مرسی.روش های خوبی گفتین.حتما ازشون استفاده میکنم.نقل قول:
در مورد قسمتی که آبی کردم باید بگم من خودم همیشه با برنامه ساعتی مخالف بودم،یعنی واقعا فکر میکردم مزخرف تر از این نوع برنامه وجود نداره ولی دیروز فهمیدم هر چیز که خوار آید یکروز به کار آید. و الان میگم برای کسی مثل من و یا امثال من برنامه ساعتی عالیه. و تصمیم دارم با این نوع برنامه پیش برم.
اما در مورد قسمتی که قرمز کردم: من واسه خودم یه برنامه بلند مدت در نظر گرفتم که تا عید درسا رو تموم کنم.بعد یه برنامه میان مدت دارم واسه خودم که تا آزمون بعدی مثلا واسه هر درسی چیکار کنم و تا کجا بخونم.
حالا هر هفته میام طبق اون برنامه میان مدت واسه خودم برنامه هفتگی مینویسم.
بعد چون به بعضی درسا بیشتر علاقه دارم اونا رو اول میخونم و آخر هفته میمونه درسایی که بهشون کمتر علاقه دارم واسه همین آخر هفته ها ساعت مطالعه ام کم میشه.اینو نمیدونم چیکارش کنم؟
2 سوال دیگه هم دارم:
من رشته ام ریاضی بود و تو همون رشته ریاضی هم فوق العاده ریاضی و فیزیکم عالی بود.و واقعا از خوندن این 2 درس لذت میبرم بر خلاف اکثر بچه های تجربی.من میدونم باید از این نقطه قوتم بهترین استفاده رو بکنم.ولی چه جوری؟یعنی منظورم اینه که این 2 درس رو بیشتر بخونم ؟
برخلاف ریاضی و فیزیک با زیست خیلی حال نمیکنم.که این واقعا خیلی بده.اینو چیکارش کنم؟