جوهر پرینتر جوهرافشان در کاغذ جذب میشه و تصویر یا نوشته کمی تار میشه.ولی لیزری اینگونه نیست.نقل قول:
اگر یکی دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرماییین hp cp1215 در حال حاضر در اون محدوده قیمت بهترین است.نقل قول:
Printable View
جوهر پرینتر جوهرافشان در کاغذ جذب میشه و تصویر یا نوشته کمی تار میشه.ولی لیزری اینگونه نیست.نقل قول:
اگر یکی دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرماییین hp cp1215 در حال حاضر در اون محدوده قیمت بهترین است.نقل قول:
آره دیدمنقل قول:
فقط یه سوال
هزینه شارژش چقدر میشه؟
چند سوال در مورد R290
1- اگه روی این پرینتر تانک نصب کنیم بهش آسیب می رسه یا بهتر بگم چرا شرکت های سازنده ، شارژ کارتریج یا نصب تانک را ممنوع کردن؟
2- با نصب تانک،هزینه جوهر برای هر پرینت تمام صفحه a4 چقدره؟
3- به غیر جوهر آیا هزینه دیگه ای هم داره (مانند هد یا قطعات مصرفی) و هزینش برای هر صفحه چقدر میشه؟
4- کیفیت چاپ با نصب تانک تفاوت پیدا میکنه و آیا این تفاوت زیاده؟
بعد از ویرایش
با یه حساب سرانگشتی فهمیدم که 1215 (رنگی لیزری) برای هر صفحه a4 تمام صفحه حدود 70 تومن هزینه داره(1400 تا 5%-300 تا 100%- هزینه شارژ20 تومن) و قیمتشم با یه R290 با تانک یکیه.
هزینه مصرفی برای چاپ عکس با R290 با تانک بیشتره یا HP1215؟
حدود 20000 تومن هر کارتریج که 1400 صفحه استاندارد میزنه.نقل قول:
البته طبق معمول کارتریج مشکی بزرگتره و 2200 صفحه میزنه.یعنی 800 صفحه بیستر.برای متون تک رنگ که در لیزری خیلی مرسوم هستن.
عاقبت جوینده یابنده بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چرا absolute رو با 2 تا S نوشته؟؟؟!!! Abssolute !!! یعنی تقلبیه؟؟!!
سلام
من 1 پرینتر لیزیری سیاه سفید دارم. وقتی پرینت میگیرم خیلی پر رنگ و با کیفیت میگیره.
باید چه کارکنم تا کم رنگتر و کیفیت پایینتری پرنتبگیره تا دیرتر کارتریجش نموم بشه؟
ممنون
اطلاعات پرینتر رو باید بگین.نقل قول:
آقا من چند جا شنیدم هزینه شارژ چیزی حدود 280 هزار تومن میشه!نقل قول:
قضیه چیه؟
منظور پرینتر سامسونگه یا اچ پی؟
یه کم گیج شدم؟نقل قول:
الان چند جا میگن قیمت شارژش زیاده . چند جا هم میگن نیست.
واسه من کیفیت خیلی خوب پرینت رنگی مهمه. اگه قیمت شارژ لیزری زیاده ، جوهرافشان چیزی هست که بتونه کیفیت خوب یا نزدیک به لیزری بده؟
نقل قول:
اگه منظورتون اینه که با لیزری عکس چاپ کنین،فکر نکنم راضی تون بکنه.
در ضمن در بدترین شرایط،هر کارتریج سامسونگ 35 هزار تومن اوریجینال هستش.
اچ پی رو شارژ می کنن .ولی نه در شهرستانها!!!!!!!