من تصمیم خودمو گرفتم !نقل قول:
یه تلوزیون سیاه سفید از اینایی که در داره فقطم شبکه 1 رو نشون میده میگیرم یه سیم می بندم جای آنتنش وصل میکنم به پنجره ، خودمم از همون پنجره پرت میکنم پایین
Printable View
من تصمیم خودمو گرفتم !نقل قول:
یه تلوزیون سیاه سفید از اینایی که در داره فقطم شبکه 1 رو نشون میده میگیرم یه سیم می بندم جای آنتنش وصل میکنم به پنجره ، خودمم از همون پنجره پرت میکنم پایین
ستاب باکس چی خوبه بگیرم ؟ قیمتش چنده ؟
کل تهران رو ساپورت میکنه ؟
به آنتن هوایی احتیاج داره ؟
ستاب باکس چی خوبه بگیرم ؟ قیمتش چنده ؟
کل تهران رو ساپورت میکنه ؟
به آنتن هوایی احتیاج داره ؟
آره اين سيستمي كه گفتي كيفيتش هم از xvision بهتره هم از provisionنقل قول:
تازه upscaling هم داره و فول اچ دي هم هست
:10::40::40:
سلامنقل قول:
در اين تاپيك به اين نتيجه مي رسيد هرچي بگيريد( پرو ويژن يا ايكس ويژن ) خوب است يا هر دو بد است . قيمت از 80 تا 110 هزار تومان
كل تهران را پوشش مي دهد و اگر ساختمان شما در شمال تهران( تحت پوشش ايستگاه جماران) است، آنتن معمولي روميزي كفايت مي كند.
سلام
آیا این سیستم هم اکنون در شیراز راه افتاده یا نه ؟
و آیا پروویژن فیلم HD را روان بدون هیچگونه پرش پخش میکند ؟
ستاب باكس هايي كه تاييديه تكتا رو دارند 2 تا هستن:نقل قول:
xvision و provision
قيمت xvision برابر 79 هزار تومان هست . و تا رزولوشت 720 رو ساپورت ميكنه . رزولوشن برنامه هايي هم كه از صدا و سيما پخش ميشه كمتر از 720 هست و همون 720 هم برات زياده. و يه قابليت مهمي كه داره ايه كه اگر usb بهش وصل كني ميتوني برنامه ها رو روش ضبط كني و براي جام جهاني هم ميتوني فوتبال ها رو روش ضبط كني و برنامه هم ميگيره.مثلا بهش برنامه بدي كه ساعت x روشن بشه و 3 ساعت ضبط كنه و خاموش بشه
قيمت provision برابر 110 هزار تومان هست . تا رزولوشن 1080 رو ساپورت ميكنه و پورت hdmi داره. البته براي تلوزيون ايران به دردت نميخوره . چون دوستان ميگن تصوير شارپ تر ميشه و گيفيتش مياد پايين اگر با hdmi وصل كني. پورت usb هم داره كه مثل پلير عمل ميكنه و چند تا فرمترو پخش ميكنه
براي هر دو اگر يك آنتن ساده (كه كيفيتش هم لازم نيست خوب باشه. همون آنتن در پيت قبلي كفايت ميكنه) داشته باشي خوبه
يعني چي؟نقل قول:
يعني USB اش پخش ميكنه؟؟؟ اگر پرسشت در مورد usb هست: خير usb مدل provision فيلم hd پخش نميكنه
اگر هم منظورت فيلم تلوزيون هست: بله فيلم تلوزيون اگر hd باشه پخش ميكنه. ولي تو ايران كه فيلم hd ندارين كه.
در كل خاصيتي هست كه استفاده نميشه
نقل قول:
سلام
من ديروز پروويژن گرفتم . فيلم hd را بسيار خوب و روان پخش ميكند.
فقط تنها مشكلي كه هست اين است كه fat32 را ميشناسد و هر پارتيشن نمي تواند 32 گيگ بيشتر باشد. من هارد 320 را كه بهش وصل كردم مجبور شدم 10 تا پارتيشن كنم.
مشكل دوم اينه اغلب فيلم هاي hd حجمشان 4.5 يا 8 گيگ است و باز هم محدوديت fat32 ظاهرا نميتواند فايل بالاي 4 گيگ را در آن كپي كرد.
لذا تا الان فقط فيلم هاي كمتر از 4 گيگ و تريلر ها رو توانسته ام ببينم . تا راهي براي اين قضيه پيدا كنم.
اگر از دوستان كسي در اين مورد ميتونه لطفا راهنمايي كنه.
شما كه اطلاعاتت كامل نيست لطف كن تحقيق كن بعد اينجا بنويس . دستگاه پرويژن فيلم هاي HD رو به خوبي نشون مي ده ولي تو نشون دادان فيلم هاي Hd 1080 يه ذره كنده .نقل قول:
سلام
دوستان عزيزي كه پروويژن دارند
1-آيا فايلهاي dvd منتقل شده روي هارد رو (منظورم فولدر و فايل VIDEO.TS) به همون صورت dvd player معمولي پخش ميكنه ؟ يعني با پخش منو و ديگر انتخابات ديگه كه در حالت معمول پخش DVD داريم؟ چون اكثر media player ها اين قابليت رو دارند؟
2-آيا هاردهاي بدون منبع تغزيه كه برقش از طريق USB تغذيه ميشه را بدون مشكل ساپورت ميكنه؟
3- آيا هم هاردهاي FAT32 و هم NTFS رو ميشناسه؟
دوستاني كه provision t7 دارند و امتحان كردند ممنون ميشم جواب دهيد
متشكرم