اره واقعا یک کیلو دو کیلو نمیدونم باهاش دانلود کنم یا وبگردی کنم که تموم نشه :31:
جاچی یه چی میگیها
اون تاپیک رو واسه این زدیم که ملت هوشیار بشوند. که شدند .
الان حدوداا 5 کیلو دانلود داره بهتر شده . اگه تا شب پایدار بمونه درسته.
Printable View
اره واقعا یک کیلو دو کیلو نمیدونم باهاش دانلود کنم یا وبگردی کنم که تموم نشه :31:
جاچی یه چی میگیها
اون تاپیک رو واسه این زدیم که ملت هوشیار بشوند. که شدند .
الان حدوداا 5 کیلو دانلود داره بهتر شده . اگه تا شب پایدار بمونه درسته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادشاه باز با سیم ور رفتی؟ 100 دفعه خاموش روشن کردن مودمو سالی 1 بایت هم نمیاد.
به به داش REB امروز این قدر اینجا خلوته انگار همه رفتن 13 بدر :31: بازم خوب شد اومدی اینجا رو منور کردی
اقا عارضم که نه الان سرعت خوبه خودشون ترسیدن سرعت من یکی رو زیاد کردن میدونند که اگه سرعتم کم بشه تنها کسی هستم که لشکرکشی میکنم :31:
سر صبح تا 11 با سرعت 1 کیلو بودم طرفای ظهر ساعت 12- 1 خوی شده نسبتا مثل اول که نیست تا 15 بره ولی حدود 10 هستش
اون موقعی که پست رو زدم دقیقا سرعتم روی یک بود اخه دانلود میکردم میرفت روی 750 بایت و نهایتانا یک کیلوبایت
گفتم این یک کیلوبایت رو پیکار کنم دانلود کنم ؟ یا برم وبگردی کنم ؟
مونده بودم سر دوراهی که که در نهایت رفتم تاس انداختم جفت 6 اومد و نتیجه گرفتم بیام توی فروم وبگردی کنم ( همون ولگردی ) :31:
راستی چرا بچه ها نیستند امروز حضورشون اینقدر کمرنگ شده ؟
قبلا ها اینجوری نبود هااا
یکی نیست بیاد مشکلش رو حل کنیم :31:
خوب خودم شروع میکنم اقا یه سئوال دستگاهی چیزی برای سنجش نویز نیست ؟:31:
این اسپیلتر میتونه جلوی نویز رو بگیره ؟
نویز تقصیری نداره ایراد ارز خود مخابراته ولی خوب اسپیلیتر تا حدی بعله.
اسپلیتر روی کاهش نویز خط برای مودم هیچ تاثیری نداره قبلا ثابت شده:
دو کلمه بیشتر یاد نگرفتیم : صحابه و برادارن ایمانی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4826353&postcount=6960
خوب برادر SEIPM عزیز شما گفتی ما هم یاد گرفتیم چرا مشکلات قبلی رو روی سئوالات من پیاده میکنی عزیز من دلخوری نداره
این تیکه انداختنها مناسب یه فروم عمومی نیست
اقا REB حق بزرگی به گردن همه من جمله خود شما داره احترام اعضا بر همه واجبه
بگذریم
REB جان خودت چطوری
داداش در مورد نویز من یه چیز میخوام بهت بگم یه وسیله ای دیدم قبلا ولی چیزیش به من اثبات نشده یه وسیله ای هست که سر راه سیم میزارن و مثل اهن رباست و یه سولاخ داره که سیم رو ازش عبور میدهند
قبلا ها مودم اکسترنال us robotic یه دونه ممراه خودش توی کارتنش داشت توی کارتن و جعبه بعضی از تلفنهای بیسیمی هم هست.
این وسیله میگن کارش کاهش نویزه.
در مورد این چه نظری داری عزیز. خدایی دمت گرم حال میکنم تنها عضو فعال این تاپیک هستی دمت گرم خدا نگهدارت باشه عزیز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادشاه گرامی من راستش از اون ماس ماسک چیزی نمیدونم ولی وجود نویز ظاهرا با نشان دهنده های سرویس دهنده مشخص میشه چون موردی دیده بودم از شاتل و میگفتن هیچ کاری نمیشه کرد مگه این که مخابرات کاری بکنه (سیم کشی و فیوز ) و از این داستانها منتها من خبر دارم که بعضی از مناطق مخابراتی به سیمهای استفاده شده اصطلاحا میگن کاغذی که دیگه وضعش خیلی خرابه.
این عکس که گذاشتم اونایی که برحسب db هست مقدار نویز رو نشون میده من با مال خودم که مقایسه میکنم میبینم نویز من خیلی کمتره البته اگه درست فهمیده باشم.
لابد عدسی رو میگی یکی تو یک تاپیکی گفت که می بندند سر خط؟ وقتی ترمینال هست کی سیم می تابونه به هم که طرف بخواد بره به قول خودش عدسی ببنده.نقل قول:
به گردن ما حق نداره شاید به گردن تو حق داشته باشه. بله احترام اعضا بر هم واجبه در صورتی که متقابل باشه.
سلام دوستان کسی اینجا هست که adsl مخابرات رو داشته باشه ؟
یه راهنمایی کنید چون من دارم میرم بگیرم.
فقط سریع !!