رئال مصدومیت دی ماریا را تایید کرد
تست های پزشکی تایید کردند که هافبک تیم رئال مادرید، دی ماریا، دچار آسیب دیدگی از ناحیه ماهیچه ران در بازی خانگی روز یکشنبه مقابل اوساسونا شده است.
هافبک آرژانتینی توانست طراح هر سه گل ابتدایی تیم رئال مادرید باشد و تعداد پاس گل های خود را به عدد 9 برساند. باشگاه رئال رسما اعلام نکرده است که وی چه مدت از میادین دور خواهد بود ولی نشریات محلی از بازه ی 3 الی 4 هفته ای خبر میدهند.
این بدان معنی است که وی بازی تیم ملی آرژانتین مقابل بلووی و کلومبیا از سری مسابقات راه یابی به جام جهانی 2014 را از دست خواهد داد.
کد:
http://uk.eurosport.yahoo.com/07112011/58/liga-real-confirm-di-maria-injury.html
گواردویلا: مادرید سه امتیاز بیشتر دارد چرا که از ما بهتر بوده اند
مربی تیم بارسلونا تصدیق کرد که تیم رئال مادرید به این دلیل سه امتیاز از آنها پیشی گرفته است که تا اینجای فصل نسبت به بارسلونا بهتر کار کرده است.
تیم کهکشانی ها در حال حاضر از 11 بازی خود توانسته اند 28 امتیاز بگیرند و در جدول بازی ها با سه امتیاز اختلاف در صدر قرار دارند.
پپ گواردیولا در مصاحبه پیش از بازی با تیم Hospitalet در سری مسابقات کوپا د ری به خبرنگاران گفت: " اگه مادرید سه امتیاز از ما جلوتر هست، بخاطر اینه که تا الان بسیار خوب عمل کردن. "
" من فقط میتونم تصدیق کنم که تا الان نسبت به ما در لیگ بهتر کار کردن. در نهایت پایان فصل هست که میبینیم این امتیازات چقدر سرنوشت ساز خواهند بود. "
بارسلونا در فصل گذشته توانست با 4 امتیاز اختلاف نسبت به مادرید به قهرمانی لالیگا دست بیابد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/11/09/2749346/real-madrid-are-three-points-ahead-because-they-have-done-better-
مربی سابق تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که ترجیح می دهد تا برای تماشای فوتبال به برنابئو برود تا به نوکمپ
سایت گل- خاویر کلمنته سرمربی سابقب تیم ملی اسپانیا در گفت و گو با برنامه «دیرکتو مارکا»ی رادیو مارکا به آنالیز شرایط کنونی فوتبال اسپانیا پرداخت
او که برای مدتی هدایت تیم اتلتیک بیلبائو را در دست داشت، این هفته شاهد تساوی شاگردان سابقش مقابل بارسا بود و اکنون در آنالیز عملکرد اتلتیک بیلبائو گفته:« بیه لسا، مربی اتلتیک بیلبائو به نظر من مربی خوبی است و به او احترام می گذارم. من به تمامی مربیان احترام می گذارم، چه خوب باشند و چه بد. البته اتلتیک چه با حضور مارسلو بیه لسا و چه در نبود او قهرمن لالیگا نخواهد شد.»
سرمربی سابق اتلتیک بیلبائو ادمه داد:«الان و با تساوی بیلبائو مقابل بارسلونا باید ببینیم کسانی که در اولین ماه کاری بیه لسا حرف از اخراج او می زدند، چه می گویند.»
کلمنته که در حال حاضر سرمربی تیم ملی کامرون است در صحبتهایی اعلام کرد که قاره آفریقا قاره ای کاملا ناشناخته برای او بوده است و دراین باره گفت:« هیچ ایده ای نداشتم که آفریقا چه جور جایی است. کامرونی ها بازیکنان بزرگی دارند ولی هیچ وقت نمی توانند از اسپانیا پیشی بگیرند.»
کلمنته در ادامه صحبتهایش به بررسی اوضاع بخش بالایی جدول لالیگا که در اختیار رئال و بارساست پرداخت و گفت:« امسال رئالی ها بهتر شده اند و شاگردان گواردیولا در همان مسیر قبلی شان حرکت می کنند. غلبه بر آبی اناری ها کار خیلی سختی است چون آنها بخش عمده ای از زمان بازی توپ را در اختیار دارند.»
سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا درمورد قهرمان این فصل لالیگا گفت:« سرنوشت قهرمان این فصل لالیگا را دیدارهای رودرروی رئال و بارسا تعیین می کند.اگر رئال نتواند توپ را از چنگ بارسلونایی ها در بیاورد، باید به چنگ و دندان متوسل شود.»
او در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سوال که سبک بازی رئال را ترجیح می دهد و یا بارسا را گفت:« من ترجیح می دهم که برای تماشای یک مسابقه فوتبال به برنابئو بروم تا به نوکمپ.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/11/09/2749493/%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%84%D8%B0%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%85