بچه ها الان گزینه ی جوان گفت که فعالیت می یاد من جوابش رو ندارم ...منتشران داره بگیرم؟قیمتش ارزونه؟
شما دو تافصل رو تموم کردید ؟من خوب فصل 1خودمون رو بلد نیستم 3همون Vها اسونه دوتای دیگه رو باید بخونم +فصل1
Printable View
بچه ها الان گزینه ی جوان گفت که فعالیت می یاد من جوابش رو ندارم ...منتشران داره بگیرم؟قیمتش ارزونه؟
شما دو تافصل رو تموم کردید ؟من خوب فصل 1خودمون رو بلد نیستم 3همون Vها اسونه دوتای دیگه رو باید بخونم +فصل1
تشکر بخاطر اینکه خیلی زود جواب دادید! اصلا انتظار نداشتم با این سرعت جواب بدید!نقل قول:
واسه امنتحانات چه بحثی راه انداختید وای به حال تاپیک کنکور 89:31:
فعلا همه گرفتار خوندن هستن برای همین جواب نمی گیرینقل قول:
من گزینه 2 ندیدم ولی چه فرقی می کنه آموزش و پرورش که باید اعلام کنه امتحان تکرار میشه که کم اتفاق میفته
چه گیری می دیا !! :دينقل قول:
اگرم اینجوری باشه یه آزمایشی بگید که درستی U=VIT را ثابت کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این رو ثابت کن !
فی =abcosA
:D
2 فصل خوندم:31:
تا 3 رو میخونم امشب!
سلامنقل قول:
اینو که خود کتاب گفته ...
صفحات 178 و 179:40:
در ضمن منظور من از اون سوال اثبات به روش ریاضی نیست آزمایشش رو میخواستم.:27:
چقدر این فیزیک سخته از امتحان ترم اول به بعد اصلا یه بارم نخوندم اشکم در اورده از صبح پای کامپیوتر دارم میخونم هر چقدر میخونم بازم تموم نمیشه از بس مطلب داره
یه معلم درست حسابی داشتیم الان با خیال راحت میخوندم و دوره میکردم
فقط بلد بود از کلاس اخراجم کنه هر جلسه اخراج میشدم یه بار که تو یه زنگ سه بار اخراجم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این ازمایش ها کدوم مهم تره اونو بخونم این همه ازمایشو نمیشه خوند ؟
ماشالله همه دارن خر میزنن کسی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چند فصل خوندین؟من که ذرست حسابی نتونستم امروز بخونم...
2 فصل تموم کردم!