همه جا همینه! به کاربران خونگی بیشتر از 128 نمیدن. حتی مبین نت هم که اوایل بیشتر از 128 میداد الان نمیدهنقل قول:
Printable View
همه جا همینه! به کاربران خونگی بیشتر از 128 نمیدن. حتی مبین نت هم که اوایل بیشتر از 128 میداد الان نمیدهنقل قول:
سلام
پینگش چه جوریه ؟؟از 300 کمتره یا یشتر؟
سلام بر بچه های اهواز و ایران! مبین نت دارم راضی نیستم پینگش بعضی مواقع بالای 1500 میشه. میخواستم بدونم وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره؟(در اهواز) خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 64 دارم با مودم داخلی زرد رنگ ( کله قندی )
تست های ایرانسل که قبلاً به نام مخابرات بود آی اس پی را میگم الان شده افرانت :18::18: ؟؟ یعنی با آی پی های خود ایرانسل که به نام خود ایرانسل هست کانکت نمیشه ؟؟نقل قول:
EDGE که با آی پی های خود ایرانسل کانکت میشه بعضی موقع ها !! :18:
قضیش چیه ؟؟
این مطلبی رو که تحت عنوان ماجراي جالب وايمکس ايرانسل نوشته شده حتما بخونید جالبه
یه سرچ تو اینترنت بکنید پره:31:
راستی حتما باید یه فیش تلفن یا برق آدرس دار داشته باشیم آخه چه ربطی داره
بعد اگه شرکتی بخوایبم گیر نمیدن که باید آدرس فیش با آدرس شرکت یکی باشهنقل قول:
متصدی وایمکس آمده بود. مدارکمان را که گرفت این جواب را به ما داد: "فیش تلفنتان آدرس ندارد!
دوست عزیزمیشه بفرمایید که چه سرعتی گرفته بودید که با 32 گیگ دانلود محدودتون کردن:41:نقل قول:
من 256 دارم از داتک فعلاو بعضی ماه ها نزدیک 30گیگ هم میشه دانلودم
(البته با مشاهده جدول تعرفه های صفحه بعد فهمیدم که 512 گرفته بودید واقعا که!!!!!!!!!!!!!)
نصبش از ساده هم ساده تره، فقط کامپیوتر و به مودم وصل می کنی. حالا با کابل یا بی سیم. تموم شد. یه سایت باز می کنی مثلا گوگل، حالا صفحه لاگین ایرانسل میاد شناسه و کلمه عبور اونو وارد می کنی بعدش دیگه وصلینقل قول:
فیش تلفن رو فقط برای صحت آدرس درخواست کننده میخوان نه چیز دیگه! شما آدرس هرجا رو که دادید فیش همون جا رو بدید.نقل قول:
خدایش داستان جالبی بود و کلا آدم رو یاد ضرب المثل آفتابه لگن 7 دست شام چیه ناهار چیه اینجا کجاس یا بقول یارو کیه کیه کیییییییییییییییییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:27: