اینم تست امروز من با ۱ خط و گاهی ۲ خط. TDنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
اینم تست امروز من با ۱ خط و گاهی ۲ خط. TDنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همون تی دی هست . فعال شد همون تی دی گذاشتم . الان تست هایی که گذاشتم همون تی دی هست . ماله شما خیلی عالیه . مودمت خارجی یا داخلی ؟نقل قول:
داخلی dt350نقل قول:
یه سوال . این تعداد خط های سیگنال روی مودم با تعداد خط های که توی پنل ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ میبینم متفاوته . روی خود مودم یه خط زده توی پنل ۲ تا . کودوم درسته ؟نقل قول:
روی مودم از ۳ تا میزنه یکی و روی پنل از ۵ تا میزنه ۲ تا، هردوش درسته، یکی از ۳ تا در واقع میشه همون ۲ تا از ۵ تا، قائدتا تو پنل دقیق تره ولی بیرونش چون چراغ فقط ۳ تا داره مجبوره رو یکی بمونهنقل قول:
دوستان كسي توي اصفهان اين سرويس رو داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه سوال در مورد بسته های td . من یه بسته یک ماهه گرفتم۴/۵ گیگ ۳ گیگ روزانه + ۱/۵ گیگ شبانه . الان برنامه ایرانسل من نگاه کردم اومده جفتش با هم حساب کرده .حالا چطور بفهمم چقدر روزانه مصرف کردم چقدر شبانه ؟؟ بعد تعرفه های برنامه ایرانسل من با تعرفه های سایت متفاوته
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال در مورد بسته های td . من یه بسته یک ماهه گرفتم۴/۵ گیگ ۳ گیگ روزانه + ۱/۵ گیگ شبانه . الان برنامه ایرانسل من نگاه کردم اومده جفتش با هم حساب کرده .حالا چطور بفهمم چقدر روزانه مصرف کردم چقدر شبانه ؟؟ بعد تعرفه های برنامه ایرانسل من با تعرفه های سایت متفاوته
عکسشو بدهنقل قول:
چطور باید حسابو چک کنم؟ حجم باقیمانده و ...