کسی اینجا برنامه pc Guard رو با کرک نداره
به نظر من بهترینه
روی برنامه قفل میزاره و کد اکتیو می خواد حتی اگر برنامه مال خودتون نباشه می تونید روش قفل بزارید
Printable View
کسی اینجا برنامه pc Guard رو با کرک نداره
به نظر من بهترینه
روی برنامه قفل میزاره و کد اکتیو می خواد حتی اگر برنامه مال خودتون نباشه می تونید روش قفل بزارید
مهران جان !
شما ببين اين كار ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
بابت اينكه توي انجمن بودم و پست ندادم ببخشيد !
در مورد نسل جوان ، عرض كنم كه فعلا خونه تكوني نذاشت بنويسم !
از soda تشكر مي كنم كه واقعا جزو بهترين اعضاي اين سايت هستند و ما به وجودشون افتخار مي كنيم . خيلي ممنون كه در غياب من جواب دوستان را داديد .
medicin جان !
من كه گفته ام روي نگهبان كار نكرده ام ...
اسم سي دي چي هست !
اگه exe و dll را همين جا بذاري ، soda مي تونه كرك كنه .
* SadeGh * جان !
مربوط به كدوم سي دي هست و چه تفاوتي با ورژن هاي قبلي داره !
شما با كدوم نرم افزارها تست كرديد اون را ؟!
پيمان گل !
من در مورد مترجم پارس اطلاعي ندارم . اما مي دونم يكي ديگر از روش هاي كرك كردن اين هست كه اول روي يك كامپيوتر نصب بشه ، بعد همراه ويندوز ايميج گرفته شود ... همين !
آقا ديگه اسم ما را درست بنويس .... شما بگو مهدي ! اين 707 ديگه كيه !
php nuke نسل جوان را من با UltraISO ايميج گرفتم و توي درايو مجازي كار داد ...
TZ Executable Protector Xpress توي سايتش لينك دانلود هست . اگه پيدا نكردي بگو تا برات آپلود كنم .
از بابت CLONY XXL خيلي ممنون ... ولي فكر كنم خيلي تكراري باشه ... نه ؟!
masoudkhsh جان !
من يه ايميج از ديسكت قفل تخصصي پارس را دارم . از pcseven گرفتم . نياز داشتي بگو تا برات بذارم .
بعد اينكه پيمان جان براشون دردسر پيدا نميشه . چون اولا كرك مال خودش نيست . بعد تازه كركر را هم كاريش ندارند . به هر حال شايد يه اتفاقي برامون پيش بياد كه مثل امپراتور بيان جمعمون كنند . خيلي ممنون از دلسوزيتون .
nader_shakeri جان !
من كه متوجه نشدم . nesta اين ورا نيست . بهش pm بزن .
با تشكر ـ مهدي
الته من يه چيزي عرض كنم در مورد اين قفل نگهبان كه فقط كپپيش رو همه درايوا كار نميكنه در حالي كه اورجينالش اين طوري نيست
بعدش اين سي دي ويرانگر فوق حرفه اي روكسي داره اجرا كه ميشه ميگه كه اين سيدي مجهز به قفل هوشمند محافظ بوده ودر صورت كپي كردن قفل به طور اوتوماتيك فعال شده وسخت افزار رو از بين ميبره اصلا همچين چيزي ميشه؟
در ضمن آقا مهدي 7070اون اميج مال تخصصي رو بذاري خيلي ممنون ميشم بعد اين قضيه اميج گيري با ويندوز چيه؟
خيلي ممنون
يكي از دوستان نرم افزار copy xxl رو در اين تاپيك براي شناسايي نوع قفل معرفي كردند اما به زبان انگليسي نيست
اگه ممكنه يه توضيح راجع به طرز كار آن و آموزش استفاده از اون رو بدين
و راستي
در صورت نداشتن مستر ديسك نرم افزارهايي از اين نوع آيا روشي وجو دارد تا بدون داشتن مستر ديسك نرم افزار رو كامل اجرا كرد؟؟
با تشكر
سلام ايران جاننقل قول:
نوشته شده توسط irani118
اين قضيه سيدي هاي ويرانگر كلا الكي و اصلا فكر نكنم همچين چيزي باشه اگه سيدي هاشو داري بده بياد ببينم
ميشه قفلشو شكست يا نه چون فكر كنم قفل زياد خفني نداره همش( ...) اگه سيدي هاشو داري
سيدي هاش مالي هست يا نه مثل ويرانگر قبلي ..!!!!
با سلام سال نو مبارك اميدوارم تعطيلات به همگي خوش بگذره
مهدي جان !!
از راهنمايي هاتون و كمك به تمام اعضاء واقعاً ممنونم
==============================
soda جان !!
از توجهتون به اين تاپيك كمال تشكر رو دارم
masoudkhsh جان !!
اينم لينك كرك مترجم پارس كليه تخصصها خوش باشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
در ضمن اگه پست قبلي من رو خونده باشيد من گفتم كرك نمي خوام كرك دارم تا دلت بخواد
مشكل من در رايت سي دي مترجم پارس است
اين سي دي از دو سكشن تشكيل شده : كه سكشن اول محتويات سي دي و سكشن دوم يك ترك مي باشد
در هنگام رايت با كلون از همان ابتدا FALID RED مي زند و نمي تواند آن را بخواند
* SadeGh * جان !!
سي دي كه مي خواي كپي كني اسمش چيه ؟؟
شايد كركش رو داشته باشم !!!
با تشكر از پيمان و مهدي عزيز
سال خوش و پر بار و پر كركي رو براي همه دوستان اين سايت آرزومندم
راستي يه چيزي يادم اومد كسي كرك سالم گوگل ارث پرو را داره؟
قربون همتون
مسعود
مهدي dllجان ميشكنه ولي خيلي طول ميكشه پسر رايتر! در مياد فقط همون پيامش منو مشكوك كرده
با سلام
آقا كي سي دي قرمز ورژن 4.3 را قفلشو شكسته . من سي دي يك اونرو شكستم ولي سي دي دو اون را تا ازش
اميج ميگيرم چيزي توش نيست . البته بماند كه اين سي ارزش قفل شكستن نداره .