باو خفه کردن مارو
یکی لینک این چیت رو بده!
آخه یکی نیست بیاد بگه انگلیسی نداری چرا بازی میکنی:|
Printable View
باو خفه کردن مارو
یکی لینک این چیت رو بده!
آخه یکی نیست بیاد بگه انگلیسی نداری چرا بازی میکنی:|
اس÷یچ که گلیچ داره دیگه! نمی دونستی؟ همون اولای بازی من ÷ست دادم گفتم چطوری این کارو کنید ! یک سرچی کن ÷یدا میشه... الان هم رفتم تو کار Alchemy اونو هم می خوام 100 کنم... اون سخت تره...نقل قول:
نقل قول:
اه رو کامپیوتر بازی میکنی کنسول رو فعال کن و روی لیدیا کلیک کن و این کد رو بزن:
addfac19809 1
:31:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
نقل قول:
دوتا راه: از هر اهنگری که میبینی سنگ اهنگگگگگگ و چرم بخر و خنجر اهنی بساز و به خودش بفروش.
ب خرید و فروش زیاد هم میشه. از یک مغازه هر چی داره بخر برو یه شهر دیگه به یکی دیگه بفروش:31:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
این کلاه سر لیدیا رو تو مراحل brotherhood میگیرینقل قول:
با چیت زنم شد:31:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
نقل قول:)کد:http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim
اولیه کامل تره:31:کد:http://www.cheatcc.com/pc/elderscrolls5skyrimcheatscodes.html#.Ts6FHmDxq6R
من در آرمر ِ Daedra هیچ خاص بودنی نمیبینم ، چون تن ِ همه ی دائدرا لرد ها هست . برای همین با اینکه درگن آرمر زشته ، ولی تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم
من کلی وسیله تو اینونتوریم دارم که اصلا تو لیست فروش نمیره :19: نزدیک 20 30 تا اسلحه فقط که تو هر مرکز فروش شهری (مثل ریوروود و solitude و whiterun ) که میرم نشونشون نمیده مشکل از چیه؟ مثلا 3 تا کمان که یکیش رو نشون میده... کمک کنین که اوضاعم خرابه... راستی اسب های شهر ها با هم فرق داره؟ یه اسب خریدم اون اوایل 1000 تا خیلی کند و ضعیفه و البته بی شعور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جا پارکش میکنی در میاد میره شیرین 500 600 متر اطراف گم و گور میشه
کد Daedra arrow:نقل قول:
player.additem 000139c0
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ولی جدا میگم توی کار چیت نرین!خیلی بازی مسخره میشه!:5:
نقل قول:
من بیشتر کوئست های جالب و اصلی بازی رو بی چیت رفتم و همه اسکیل های روی صد یا هر عدیدی هست خودم رفتم تنها چیتیم واسه daedra heart بود اون زمان که من 2 ساعت وقت میزاشتم یک قفل درجه epert رو با اینکه میدونستم تو کدوم جهت باز میشه توی جهت های دیگه امتحان میکردم چیت هم بود ولی نخواستم استافده کنم تا اسکیل لولم بره بالا.
:46:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
اسلحه و تیر کمون رو بهتره به اهنگری ها بفروشی:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
خوب هم خوشگل تره و هم اینکه قدرتش بیشتره:31:نقل قول:
soul gem full بهتره یا empty?????
نقل قول:
lol
این چه سؤالیه ....!!!
شما Soul Gem های Empty که بدردت نمیخوره ، باید با اسپل Soul Trap روح یک نفر رو توش حبس کنی و بعد تو Enchanting ازش استفاده کنی.
-------------------
دوستان اگه Azura's Star یا Black Star رو گرفتید نفروشیدش
این Gem قابلیت استفاده مجدد داره ، یعنی وقتی تو Enchanting ازش استفاده می کنید از بین نمیره و فقط روح داخلش خالی میشه و میشه دوباره پرش کرد ( از نوع Grand هم هست )
black star رو از کجا اواردی؟؟؟؟؟ من azura رو دارم:31:نقل قول: