سلام دوستان
راستشو بخواید من توی باشگاه حوصله حرکات شکم رو ندارم!
میخواستم چند تا حرکت برای شکم و تو خونه برم با تصویر اگه ممکنه بزارید تا تو خونه حرکتهای شکم رو برم
Printable View
سلام دوستان
راستشو بخواید من توی باشگاه حوصله حرکات شکم رو ندارم!
میخواستم چند تا حرکت برای شکم و تو خونه برم با تصویر اگه ممکنه بزارید تا تو خونه حرکتهای شکم رو برم
سلام.دوست خوبم بهترین زمان برای تمرین شکم بعد از تمرین در خود باشگاس چون بدن شروع به فعالیت و سوزوندن کالری میکنه و به قول معروف گرم شده و بهترین موقع برای فشار اوردن به شکم و سوزوندن چربیهاس/سعی کنید به خودتون عادت بدین تو باشگاه شکم برین/لازم نی یدفه تعداد زیاد کار کنید.ستهای شکم رو از 10 ست هر ست 5 حرکت انجام بدین بعد هر ست 5 ثانیه استراحت دوباره ست بعدی به همین منوال و روزهای بعدی تعداد رو بالا ببرین بجای 5تا 6 تا برین تا به بالا فکر نکنین کمه و فایده ای نداره اینجور تمرین بتعث میشه هم عادت کنید هم تمرین زده نشین و مهمتر ازینا اینه که برای خودتون هدف ایجاد کنید مثلا بگین من تلاش میکنم شیکمی داشته باشم که بشه توش دسته بیل شکوند!نقل قول:
اینم یه لینک برای بعضی از تمرینهای شکم و پهلو.موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کارشناس ببخشید یک سوال دارم
خواستم بدونم تمرینات وزنه برداری با رشته های قدرتی مثل مردان آهنین فرق داره؟
این و برای این پرسیدم که در مسابقات المپیک امسال این الیای قراق که بهترین وزنه بردار شد به گمانم پاور لفیت لینگ کار میکرد چون پشت بازوی حجیمی داشت اما وزنه بردارای ما دستاشون اصلا عضله ای نیست...چرا؟
از بچه های ورزشکار عزیز یه سوال داشتم سن مناسب برا بدنسازی کیه؟ و اینکه من قد متوسطی دارم ولی خیلی از این میترسم که با بدنسازی قدم کوتاه بشه یا ثابت بمونه چون فعلا حالا حالا ها قدم رشد میکنه دوستام از من بلند ترن وبدنسازی کار میکنن ومنم تشویق میکنن که بدنسازی کار کنم چون شکل بدنیم یه طور خاصیه و میگن که واسه بدنسازی مناسبه در ضمن یه سالیم هست که چاق شدم حدودا رو 25 درصد چربیم و سنم 14 و قدم 172 وزن62 خواهشا راهنمایی کنین نه نصیحت فدای هر چی ورزشکارو پی سی وردی که هست
زوده..به نظرم از 16 سالگی شروع کن اونم با مربی ..نقل قول:
سلام دوستان .
یه سوال :
به نظرتون چرا اکثریتِ قریب به اتفاق قهرمانانِ پرورشِ اندام , دیگه در هیچ ورزش دیگه ای قهرمان نیستند و حتی شرکت هم نمیکنند ؟؟
مثلا وزنه برداری یا کشتی یا پرتابِ دیسک , چکش , وزنه و ی نیزه یا پرش طول یا پرش سه گام یا قایقرانی و شنا غیره .
خب شاید به خاطر اینه که بدنسازی ورزش خیلی سنگینیه و با ورزشهای دیگه نمیشه انجام داد..مثلا کسی که تو حجم باشه میتونه بره دوندگی کنه؟ البته یه بدنساز معروفی بود که قبل بدنسازی دونده بود دقیقا اسمش یادم نیست..نقل قول:
سلام دوستان
برای حرکات پا چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟
میخوام سریع پاهام رشد کنه
اقا واسه كم كردن وزن بادوچرخه
بايد ليول پايين كار كرد يا لول بالا
بعد در روز چند دقيقه كافيه با دوچرخه كار كرد؟
-
سلامنقل قول:
.
در پرورش اندام دوپینگ آزاد هست و در واقع قهرمان پرورش اندام بدون دوپینگ اصلاً قهرمان نمیشه در حالیکه در همه ی ورزشهای دنیا دوپینگ ممنوع هست .
حتی کسی که خونِ خودش رو در طی ماهها ذخیره میکنه و قبل از مسابقه اون خون رو به خودش تزریق میکنه(برای افزایش گلبولهای قرمز) باز هم دوپینگ محسوب میشه و از مسابقه محروم میشه.
حتما شما هم توی اخبار ورزشی دو روز پیش شنیدید که قهرمان ملی دوچرخه سواریِ فرانسه بعد از سالها یدک کشیدن عنوان قهرمانی , از همه ی لقبهاش عزل شد و حتی ازش خواستند که جایزه های مادی رو هم پس بده .
این آقا یه جوری دوپینگ میکرده که توی آزمایشها گیر نیافته اما آفتاب همیشه پشت ابر نمیمونه .