من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میدهنقل قول:
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم:27:
Printable View
من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میدهنقل قول:
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم:27:
یعنی الان شما داری میگی من و دوستان دیگه ای که اینجا این بازیو تهیه کردیمو خوشمون اومد و لذت بردیم ازش !! هیچی حالیمون نیست و سرمون رو میندازیم پایین میریم بازیو میخریم و هیچی هم از گیم حالیمون نیست و برا خودم تیر میزنیم اینور اونور و ذوق میکنیم دیگه ؟! همینو میخواید بگید دیگه ... اره ؟!! :eh:نقل قول:
سلام.
وقتی دکمه B رو میزنیم یه سری نقاط مشخص میشن که یکیشون آبی هست و ما باید به اونجا برسیم
ولی یه سری نقاط زرد رنگ هم مشخص میشه. این نقاط برای چیه؟ من هیچ موقع نمیتونم بهشون برسم
:40:
در این پست گفتم:10::11::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6014085&postcount=1283
چقد بازیش باحال شده :31:
در کل مبارزه با آدماش بیشتر حال میده تا رباطاش :20:
اقا این بازی واسه من تو مرحله ی لود ارور میده میپره بیرون و لود اول بازی هم طول میکشه ولی توی بازی خیلی روونه مشکل از چیه؟
بالاخره الان موفق شدم این بازی را هم تموم کنم .
حقیقتا همه چیز عالی بود ولی به شخصه فکر میکردم پایان بازی خیلی حماسی و باشکوه باشه که اینطوری نبود .
از این جمله ی prophet خیلی خوشم اومد : welcome to the future son, welcome to the war
کرایتک :
Preview notes for the next PC patch have been released. You can check them out here! The patch is due next week
خصوصیات این پچ :
- • Vote-kicking feature added.
- • Added a reserved slot system for server admins.
- • Further improvements to anti-cheat measures.
- • Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
- • Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
- • Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
- • Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
- • Fix for inconsistencies with weapon zooming.
- • Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
- • Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
- • Fixed several weapon exploits.
- • Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
- • Reduced memory footprint of sound.
- • Optimized full screen effects on some graphics cards.
- • Optimized SSAO on some graphics cards.
DX11 !!؟:31:
ای بابا !! :2::13:عاقبت کنسولیزه شدن بازیه دیگه :13:نقل قول: