سلام دوستان لینک سالم ترین کرک این بازیو رو میخواستم که تست شده باشه و ایرادی نداشته باشه ممنونم
Printable View
سلام دوستان لینک سالم ترین کرک این بازیو رو میخواستم که تست شده باشه و ایرادی نداشته باشه ممنونم
ماشین فروشی هست؟؟؟؟ باراش چه طوریه؟ تاحالا نرفتم
این آخرش چی شد !؟ جو سوار ماشین جلویه کردن کجا پیچید رفت ماشینه !؟
نه ماشین فروشی نداره . ولی وقتی میتونی به راحتی ! یه ماشین بدزدی دیگه چرا بخریش !نقل قول:
البته بار نداره ولی عوضش فروشگاه های لباس داره اسلحه فروشی داره تعمیرگاه ماشین داره که میتونی ماشینت رو ارتقا بدی رنگش رو عوض کنی شماره پلاکش رو عوض کنی و ...
در مجموع بازی سرگرم کننده ای ولی به پای سری اولش نمیرسه .
سپاسگذارم.
کسی جواب نمیده؟
نقل قول:
من با این بدونه مشکل بازی کردم !
isohunt.com/torrent_details/207323961/mafia+2+crack?tab=summary
فایله تورنته !
سلام، من تو چپتر 10 بعد از انفجار اون طبقه هتل گیر کردم. یعنی بعد از اینکه همرو کشتم میرم سمت راهرو و بعد از آتش گرفتن راهرو سمت چپ میرم از سمت راستی برم تا وسطاش که میرم گیم میره تو لود دیگه در نمیاد...:41:
کسی می دونه مشکل از کجاست؟ من از سورس تک دی وی دی(DVD 9) استفاده میکنم وکرک اسکیدرو تات حالا یکی دو تا از کرکهایی دوستان گذاشتن رو تست زدم کار نداد.....
آقا بدجور حالم گرفته شده یکی کمک کنه...:19:
:40:اونجا که طرف تو چپتر 14 داشت باغو آب میداد اومدن کشتنش تمام خاطرات مافیا 1 اومد تو
ظهنم...یادش بخیر :10:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
نقل قول:
مشکل از کرکته مطمینا.....
من همین الان یه کرک دیگه که فقط فایل اصلی بازیه رو دانلود کردم ولی همه سیوام میپره :18:نقل قول:
به نظرت راهی هست؟
قاعده کرک عوض کردن اینه که باید بازی رو از اول بازی کنینقل قول: