يوسف جان ممنون مردم از خندهنقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
موفق باشي .
دوست داري به كدام شهر خارجي بري ؟
تا حالا با يك فرد خارجي صحبت كردي ؟
Printable View
يوسف جان ممنون مردم از خندهنقل قول:
موفق باشي .
دوست داري به كدام شهر خارجي بري ؟
تا حالا با يك فرد خارجي صحبت كردي ؟
سلام یوسف یوسفی :blink: :blink: :laughing: :laughing: :laughing: عزیزم . خوبی فدات شم ...خوب منم چند تا سوال ازت دارم
1.اولا اگه کسی نام فامیلتو ندونه دوست داری به جای اون تورو چی خطاب کنه ؟
2.چقدر به حلال و حرام معتقدی؟
3.نظرت راجع به نرم افزار های که قیمت های نجومی دارند اما به دست تو به قیمت یه ابنات چوبی میرسن چیه؟
4.چه چیز انسانها اونا رو از هم متفاوت میکنه ؟
5.یوسف چی داره که به اون بنازه؟
6.چه خصوصیتی داری که منحصرا به تو تعلق داره؟
7.اگر بخوای ازدواج کنی چه شرایطی مد نظرته؟
8.از ادمهای دورو چه انتظاری می تونیداشته باشی؟
9.اگه به کسی قولی داده باشی تا چه حد پاش میمونی ؟
10.فایرفاکس یااپرا؟
فعلااینارو بجواب تا داداشت به کارش برسه بیاد بترکونه ..فدای قدو بالا ت بشم ... :happy: :happy: :happy: .
saeid_ronaldo ::: با اين كلماتم اگه ميتوني جمله بساز
رونالدو-رئال-بارسلون-سوسك-آقاي گل-كفش-ماچ
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام سعید جان خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
رونالدو داشت با کفش سوسک میکشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از باشگاه بارسلون با رونالدو تماس گرفتن و به رونالدو گفتند میخواهیم تو رو از رئال با قیمت بالا بخریم فقط به شرط اینکه آقای گل بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی رونالدو قبول نکرد و به اونها گفت اگه شما زیر اتوي داغ رو ماچ کردید من هم میام به تیم شما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( ببخشید انشاء شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که گفتید سخته ... اصلا نمیشد این کلمات را با هم در یک جمله استفاده کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
magmagf ::: سلام اقا يوسف خوبي ؟ خسته اين سوال و جواب ها نباشي شما
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام فرانک عزیز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال شما خوبه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم شما خیلی به من لطف دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
magmagf ::: خواهر بهتر يا برادر ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من که هر دو ( هم خواهر هم برادر ) رو دوست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون از تنها برادرم با وجود اینکه از من دو سال کوچکتر هست چیزهای زیادی در مورد اتوکد و ابزارها یاد گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همینطور هر جا میرم بیشتر مواقع داداشم با من هست و من رو همراهی میکنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نظر خواهر هم که دو تا خواهر دارم از طرف هر دو خواهرم خوبی دیدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهر بزرگم که به سلامتی ازدواج کرد و هنوز هم با من مهربونه و خیلی به من لطف داره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خواهر کوچک من هم که دیگه قابل توصیف نیست از بس که شیرینو با مزه و توپولی و با ادبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو خوشحال و سرگرم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
magmagf ::: اگه 1 بچه داشته باشي دوست داري پسر باشه يا دختر ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سوال سختی هست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به واقع هر دو رو دوست دارم .... اما برای اینکه هم راست رو گفته باشم هم جواب شما رو داده باشم میگم دختر چون من در زمینه تربیت و بازی و سرگرمی با دختر کوچولوها تو این 7 سال تجربه های زیادی کسب کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
magmagf ::: اگه كسي خيلي از نظر عقيده اي با تو فرق داشته باشي چه قدر باهاش مي سازي؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خیلی زیاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا این مسئله چندین و چند بار برای من پیش اومده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر واقعا دوستش داشته باشم همه جوره باهاش میسازم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم کسی باشه که مهمونه و یه وقت کوتاهی با هم هستیم اون چند وقت رو میسازم و تحمل میکنم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته تا جایی که حقم و سلامتی من از بین نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
magmagf ::: از چه خصوصيت اخلاقي بيشتر بدت مي ياد؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: از افراد اخمو - دروغگو - حسود بدم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... از افرادی هم که زیاد صحبت میکنند و از این همه صحبتشون دو تا کلمه خوب هم گیر شخص مخاطب نمیاد خیلی متنفرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
magmagf ::: چه انتظاري از دوستت داري؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: صداقت ... همدردی ... مهربانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
magmagf ::: ماشين مورد علاقه ات؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: پورشه رو خیلی دوست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینطور فراری و لامبورگینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
magmagf ::: فراموشم نكن اسم گله ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله ... این هم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
magmagf ::: بازم ممنون دوست اصفهاني
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خواهش میکنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از شما ممنون و متشکرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا یار و یاورت باشه دوست اصفهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خدانگهدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behroooz ::: يوسف جان ممنون مردم از خنده .موفق باشي .
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام بهروز جان .... خواهش میکنم ... خوشحالم خوشت اومد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behroooz ::: دوست داري به كدام شهر خارجي بري ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: شهرهای زیادی رو دوست دارم ... رم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونیز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورین ... ( در کل تمام شهرهای ایتالیا ) .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاریس .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مونیخ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوتاوا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شانگهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behroooz ::: تا حالا با يك فرد خارجي صحبت كردي ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله ... ولی نه به مدت زیاد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اصفهان یک روز من تو شلوغی با یک خارجی که نمیدونستم کجایی بود برخورد شدیدی داشتم هر چی تو دستش بود ریخت رو زمین من هم به هزار زحمت وسائلش رو جمع کردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش به انگلیسی ازش معذرت میخواستم و میگفتم متاسفم .... اما اون به یک زبون دیگه ای صحبت میکرد که من هیچ چیزی ازش حالیم نشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینکه وسائلش رو جمع کردم و با میل خودم مبلغی به عنوان خسارت بهش دادم تا اینکه ساکت شد و من هم رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
خدانگهدار
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واالله خدا بده شانس...عجيبا غريبا بعضي ها ميدونن چي ميگم... :blink: :blink: :blink: :whistle:
سلام یوسف جان ... خیلی خوشحالم که دوباره می بینمت (البته نه در تاپیک الکامپ بلکه در صندلی داغ !)
این هم از سوالات بنده کمترین :
1. تا حالا شده حس کنی که یه جـــن پیشته ؟
2. از هر کدام یک از موارد زیر فقط یکی را انتخاب کن لطفا :
الف ) گـــوگــــل / یــــــاهو / ام اس ان
ب ) هندوانه / طالبی / خربزه
ج ) اینتل / ای ام دی
د ) Celeron D / Sempron
هـ ) Athlon / Pentium D
و ) گــیــگـــا / ایـــســـوز
ز ) سامسونگ / ال جی
3. به غیر از اعضای خانواده ات و دوستانت ، دیگه چه کسی رو بیشتر دوست داری؟ (حداکثر 2 نفر)
4. شب رو بیشتر دوست داری یا روز رو ؟
5. اگه بخوای یکی از قطعات کامپیوترت رو ارتقاء بدی کدوم رو انتخاب میکنی (+مشخصات قطعه مورد نظر)
6. الکامپ نرفتی ؟؟؟
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
خیلی ممنون که به سوالات جواب میدی
دوستدارت - GABRIEL
Master ::: سلام یوسف یوسفی :blink: :blink: :laughing: :laughing: :laughing: عزیزم . خوبی فدات شم ...خوب منم چند تا سوال ازت دارم
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام حسین جان خوبی عزیزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( راستي وقتي من رفتم پول رو واريز كنم يك حرف ميم به اول اسم فاميليت اضافه كردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشيد ) .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم فدات شم دوست عزيزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرما عزيزم هر چند تا كه دوست داري سوال بپرس من در خدمتتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
Master ::: اولا اگه کسی نام فامیلتو ندونه دوست داری به جای اون تورو چی خطاب کنه ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همين يوسفي خوبه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون برگرفته از اسمم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Master ::: چقدر به حلال و حرام معتقدی؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خيلي زياد ...
Master ::: نظرت راجع به نرم افزار های که قیمت های نجومی دارند اما به دست تو به قیمت یه ابنات چوبی میرسن
چیه؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: عاليه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف ندارن .... فوق العاده هستند .... بي نظيرند .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين كار تنها از دست حسين عزيز بر مياد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master ::: چه چیز انسانها اونا رو از هم متفاوت میکنه ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اخلاق ... نوع برخورد با مسائل مختلف ... وضع مالي ...
Master ::: یوسف چی داره که به اون بنازه؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: يك خانواده عالي و بي نظير ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان خوبي در پي سي ورلد كه به تك تك اونها مينازم و تا آخر عمرم دوستشون دارم و به يادشون هستم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يكسري نرم افزار كه گرون هستند و به قيمت آبنبات چوبي بدست آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Master ::: چه خصوصیتی داری که منحصرا به تو تعلق داره؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نميدونم چي بگم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد علاقه به يادگرفتن همه چيزهاي خوب و مفيد ... شايد دوست داشتن بيش از تصور خانواده ... شايد هم علاقه به انجام كارهاي بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Master ::: اگر بخوای ازدواج کنی چه شرایطی مد نظرته؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستشو بخواي الان اصلا تو فكر ازدواج نيستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل تا موقعي كه به دو تا از 6 تا آرزوهاي مهم و دست يافتني خودم برسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتي با وجود پيش اومدن موقعيت ازدواج اون هم دو مرتبه ( كه همش زير سر مادرم بود ) و كناره گيري و دوري من از ازدواج باز هم ميگم ازدواج فعلا خير .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي اونهايي كه ميخوان ازدواج كنند ... بايد ... ايمان ... صداقت .... مهرباني .... احترام .... پاكي و سلامتي جسمي و روحي .... و .... رو خيلي خوب بسنجند و وقتي موردي عالي و بي نقص پيدا كردند اون موقع اقدام كنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master ::: از ادمهای دورو چه انتظاری می تونی داشته باشی؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: حداقل مهرباني و هميشه صداقت و درستي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه جا به همه كس احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته به جز خلافكار و بي مرام و دشمن و كلا انسانهاي بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .... همدردي كه خيلي مهمه علي الخصوص براي خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Master ::: اگه به کسی قولی داده باشی تا چه حد پاش میمونی ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خيلي زياد ... من دوسال پيش امتحان كنكور سراسري رو ( با وجود اينكه امكان قبول شدنم زياد بود ) به خاطر يك قول از دست دادم ... و اون قول براي من خيلي مهم بود و اجراي اون قول هم براي من خيلي با ارزش بود ...
Master ::: فایرفاکس یااپرا؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: صد در صد 100% اپرا OPERA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Master ::: فعلااینارو بجواب تا داداشت به کارش برسه بیاد بترکونه ..فدای قدو بالا ت بشم ...
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اينا رو جوابيدم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر سوالهاي بعدي هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اميدوارم در تمام كارها و مراحل زندگي موفق و سربلند باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي قد و بالاي خودت بشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم بتوني نرم افزار نامه نگار هم آبنبات چوبي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خدانگهدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G A B R I E L ::: سلام یوسف جان ... خیلی خوشحالم که دوباره می بینمت (البته نه در تاپیک الکامپ بلکه در صندلی داغ !)
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام گابريل جان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم خوشحالم ميبينمت اما نه در تاپيك الكامپ بلكه در صندلي داغ و بهت خوش آمد ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
G A B R I E L ::: این هم از سوالات بنده کمترین :
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خيلي متشكرم از بابت سوالات ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
G A B R I E L ::: تا حالا شده حس کنی که یه جـــن پیشته ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون وقتي جايي ميخوام برم كه تاريكه و هيچ كس نيست و خيلي متروكه ياد و اسم خدا رو بر زبونم ميارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
G A B R I E L ::: از هر کدام یک از موارد زیر فقط یکی را انتخاب کن لطفا :
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: چشم ...
الف ) گـــوگــــل / یــــــاهو / ام اس ان
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: گوگل GooGle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب ) هندوانه / طالبی / خربزه
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: هندوانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ج ) اینتل / ای ام دی
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اي ام دى AMD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د ) Celeron D / Sempron
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سمپرون Sempron
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هـ ) Athlon / Pentium D
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: آتلون Athlon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ) گــیــگـــا / ایـــســـوز
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: گيگا GiGa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ز ) سامسونگ / ال جی
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: هيچكدام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي براي جواب دادن به سوالت سامسونگ SaMsUnG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G A B R I E L ::: به غیر از اعضای خانواده ات و دوستانت ، دیگه چه کسی رو بیشتر دوست داری؟ (حداکثر 2 نفر)
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: انريكوئه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنجلينا جولي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
G A B R I E L ::: شب رو بیشتر دوست داری یا روز رو ؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: صد در صد 100% و مطمئنا شب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
G A B R I E L ::: اگه بخوای یکی از قطعات کامپیوترت رو ارتقاء بدی کدوم رو انتخاب میکنی (+مشخصات قطعه مورد نظر)
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: كارت گرافيك ( Gforce 7800 ) يا CPU-AMD ATHLON 64 يا رم 2 گيگ ...
G A B R I E L ::: الکامپ نرفتی ؟؟؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه متاسفانه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمايشگاه و محلهايي كه وجود كامپيوتر ( سخت افزار و نرم افزار ) اونجا باشه رو خيلي دوست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نمايشگاه اصفهان رو رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
G A B R I E L ::: خیلی ممنون که به سوالات جواب میدی
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خيلي ممنونم كه سوال پرسيدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دوستدارت - GABRIEL
Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: دوستدارت يوسف .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحال شدم و ازت خيلي متشكرم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سربلند و پيروز باشي ...
خدانگهدار
اوه............فردا دعوا میشه........نقل قول:
والبته برسر انریکو خیر بلکه برسره............جو .........لی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]