خب اینا درست، بنایون چرا هنوز هست؟ بنایون که خیلی وقته قرضی تو وست هامه. قبل از تموم شدن مهلت نقل و انتقالات انگلیس رفت.
Printable View
خب اینا درست، بنایون چرا هنوز هست؟ بنایون که خیلی وقته قرضی تو وست هامه. قبل از تموم شدن مهلت نقل و انتقالات انگلیس رفت.
این بازیکن هایی که قرضی رفتن تیم های دیگه دیگه بر نمیگردند؟
اونهایی که خودمون میفرستیم نه اونهایی که از اول شروع کریر قرضی در تیم دیگه ای بودند.
من الان نیم فصل دوم سال دوم کریر هستم فابیو و بن اموس هنوز به منچستریونایتد بر نگشتند.
آره دیگه طبیعتا مال بخش آنلاینشه که با واقعیت تطبیق پیدا می کنه. من CD Key رو از یکی از سایتای ایرانی گرفتم و باهاش از اوریجین بازی رو دانلود کردم. نیازی به استفاده از هیچ ------ سرور و چیز پی انی هم نبود.نقل قول:
باید برگردن. البته یه سری که ناشناسن تو بازی بعنوان قرضی تو تیم دیگه نیستن و انگار از اول بازیکن همونجا بودن، ولی بن اموس و فابیو بعید میدونم از اون دسته باشن.نقل قول:
شاید قراردادشون اخر اون فصل تموم میشده و وقتی اخر فصل برگشتن باهاشون تمدید نکردی.
اقا این ورزشگاه نیوکمپ بارسا که وجود داره فقط اسمش فرق داره!!:31:
همه می گفتند اصلا ورزشگاه نیوکمپ وجود نداره تو 13 که؟؟!
این مشکل تو فیفا 12 هم بود فکر می کردم تو فیفا 13 رفع بشهنقل قول:
بازیکنایی که سال آخر قرار دادشون هست اگه یه فصل کامل قرض بدی دیگه بر نمی گردن به تیمت در مورد بازیکنایی که از قبل قرض داده شدن هم همینطوره
برای اینکه بازیکنای قرضی رو اینطوری از دست ندی باید اول بازی یه بار بازی رو سیو کنی و هر چی بازیکن قرضی داری برگردونی و به تاریخ قرار دادهاشون نگاه کنی بعد بازی رو لود کنی و فقط اون بازیکنایی که سال آخرشون هست رو بر گردونی . یه مقداری باید جریمه بدی ولی ارزش داره که بازیکن رو از دست ندی
نقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیده ؟
----
لیگ چه کشورهایی وجود داره ؟
لیگ ترکیه هم اضافه شده ؟
بقیه هم تایید میکنن؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بره اینجا ببینه این کرکو میشه دان کرد و کار میکنه یا خالی بندیه
اسم نیو کمپ چیه؟نقل قول: