[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه چی باید محروم کنن ؟واسه این که اقای کاظمیان تربیت خانوادگیشو نشون داده جواب شنیده ؟ بابا اقای کاظمیان من خودم بچه کاشانم میدونم از کدوم روستای ما اومدی بیرون کلا اسمه روستا رو عوض کردن از بس زشت بود حالا بیشتر این شعر ودرک میکنم یارب روا مدار گـــدا معتبر شود .....نقل قول:
یا اقای مظفری زاده که عین دخترا قهر میکنه...کجای دنیا داور قهر میکنه من نمیدونم حالا اگه شما اشتباه کنی تیمه ما قهر میکرد تکلیف چی مشد؟ 3-0 دیگه ... ...برادر من اگه ارش اخراج داشت پس مشت اسدی تو صورت ارش اخراج نداشت؟این دومین بازی که علاوه بر اینکه بازیکن خودمون باید اخراج میشد یــار حریف هم باید اخراج میشد ولی چون ما مافیا هستیم قدرتمون زیاده بازیکن اونا اخراج نمیشه...:n09:
در کل ما دیشب 10 نفره مقابل 15 نفر بازی کردیم ...حالا اگه این بازی رو بعضی ها میبردن به عنوان حماسه جاودان فوتبال ایران ازش یاد میکردن:n09:
خوب بچه ها حالا به مناسبت این بازی یه فلش بک بزنیم به گذشته . این بازی رفت پارسال 2 تیم بود که دقیقه 18 یه سانتر عالی از زیدان آسیا و پرش خارق العاده ی هفت مقدس و ضربه ی سر محشر اون که تور دروازه رو پاره کرد !!!
اونایی که ندیدن یا یادشون نمیاد حتما ببینن 15 مگابایته با کیفیته عالی . کلا فرهاد عادتشه توی سانترها عقب وایمیسه سرعتی میاد جلو . توی این سانتر هم از عقب میاد همچین ضربه ی سری میزنی که فکر کنم قدرت این ضربه رو بخوان محاسبه کنن هم قدرت شوت چکشیه مهاجمای ایرانه باشه:n08:
توی این بازی هم دقیقا میتونست 2 تا گل بزنه . چقدر که من حرص میخورم . یه بار از سمت چپ مدافع رو جا گذاشت یه بار از سمت راست که هر جفتشو داور خطا گرفت ! حداقل اگه یکیشم خطا نمیگرفت فرهاد کسی نیست که تک به تک گل نکنه میتونستیم این بازی رو 2 - 0 ببریم . اما بیخیال حالا هر جور شده که بردیم:n16:
[HTML] http://www.mediafire.com/?x3y32ezoaz38dvl [/HTML]
اگه این محرویتی بخوان بکنن به بازی سپاهان بخوره خیلی خیلی بد میشه :n03: امیدوارم هفته آینده بازی سپاهان و تراکتور مساوی بشه و استقلال بتونه نفتو پرگل ببره ولی بیشتر ترس من از اینه که بچه ها تو باد این برد بخوابن :n27: اگه بتونیم جام حذفی و لیگ رو با هم درو کنیم امسال بهترین فصل استقلال تو چند سال اخیر میشه واقعا عالیه :n12:
----------
این روزنامه نود مال کدوم تیمه؟ :n24:
تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود ۷۰ هزار تماشاگر به مصاف تیم تراکتورسازی تبریز رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید .
خسرو حیدری در دقیقه ۱۷ دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه بدهد و جواد نکونام که در این بازی نیمکتنشین بود به جای او وارد میدان شد .
نکونام در دقیقه ۳۱ با ضربهای زمینی از داخل محوطه جریمه برای استقلال گلزنی کرد .
سعید مظفریزاده داور مسابقه ، آرش برهانی بازیکن استقلال را در دقیقه ۳۹ به دلیل ضربهای که با سر به بازیکن تراکتورسازی زد ،با کارت قرمز از زمین اخراج کرد .
استقلال که در نیمه دوم ۱۰ نفره بود، سعی کرد بازی را اداره کند و توانست مقابل حملات گسترده تراکتورسازی مقاومت کند .
با این پیروزی استقلال ۵۹ امتیازی شد و به صدر جدول برگشت . تراکتورسازی نیز با این شکست ۵۵ امتیازی باقی ماند و به رده سوم سقوط کرد. سپاهان هم با ۵۶ امتیاز دوم است.
*ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی، پژمان منتظری، خسرو حیدری (از دقیقه 17 جواد نکونام)، علی حمودی، امیرحسین صادقی، ساموئل، مجتبی جباری (از دقیقه 90+1 حنیف عمرانزاده)، هاشم بیکزاده، آرش برهانی، سیاوش اکبرپور و فرزاد حاتمی (از دقیقه 68 فرهاد مجیدی)
سرمربی: امیر قلعهنویی
*ترکیب تراکتورسازی:
مهدی ثابتی، مصطفی اکرامی (از دقیقه 72 مسعود ابراهیمزاده)، مرتضی اسدی، محمد نصرتی، محمد ایرانپوریان، مهدی کیانی، مهدی کریمیان، قاسم دهنوی (از دقیقه 60 جواد کاظمیان)، فلاویو لوپز، محمد ابراهیمی (از دقیقه 79 گیلسون سوارس) و سید مهدی سید صالحی.
mesibook.com
بله اینطور که دار بوش میاد میخوان محروم کنن !!!! و میکنن ! ولی خدا کنه به بازی سپاهان نکشه !
با توجه به برنامه مسابقات و اینکه فقط 5 هفته به پایان لیگ باقی مانده چه تیمی قهرمان میشود؟
سلام
من فکر کنم فرهاد مجیدی یا حنیف رو هم محروم کنن!!:n03:
دو تا بازی هم هوادارا رو محروم میکنن :n15:
اينقد نفوس بد نزنين!! چرا همتون اينقد نا اميديد؟!:n24:
البته چون ما مافيا هستيم ممكنه محروم كنن اما .... اصلا ولش كنيد نگران نباشيد اگه مشكلي هم پيش اومد,خدا كنه پيش نياد!!:n02: