واسه همه گوشیا 4.1 اومده الا نوت 1 .. چقدر باید بدشانس باشیم... اینا همه سیاستهای شرکته برای فروش نوت 2نقل قول:
واسه همه گوشیا 4.1 اومده الا نوت 1 .. چقدر باید بدشانس باشیم... اینا همه سیاستهای شرکته برای فروش نوت 2نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن تست هست ولی بدون باگ ..دئودکس شدست .. نصب از ریکاوری
من تاحالا دئودوکس نصب نکردم . اگه میشه فرقشو بگو بهم ...نقل قول:
فرقش اینه که می تونی فونت و تم و مود و .... نصب کنینقل قول:
نریز مهیار یه خرده لگ داره تو فروم اندروئید انقدر تعریف کردن که من نصب کردم ولی برگشتم به همون 4.0.4
اوکی .. منم زیاد خوشم نمیاد از این دئودکس و سیانوژن .. الان همون 4.04 خاور دارم با روت سی اف 5.6 ... . تنها مشکلم قیافشه که خستم کرده .. از قیافه 4.1 خیلی خوشم میاد ...
دوستان قیمت این گوشی الان چنده؟؟
برای دوستم می خواهم
ممنون:11:
تاچ ویز 5 داره؟ اگر نداره پیشنهاد می کنم آخرین رام اروپا رو بریز تاچ ویز5 داره من خیلی راضیم هر رامی می ریزم باز برمی گردم به همین رامنقل قول:
اسم کاملش اینه خواستی بگو لینک بدم فایل روتش هم برات آپلود کنم الان وقت ندارم : N7000XXLRT_N7000DBTLRT_N7000XXLRK_HOME
آخرین بار یعنی یک هفته پیش که علاالدین بودم 1480 ورژن 16 گیگش بود 32 گیگش خیلی کم بود یه مغازه داشت 1600 که به نظرم خیلی خوبه تا 1900 هم کشید بالانقل قول:
سایتی یا مغازه ای هست 32gb را زیر 1500 بده
والا تاچ ویزشو نمیدونم ورزن چنده ولی قیافش همون 2.3.5 یعنی فرقی با 2.3.5 نداره فقط نوشته 4.04 همین ... لینک بهم بده نصب کنم ببینم چطوریه ... البته روت هم بده مرسینقل قول:
سایت که عمرا بالا هم گفتم 32 گیگش اصلا نیست کسی هم داشته باشه قیمت پرت و پلا میده اینجا بگرد کار کرده تمیز چند تا هستنقل قول:
پس تاچ ویز 5 نیست این رام رو بریز عالیه تاچ ویزش هم پنجهنقل قول:
اینم سی اف روتش
با هات فایل مشکل داشتی بگو لیچ کنم برات