اره ایم موضوع رو خدا کنه رعایت کنن از جمله مواردی که تو کار تیمی تاثیر گذارهنقل قول:
این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .
Printable View
اره ایم موضوع رو خدا کنه رعایت کنن از جمله مواردی که تو کار تیمی تاثیر گذارهنقل قول:
این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .
شما دعا کن نسخه PC پیشرفت کنه ما هم عناصر 2011 رو ببینیم. بعد شما بشین پای PC چون ما که نیمتونیم بشینیم پای کنسول.:31:نقل قول:
پس دعا کنیم رو کنسول بدتر بشه. ای خدا سرعت بازیکنای خفن رو زیاد کنن که بتونن یه تنه همرو رد کنن :27:
شما اینو ببین ( البته همیشه به این رسوائیت نیست اما بازم غیر قابل تحمله ) :نقل قول:
کد:http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/36330099
دیگه از یک فوتبال چی میمونه آخه .
جواب منم بدین......!نقل قول:
من منوال بازی کردم یه دست
در مورد جهت پاس ها یه توضیحی میدین ؟ اگه با شوک بازی نکنم چطوری میشه زاویه پاس ها نسبت به بازیکن مبدا برسه به مقصد ؟
نمیشه یه پچی چیزی بیاد برای بازی اصلی ما هی این سقف استادیوم رو موقع تعویض نبینیم ؟ خیلی ستــــــــمه به خدا !
بازی 13 روز دیگه میاد تو این 13 روز چه کاری از دستشون ساختست !
من این عدد رو روی 3 و 4 و 5 گذاشتم، ولی هر بار تو بازی رفتم نوشته بود Professional! :13:نقل قول:
پدرام جان اگه با صفحه کلید بازی میکنی فقط بهت بگم نصف لذت بازیو از دست دادی ( انگار داری فیفا 8 یا 9 رو بازی میکنی ) چون با این حرکت 360 درجه کلی کارای مختلف میشه انجام داد از دریبلهای ریز گرفته تا ارسال پاس به هر زاویه دلخواه تا هدف گیری دقیق نقطه مورد نظر دروازه حریف و ...نقل قول:
با صفحه کلید نمیشه اینکارو کرد .
سلاممیشه یکی دموشو برای ps3 بزاره
نه با جوی استیک بازی می کنم ولی نه با شوک هاش.......در مورد سقف هم بگو کلا رو اعصابمه !نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه سقف وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تو این ویدیو 2 حالت ممکنه داشته باشه :نقل قول:
+درجه ی سختی رو سخت ترین حالت نباشه.
+دفاع لیون خیلی بد باشه
من توی این 10-12 بازیی که انجام دادم ، با رونالدو و مسی فقط چندبار تونستم اینجوری برم ، که موقعیت مناسب هم بوجود نیومد، مثله این ویدیو موقعیت نداشتم ...
در ضمن اگر یکی دوبار این کار رو انجام بدی خیلی بد خسته میشه که اونم علت داره...
در هر حال یه نقده کامل از دموی X360 مینویسم که سعی می کنم همه چیزش رو بگم.