فلش نکنینقل قول:
روش: اول باید کد*<*>>*>* رو میزنی میدونی که چه کدی هست(>یعنی راست <یعنی چپ)
و بعد که اون صفحه اومد گذینه format internal dick رو بزن
گوشیت فرمت میشه و بعد درست میشه:10:
نقل قول:
محمد جان این کد رو باید کجا بزنم ؟... و در ضمن یه backup از contacts هام دارم ... میشه بعد از اینکه اینترنال فرمت شد با اونا restore کنم و شماره های دفترچه رو از دست ندم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ... فرق این با master reset چیه ؟
مرسی :11:
این کد رو باید با صفحه کلید و به صورت سماره گرفتن وارد کنی (معمولی)نقل قول:
نه تنها راه اینه که شماره ها رو یاداشت کنی
فرقش اینه که master reset فقط تنظیمات و برنامه ها رو پاک میکنه ولی format enternal dick تمام گوشیت رو فرمت میکنه:10:
نقل قول:
محمد جان شماره هامو لازم دارم ... از همشون روو مموری هم backup گرفتم ... اگه مموری رو در بیارم و اینترنال فرمت کنم و بعدش که تموم شد مموری رو بزارم توش ، نمیشه restore کرد ؟ ... مموری که فرمت نشده !
یه سوال دیگه هم داشتم ... فلیپ رو که برداشتم ، چطوری چپ و راست رو وارد کنم ؟ باید فلیپ رو وصل کنم یا اینطوری هم میشه ؟
مرسی
نه کاری به مموری کارد نداره فقط مموری خود گوشینقل قول:
آره دیگه باید فلیپ رو وصل کنی:10:
من چند وقتیه صدای گوشیم خیلی ضعیف شده و بعد از چند لحظه اکثر تماس هام قطع میشه.
دوستام از دستم شاکین میگن گوشیتو عوض کن !
با هک صدای اسپیکر درست میشه ؟
نه کاری به هک نداره برای درست شدن تماسها برو گوشیت رو مستر ریست کننقل قول:
و برای صدات من میگم برو فلش کن:10:
ممنون. اگه مستر ریست کنم تنظیمات هک گوشیم از بین میره ؟نقل قول:
نه:10:نقل قول:
محمد جان با اینترنال فرمت تنظیمات هک گوشی از بین میره ؟
آره دیگه پاک میشه:10:نقل قول:
مموری خوب واسه p990 چه مارکی خوبه تا هنگ نکنه و سرعتش کم نشه ؟
من الان یه sony high speed 1GB دارم و میخوام یه مموری 2 یا 4 بگیرم .
چی بگیرم ... اگه میشه زود راهنمایی کنید چون الان میخوام برم بخرم . مرسی
من درست نمیشناسمنقل قول:
ولی روی گوشی خودم یه( 2GB SanDick (maguc gate و سرعتش هم خوبه یه چیزی بگم باید رنگش آبی باشه معمولا" توی بازار هست با رنگی سیاه این خیلی سرعتش پایینه پس یکی از نشونه هاش رنگش هست ( آبی ):10:
مرسی ... رفتم یه 2GB SanDick magic gate به رنگ آبی خریدم :5:نقل قول:
آفرین راستی آبی پر رنگه یا کم رنگ:13:نقل قول:
آبیش مثه اون رم 64 فابریک خود گوشیهنقل قول:
من مموري مشكي 1ْGb دارم و يك ساله دارم ازش استفاده مي كنم ، تا الان هيچ مشكلي هم نداشته الن مي خوام 2 بخرم... چرا ميگين آبي بخر ؟ مشكي خوب نيست ؟
اولا که سعی کن sandisk بگیری ... من از هر کی پرسیدم اینو پیشنهاد داده ... میگن sony ها بیشترش تقلبی هست .نقل قول:
در ضمن وقتی خود SE توو پک گوشی sandisk آبی میزاره حتما خوبه که میزاره دیگه . (این نظر منه):5:
منم جدیدا یه 2 گیگ آبی پر رنگ خریدم خوب بود. البته برای خودم نه برای یه W810 خریدم.ولی اگه خراب باشه فکر نکنم تو گوشی های مختلف فرقی بکنه. فکر کنم 14 هزار تومن قیمتش بود.از علاءالدین هم خریدم.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بک آپی که گرفتین میره توی پوشه other توی مموری . درسته؟
شما برای برگردوندن شماره هاتون دو تا راه دارین:
1- خیلی راحت میرین توی پوشه Other و روی اون فایل بک آپ کلیک میکنین.
2- میرین توی contact و از منو بالا گزینه contact manager و بعد Restore رو انتخاب میکنین.
برای رفتن به سرویس منو نیازی به نصب مجدد فلیپ ندارین.
باز دو راه براتون مینویسم:
1- اگه گوشیتون رو هک کرده باشین و اون هک مربوط به استارت منو که خیلی کامل بود رو ریخته باشین همونجا گزینه سرویس منو هست.
2- از صفحه اصلی phone رو بالا بیارین و به این ترتیب عمل کنین:
بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره
منظور از بالا و پایین چرخاندن جاگ به طرف بالا و پایین هست.در ضمن فرق مستر ریست با فورمت اینترنال دیسک اینه که تو دومی از شما پسوورد لاک گوشی رو نمیپرسه و بهتر هست و هیچی باقی نمیزاره.
موفق باشید.
نقل قول:سلام وحید جون....:40: چطوری؟نقل قول:
بستگی به این داره که : سیم کارتت چیه؟ و منطقه تون کجاست؟
مال منم مثل این سرماخورده ها بوق میخوره.:31:هی وسطش صداش میگیره.البته برای من ایرانسله.
با هک صدای اسپیکر زیاد میشه و مواظب باش وسط کار سوتی ندی که حتما آپدیت رو افتادی.من دو بار به خاطر افزایش صدا مجبور شدم آپدیت کنم و الانم بیخیالش شدم.:27: یه جای کار سوتی بدی دیگه گوشیت بالا نمیاد.
موفق باشی.
یه سوال داشتم
من گوشی p990 دارم یه چند وقتی هست که وقتی عکس میگیرم اصلاً قبول نمیکنه یا ارور میده
بهدشم آهنگهای توی رمش هم نمیشناسه
شما بگید من چی کار کنم.
ممنون
نقل قول:بهتره سوالاتتو تو يك پست بنويسي . مشكل از مموريته ، مموري رو يه گوشي ديگه امتحان كن يا يه مموري ديگه بذار تو گوشيت ببين درست ميشه يا نهنقل قول: