سلام
دیدی وقتی میخواد تیر بزنه تصویر سیاه سفید میشه و نورورش میره اینجا اعصابمو میریزه بهم راهی نیست معمولی نشون بده ؟ افکت نمیخوام :دی
Printable View
سلام
دیدی وقتی میخواد تیر بزنه تصویر سیاه سفید میشه و نورورش میره اینجا اعصابمو میریزه بهم راهی نیست معمولی نشون بده ؟ افکت نمیخوام :دی
سلام
بعد از نصب Tunngle این ارور رو میگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی خوبی بود گرافیکش که حرف نداشت ولی داستانش به نظر من خیلی کوتاه بود.
دوستان بازی شما کرش نمی کنه ؟ بازی من هر 20-30 دقیقه کرش می کنه
منم دقیقا همین مشکلو دارم:41:نقل قول:
سلام
من امروز دوباره بازی را نصب کردم
توی xp وقتی میرم تو بازی بعد از لوگوی موتور گرافیگی یه صفحه لودینیگ میاد که بازی دیگه از اونجا جلوتر نمیره
لازم به ذکره که تو ویندوز7 این مشکل را ندارم و اون لودینگ بعد چند ثانیه میره و لوگوی کانویکشن میاد!
چیکار کنم؟
تو show all cinnectionت باید local area connection تو فعال کنی.اون موقع حل میشه:46:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سعی کن اون 2 نفری که (یکی جلوی نور ماشین) و اون یکی داره میره سر پستشو همون اول بزنی.البته بهت پیشنهاد می کنم بزاری بره بعد اونی که جلو ماشین واستاده از پشت بگیرش بکش تو تاریکی خفش کن.اون اسکل دیگه هم که تا رفت تو سایه با تیر راحت بزن تو سرش(فقط تو تاریکی بزنیش)
بقیشم دیگه راحته...
موفق باشی
من کل این تاپیک رو دیدم و کاملا گیج شدم!
فقط خواهش میکنم کمکم کنید!من عاشق فیشر هستم.
من وقتی میخواهم برم توی بازی میگه حتما باید به اینترنت وصل بشی.حالا اگر راهی هست که به اینترنت وصل نشم و دوستان کمکم کنند واقعا ممنون میشم!
داستان کامل بازی رو کسی نداره؟من امروز بازیو شروع کردم واقعا قشنگه--فقط ماجرای کامل بازیو میخوام که بفهمم جریان چیه