تغیرات کتاب سوم فقط همینا هستن ؟ یعنی در مورد مواد مخدر همه چی حذف شده ؟ فعالیت های کتاب رو هم بررسی کردی ؟نقل قول:
راستی کتاب زیست 1 باید چاپ سال 88 رو بخونی نه 89 . زیست سال 89 رو سعی کن نخونی
Printable View
تغیرات کتاب سوم فقط همینا هستن ؟ یعنی در مورد مواد مخدر همه چی حذف شده ؟ فعالیت های کتاب رو هم بررسی کردی ؟نقل قول:
راستی کتاب زیست 1 باید چاپ سال 88 رو بخونی نه 89 . زیست سال 89 رو سعی کن نخونی
ایشون لطف کردند و به سوال من در رابطه با نحوه ی گرفتن شبکه آموزش پاسخ دادند ، شما حق نظر دادن دارید اما دلیل نمیشه با لحن بد به دیگران توهین کنیدنقل قول:
نه تغییرات بیشتر از اینه!مثل فصل9 یه جدول در مورد رده بندی گیاهان گذاشتهنقل قول:
من پارسال پیش بودم واسه همین مجبور شدم کل زیست های رو 90بگیرم نمی دونی زیست دوم سال 89 یا 90 مجددا ویرایش شده یا نه اگه شده باید88 روپیدا کرد همین طور زیست2 نمی دونی سال 89 یا 90 دوباره ویرایش شده؟
ریاضی هر 3 پایه عوض شدهنقل قول:
و ادبیات تغیرات جزئی داشته ...
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
نقل قول:
اگر باشد در حد حظف هست و مطلب جدید نداره ....
باز هم خبر دقیقش رو میدم خدمت دوستان
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
نقل قول:
نه کارت تی وی و غیره تداره در قسمت تنظیمات شبکه جستجو را بزنید وقتی بهش رسیدید سیوش کنید همین ...
به نطرت این کتابای پر حجم که اومده قواعدو گفته به درد میخوره؟ اخه قواعد کلا 4 5 تا میادنقل قول:
یا لغات و خوندن کافیه؟ کتابی که گرامرو مفید و مختصر گفته باشه سراغ داری شما
نمیدونم والا زیست 2 من مال سال 86 هست :31: ولی تو اگه سال 87 رو داری صفحه 2 ( قبل از عکس .....) رو نگاه کن ببین آیا نوشته که این کتاب تا سال چند تغیر نمیکند ؟نقل قول:
میشه لطفا همه تغیرات زیست سوم رو به طور دیق بزاری ؟ اون جدولی که میگی لطفا یه عکس ازش بگیر یا اسکنش کن بزار
مرسی:11:
نقل قول:
توهين چي چي ميگي ؟!
امروز یه کم دینو زندگی خیلی سخت نبود تو ازمون قلم چی !؟
سلام دوستان_ به هیچ وجه کتاب زیست سال دوم و سوم که جدید چاپ شده رو نخرین! چون اینا مخصوص کنکور 92 هست و به ماها ربطی نداره_فقط زیست سال چهارم و ریاضی عمومی برای کنکوریای 91 عوض شده نه همه کتابا!! سایر تغیرات برای کنکور92
در ضمن این سوالای قلم چی یه جوری بود اصلا شباهت به کنکور نداشت! ادبیاتشو با کنکور خودمون(90)مقایسه کنید یا دینی(افتضاح) زیست زیاد روش کار نشده بود شیمی هم متوسط بود _یا فیزیک!! آخه فیزیک کنکور اینطوریه؟؟؟ نظرتون چیه؟؟
بچه ها سلام!
باتوجه به اینکه تو شهرما(اهواز)کتاب جدید گسسته وتحلیلی فار نیست حتی89 فقطچاپ اول88هست واز یکی از دبیران بنام تهران دربارشون پرسیدن تاییدشون نکرد.شما میگید چیکار کنم؟برا هر کدوم هم فقط یه کتاب میخوام یعنی نه یه تحلیلی فار بگیرم بعد گاج.
با این حرفا یرا گسسته گاج سفید یا صبر کنم شاید ویرایش جدیدشو فرستادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ها؟؟؟
براتحلیلی هم تازه میخوام تحلیلی شروع کنم گاج یا صبرکنم فار شاید بیاد(البته اگه هم خواستم یه مدت صبر میکنم اگه نیومد گاج میگیرم)سطحم هم بد نیست راستی فقطم یکی میخوام نه اول فلان بعدش بهمان.
یه چیزه دیگه همون دبیر برا گسسته و هندسه گاج سفید رو تایید کرد.
ممنونم:18: