هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی طبق چیزی که من توی ویکی پدیا خوندم لازم نیست که حتما Cat6 یعنی 300mb باشهنقل قول:
LTE is a standard for wireless communication and LTE Advanced (Cat.4 or above), is a high speed version of LTE sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX,[1] 4.5G or 4G LTE ULTRA
مهم اینه که مودمی که شما گفتید و سایر مودمهای بازار برای ادغام فرکانسهای ایرانسل جواب نمیده و موبایلهایی که توی توضیحاتشون سرعت را تا 300 نوشته جواب میده حالا کت 4، ca ساپرت کنه یا نکنهنقل قول:
جالب و عجیب !!! شما ایده ای نداری چی آپلود میشه ؟ ( دیشب بود که بنظرم voa گفت قعالیت Huawei در آمریکا ممنوع شده از ترس جاسوسی !!! )نقل قول:
کسی نمی دونه دلیل این آپلودهای نامتعارف چیه ؟
مدل خودش هست ولی مشکل دار هست و تایید نمیشهنقل قول:
سلام
من huawei e353 دارم روی یه سیم کارت خارجی قفل هست کد imei رو هم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کردم حالا اون کد دوم رو که میده کجا باید بزنم ؟
نرم افزار اصلی اون سیم کارت رو باید نصب کنم ؟
ویندوز 10 دارم خطایی نمیزنه و تو دیوایس منیجر مودم رو میشناسه .
اگه میشه راهنمای کامل و قدم به قدم بذارید بهتره
اصلا برای استفاده از یه سیم کارت دیگه رو این مودم همین روشش هست ؟
تشکر فراوان
منتظر کمکتون هستم
معمولا اینطوریه که سیم یه اپراتور دیگر رو میزاری و با همون حالت وبگردی می کنی تا ازت درخواست کد آنلاک کنهنقل قول:
نقل قول:
با برنامه E5186 Toolbox
سلام دوستان. نظرتون راجبه مودم E5186 چیه؟ 4G+ ساپورت میکنه؟ مودم بهتری تو این رنج هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
میشه بفرمایید از کجا میخوایید تهیه کنید اگر داخل کشور بگید اگر ممکن نیست تو خصوصی. ممنون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk