آخرين قيمت گوشي شاپ...
اصلي مايكروتل: 6,950,000 ریال
خدمات پارسه: 6,750,000 ریال
آخرين قيمت گوشي شاپ...
اصلي مايكروتل: 6,950,000 ریال
خدمات پارسه: 6,750,000 ریال
دوستان خواهشا" از گوشی شاپ قیمت نذارن چون اصلا" به روز نیست و خیلی بیشتر از قیمت واقعی بازار هستش.......ضمنا" نمردیم و یکی گفت صداش واضحه (تصمیم جدی برای خرید گوشی دارم ولی صدا تو فیلمبرداری هم برام خیلی مهمه البته نه صدا با کیفیت عجیب و غریب فقط طوری که بفهمی چی دارن میگن و هنوز به این یقین نرسیدم )....
دوستان خواهشا" از گوشی شاپ قیمت نذارن چون اصلا" قیمتاش به روز نیست و غیر واقعیه و بسیار بالای قیمت بازار ضمنا" نمردیم گفت صداش واضحه(تصمیم جدی برای خرید گوشی دارم ولی صدا در فیلمبرداری هم برام خیلی مهمه البته ققط در حد اینکه بفهمی چی دارن میگن ولی هنوز متاسفانه به این یقین نرسیدم)....
بهترين كار اينه كه ويدو هايي كه با گوشي فيلمبرداري شده ببينينقل قول:
اگه فيلم هاي نينجا راضيت كرد كه هيچي والا يه
سري بزن موبايلستان اونجا هم كاربراش كلي فيلم گذاشتن اونا رو هم دانلود كن ببين بعدا تصميم بگير
حرف شما درست...اما توي بعضي شهر ها قيمت ها واقعا بالاست...مثلا يزد دارن ميدن 845 تومن...بدون گارانتي...حالا به نظر شما كدوم بهتره؟...نقل قول:
تصویر ال سی دی این گوشی زیر نور خورشید چطوریه به خصوص در مقایسه با N97.واضحه یا دیدنش سخته؟اثر انگشت چطور روی ال سی دیش میمونه یا نه؟(دوستان اگه یه لطفی بکنن به این قسمت هم یه سری بزنن ممنون میشم به خصوص آقا نینجا که خیلی منتظرشم ولی نمیتونم بهش پیغام بدم که اگه بقیه دوستان بهش بگن ممنون میشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان منم امروز با اين گوشي كار كردم خصوصا در مورد صداي فيلمبرداريش خيلي كنجكاو بودم به نظرم از نظر بلندي نسبتا
خوب و كيفيت هم بالاتر از حد متوسط بود مجموعا تقريبا راضي كننده بود ولي به هيچ وجه نميشه گفت ضعيف بود و يا نقص
خيلي چشمگيري داشت !
ایول
صلوات بفرستید ......................
برای اینکه قیمتشم بیاد پایین همگی باهم بخریمم صلوات سومو بلندتر .............
بیا اینم از این .........
نمیدونم دیگه چی میخان بگن بعضیاااااااااا
بچه ها قیمت بدید :دی
نینجا قبلا این مقایسه رو انجام دادهنقل قول:
ال سی دی i8910 از n97 خیلی سرتره
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری رو در حد متوسط قبول داری پس با خیال راحت برو و گوشی رو بخرنقل قول: