واقعا حق ریو بود . میتونست کانگ لائو یا جانی کیج پیک کنه مسابقه آخر . من تاحالا ندیده بودم سایرکس بازی کنه .
همون 3 بازی که قبل از ریسیت برد هم شاهکار کرد چون به قول تام بریدی ملینا در مقابل کانگ لائو اصلا به حساب نمیاد .
راستی ریو با پولی که طرفداراش کمک کرده بودن تونسته بود به مسابقات بره . اما الان اسپانسر داره :D
واسه پولشم اعلام نشده فکر کنم . از روالش اینجوریه که 70% پول جمع شده رو نفر اول و 20% نفر دوم و 10% نفر سوم میگیره . امسال میگن بالای 500 نفر شرکت کردن . گروه های مقدماتی 32 گروه 5تیمی بوده .که از هر گروه دو بازیکن به صورت برنده و بازنده میومدن بالا .
توی انجمن های مورتال کمبت من دیدم میگن یه جکس پلیر خیلی خفن هم بوده :31: من هنوز ندیدم باید دانلود کنم .
عشق من تام بریدی هم حذف شده بود و به تاپ 8 نرسیده بود :41: از اریس همون آقای گزارشگر که ریش داره باخته بود توی گروهش و به عنوان بازنده اومده بود بالا ، اخر سرم به ارتور سانچز باخته بود . تام بریدی قهرمان مسابقات PowerUp 2011 ، اولین مسابقات بزرگ مورتال کمبت شده بود که اونجا هم ریو رو شکست میده هم PerfectLegent قهرمان حال حاضر دنیا :31: