با تشکر حالا اگه حداقل زمان کار نداشتن با لپ تاپ رو که در ان حالت به جای خاموش بهتره استند بای کرد رو هم بگیدنقل قول:
از توضیح تکمیلی تون ممنون میشم.
Printable View
با تشکر حالا اگه حداقل زمان کار نداشتن با لپ تاپ رو که در ان حالت به جای خاموش بهتره استند بای کرد رو هم بگیدنقل قول:
از توضیح تکمیلی تون ممنون میشم.
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
در مورد ریکاوری من تو فروم چیزی پیدا نکردم .اگه شما لینکی دارید لطفا بذارید.
1-یه سوالی که در مورد ریکاوری پیش میاد اینه که من باید قبلا بک آپ گرفته باشم تا بتونم ریکاوری کنم ولی من هیچ بکاپی ندارم.
2-در مورد دیسک درایوهای مجزا هم فکر میکنم منظورتون همون درایورهایی است که تو سایت توشیبا برا مدل لپتاپ من گذاشته است باشه . درسته؟
اگه من همه اون درایور ها رو دانلود کنم میتونم با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟
3-در مورد ویندوز اصلی هم من فکر میکنم با توجه به اینکه سریالش رو دارم اگه دوباره نصب کنم باید بشه اصلش کرد درسته؟
با تشکر
من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!! باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!!
سلام دوستان.
در موردupgradeمیخواستم سوال کنم چه جوریه؟چون نمیخوام اطلاعات داخل هاردم بپره ؟ایا با اپگرید امکانش است؟هم ویندوزم مثل روز اول بشه و هم اطلاعاتم نپره؟
فکر کنم منظور شما ریکاوریه >ممکن اطلاعات بپره.یه بار سر من این بلا اومد چند بار امتحلن کنی دست مساد .نقل قول:
بله ویندوزت عین روز اول مییشه به شرطی که از هارد ریکاوری کنی .
هیچکی نمیدونه باید پیکار کنم؟!!!!نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
منتظر پاسخ اساتید هستم
سلام دوستان گل من یک نوت بوک Dell Inspiron 1525 دارم وو رمش 1 گیگ هست و دو اسلاد داره ایا هر اسلاد این نوت بوک 1 گیگ ساپورت میکنه یا 2 گیگ هم ساپورت میکنه؟
سلام.
شرمنده زیاد سوال میکنم..
Acer 4710 من بلوتوث داره ولی توی ویندوز ویستا وقتی می خوام درایور و نصب کنم مینویسه No Bluetooth Device دقیقا همین رو وقتی کلید بلوتوث روی کیبورد رو میزنم میده.
این به معنی اینه که لپ تاپ من بلوتوث نداره!!!!!
می خوام ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه و از ویستا هست ؟؟؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من 60 گیگ اطلاعاتم را میتونم ریکاوری کنم؟تقریبا چند تا dvdمیشه؟چه نرم افزاری را نصب کنم تا برام از هارد پشتیبان(ریکاوری) بگیره؟شرمنده پرحرفی کردم.ممنون از راهنمایی شما.نقل قول: