دوستان کسی اطلاع دقیق داره دموی این بازی در شبکه لایو هم عرضه میشه یا نه ؟ اینجور که من خوندم فعلا قطعی نیست که روی LIVE هم بیاد یا نه(کلا سال های قبل دموی این بازی روی لایو عرضه میشده یا نه؟ )
Printable View
دوستان کسی اطلاع دقیق داره دموی این بازی در شبکه لایو هم عرضه میشه یا نه ؟ اینجور که من خوندم فعلا قطعی نیست که روی LIVE هم بیاد یا نه(کلا سال های قبل دموی این بازی روی لایو عرضه میشده یا نه؟ )
دوست عزیز دموی این بازی تا هفته ی اینده در شبکه لایو عرضه میشهنقل قول:
در سال های قبل هم میشد
شاد باشی :40:
:20: وای خدا چند روز نبودیم سر بزنیم چه خبره من نمیدونم چه دلیلی داره اینقدر بچه های فیفا باز بیان تاپیک pes از فیفا تعریف کنن فداتون خوب فیفا خودش تاپیک داره تا اینکه بیاین سال به سال بگین pes در مقابل فیفا شوخی هستش pes تخیلی هستش خوب هر چی هستش که هستش واسه طرفداراش که واقعا میتونم بگم کم هم نیستن جدابیت خاص خودشو داره شما هم برید فیفا بازی کنید تا pes
ولی ما هم Pes بازی میکنیم هم فیفا واسه ما هیچ کدومشون شوخی و تخیلی نیست هر کدوم بهتر حال داد به دور از ارکید و سیمولشن همونو بازی میکنم:8:
واقعا اگه دقت کنید همیشه این بچه های فیفا باز هستن چش دیدن pes رو نمیدونم چرا ندارن و میان خارج از بحث پست میزنن اونم تو تاپیک pes واقعا میتونم بگم شاید اینم از تاثیرات منفی فیفا باشه که نتونسته راضیتون کنه و حرص میخورید :20:
نه حالا کسی که مجبور نیست به زور طرفدار یه بازی خاص باشه. اگه فیفا راضیشون نکنه که میان طرفدار pes میشن نیازی نیست خودشونو عذاب بدن و بیان اینجا حرص بخورن:10:. درکل ما که 3000 تومان واسه بازی میدیم فکر نکنم حق انتقاد از بازی رو داشته باشیم. هر چی دادن بیرون باید بازی کنیمو هیچ حرفی هم نزنیم:27:نقل قول:
ولی کلآ هم بعضیا خیلی ازاین بازی طرفداری میکنن(تو تاپیک فیفا کمتر دیدم کسی بدون دلیل از بازی تعریف کنه) بعضی وققتا فکر میکنم نکنه طرف تو شرکت کونامی سهامی چیزی داشته باشه یا نکنه مسئول تبلیغات بازی از طرف کونامی تو ایران باشه. از این 3تومنی که میدیم 1500 تومنشو کونامی برمیداره دیگه:31: (کلآ قصدم شوخی بود)
خوب این طرفداری از pes خوب از روی حسادت به فیفا نیست از روی حس خاصی که pes به پلیرش انتقال میده هستشنقل قول:
دوستام ایکس باکس دارن فیفا و pes هم بازی میکنن ولی وقتی دارن فیفا بازی میکنن چند اون شادابی که باید داشته باشن موقع بازی کردن ندارن ولی وقتی pes رو واسشون بزاری کلا روحیه اشون عوض میشه
درسته فیفا به فوتبال واقعی شبیه شده ولی در اصل بازی کامپیوتری باید بدور از واقعی بودن انرژی مثبتی رو به بازیکنش هم انتقال بده که واقعا میتونم بگم pes همینجوریه اینو من نمیگم از کسانی دیدم که سنشون تا 40 سال هستش و Pes ؤو با چه شوقی بازی میکنن تو فامیل :20:
واسه ما فرق نمیکنه کدم واقعی تره مهم اینه با کدوم اون لذت بازی کردن رو تجربه میکنی :10:
كسي ميدونه قضيه اين لينك ها چيه؟؟؟؟من كه متوجه نشدم!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه خبر بد.................................
تاريخ انتشار دمو : September 15th
PES 2011 Demo September 15th! Official news from Konami
--------------------------------------------------------
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release a free demo of its forthcoming PES 2011 on September 15th, with subscribers to SCEE's PS+ service able to play the demo from September 8th.
The demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network with a PC version available from. The download will enable fans to play against the computer or offline multi-player matches with a choice of four clubs: either FC Barcelona and FC Bayern Munich or Copa Libertadores pair Chivas Guadalajara and Internacional. A video presentation is also included outlining the full game's content in readiness of the game's UK launch on October 8th 2010.کد:www.konami-pes2011.com
A release date for the Xbox 360 demo via Xbox Live Arcade will be announced shortly
منبع:[URL="http://www.gamingaccess.com/Pro_Evolution_Soccer_2011/news/25085/PES_2011_Demo_September_15th!_Official_news_from_K onami"]]
هیچی عزیزم شما سرچ کردی این سایت هم عین عبارت شمار رو اون بالا مینویسهنقل قول:
دوست عزیز این خبر کجاش بد بود من که نفهمیدم :18:نقل قول:
خوب گفته دمو تا 11 روز دیگه میاد برای دانلود که برای ما پی سی باز ها هم شامل میشه .
حتی به نظرم دوم زودتر هم میرسه دستمون از این تاریخ گفته شده .
ولی منظورشما از بد بودن رو نگرفتم :18:
آقایون عزیز یه سوالی داشتم
میخواستم بدونم تو ضربه ی ایستگاهی هم تغییراتی ایجاد شده در نسخه جدید یا نه ؟