خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.نقل قول:
Printable View
خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.نقل قول:
سلام اگه روی گیم ببندن سرعت دانلود هم کم میشه //
به نظرتون درنانت شبانه رایگان داره میگن سرعت شبانش 300kb و قیمتش هم هزار تومن با پارس انلاین فرق میکنه (سرویس 512 /5gb)خوبه بگیرم؟ پارس انلاین فقط باشگاه مشتریانش یک ذره امید بهم میده چون یک بار قرعه کشیش هم 300 امتیاز برنده شدم :n10:
اسیا تک چطور؟
سلام پینگ اشتباهه و قبلا دربارش صحبت شده. شما کافیه توسط دستور ping از آی پی همون سروری که تست speedtest رو ازش گرفتین تست بگیرین تا میزان واقعی پینگ معلوم بشه.نقل قول:
نمونه پست خود من از سرور لندن مدتها پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیخودی یه موقع فکر نکنن از پارس بگیرن بازی آنلاین خوب خواهد بود. پینگ از کشورهای مسیر مثل آلمان و کشورهای همسایه هم زیر 100 نیست چه برسه به امریکا
سلام ، من که تو چالوس از کیفیت پارس آنلاین واقعا" راضی هستم ،قیمت سرویسا هم عالیه،256 با 10 گیگ و می گیرم 29 تومن، هر ساعت شبانه روز از سرور خارجی هم سرعتم بالاست و هم پینگم پایینه ، اینم تست از سرور فرانکفورتنقل قول:
شما که هرجا میری ، اون شرکت فوق العادس ؛ چند وقت پیش شاتل بودی که هر دیقه از سرعتو پینگش تعریف میکردی!!!!!!نقل قول:
شاتلو تخلیه کردی؟! : )))
نه پس ، داتک گه تو 90 درصد شهرها کیفیت نداره ، شرکت خوبیه ، چرا جمع آوری کنم ، دو تا سرویس هم از شاتل دارم :n01:نقل قول:
سرویس گیم اصلا" سرعت و تحت تاثیر قرار نمی ده ، قبل از فعال شدن سرویس گیم خط من روی 9 مگ بسته شده بود ، بعد از فعال کردن سرویس گیم هم روی 9 مگنقل قول:
من قبلا که فعال کردم سرعتم رو گذاشتن رو 4 مگ زنگ زدم گفت با سرعت 4 مگ میشه سرویس گیم رو فعال کرد !نقل قول:
انگار حالا پیشرفته تر شدن !
ای کاش شبانه بر می گشت :n14: پارس واقعا واسه دانلود خوب بود
اما حیف هستش ، جمع آوری نکن، الان پارس آنلاین و شاتل بهترین کیفیت تک لینک خارجی و پینگ و دارن،من اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ، ماهی 20 گیگ برام کافیه ، اما الان از نظر قیمت هم پارس آنلاین داره ارزون ترین قیمت و می ده ، در نظر بگیر 16 مگ با 10 گیگ ترافیک،29 تومننقل قول:
برادر قبول دارم پارس آنلاین سرعت خوبی داره خودم هم دوست ندارم این کار رو بکنم ولی خوب وقتی به جیبم نگاه میکنم واسم نمیصرفه :41:نقل قول:
24 گیگ شبانه با ایرانسل میشه 10 تومن . یا مخابرات ( خوزستان) همچنان شبانه داره ......