چه جوری میشه دنده ماشین رو غیر اتوماتیک کرد؟
سلام من یه بازی به نام gta 5.8 خریده ام که یه مشکلی دارم من وقتی وارد بازی میشوم گرافیک بازی خراب است و وسط بازی خارج میشود با کارهای بسیار فهمیدم مشکل از فایل gta3 است میشه اونهایی که این بازی رو خریدن برای من این فایل رو بزارن که سالم است
رو جلدش هم نوشته gRand theft auto IV caRceR city
میشه کاری کرد که دنده نشون داده بشه اما غیر اتوماتیک نه.نقل قول:
فایل GTA3.img حدود 900 مگ هست.نقل قول:
لام من یه بازی به نام gta 5.8 خریده ام که یه مشکلی دارم من وقتی وارد بازی میشوم گرافیک بازی خراب است و وسط بازی خارج میشود با کارهای بسیار فهمیدم مشکل از فایل gta3 است میشه اونهایی که این بازی رو خریدن برای من این فایل رو بزارن که سالم است
رو جلدش هم نوشته gRand theft auto IV caRceR city
یک کار کن:
دی وی دی یا سیدیهاتو بشکن و برو یک بازی بخر که روش نوشته GTA:San Andreas.
شما چقدر ادمو دل سرد میکنید اگه میشه کمک کنید
تازه من بازی GTA:San Andreas رو رفتم
گفتم این فایل 900 مگ هست.نقل قول:
شما چقدر ادمو دل سرد میکنید اگه میشه کمک کنید
تازه من بازی GTA:San Andreas رو رفتم
میخوایش؟
و من هم گفتم بازیهای رو بگیر که روی کاورش نوشته باشه GTA San Andreas نه فن آرتها رو گذاشته باشه برای کاور.
برای من 1.55 Gb که قشق اون 521 MB میکنه میتونید اگه من این فایلبراتون بزارم برام مرتبش کنید و بفهمید مشکل از کجاست
اگه هم نمیتونید بگید باچه برنامه ای میتونیم این کار کرد و بتونم فایلهای که تو فایل مال چیه لطفا لینک رو بدید.
ببین دوست من این فایل فایل تکسچرها و اسکلتهای اصلی بازیه و اگه بیش از 100 مگ به حجمش اضافه بشه(بالا بردن کیفیت تکسچرها و اضافه کردن اسکلتهای پیچیده) مسلما برای بازی مشکل پیش میاد.نقل قول:
و من نمیدونم خودت سرور خصوصی داری که میخوای این فایل رو بذاری یا نه.
گفتم یک بازی اصل بخر خودتو خلاص کن. تکسچرهایی که تغییر داده شدن رفتن. همینطور اسکلتها.
این بازی که شما گرفتی یک برادر شسته مودها رو گذاشته یعنی بازی اصل نیست. یعنی یک ورژنه که یک نفر توش رو پر از مود کرده که مسلما اشتباه کرده.
این میر محمد کجاست پس؟
اگه کسی آموزش Vice Builder رو داره بزاره.
:18:بابا همه چی که آموزش نمیخواد.نقل قول:
می محمد هم محصل بود یا مسافرته یا خونشون.
من خبر ندارم متاسفانه.:10:;)
سلام pink panther جان خوبي ؟
خيلي وقت بود كه به اين تاپيك سر نزده بودم ميخواستم فقط بدونم اون پروژه ي شهر تهران واسه gta5 چي شد ؟
منتظر جوابت هستم باي