میگم داداش قشنگ رفع اشکال کن که آذر کلی کارت دارم ایشالا :27:.
در ضمن اون قیمتی که من 155 گرفته بودم، هفته ی بعدشم رفتم برا تحقیق و قیمت میگرفتم که همون فروشگاه میداد 156 تومن . یس یایین ترین قیمت تالا 156 هستش .
کوچیکم:11: .
میگم داداش قشنگ رفع اشکال کن که آذر کلی کارت دارم ایشالا :27:.
در ضمن اون قیمتی که من 155 گرفته بودم، هفته ی بعدشم رفتم برا تحقیق و قیمت میگرفتم که همون فروشگاه میداد 156 تومن . یس یایین ترین قیمت تالا 156 هستش .
کوچیکم:11: .
نقل قول:
دوست عزیزم برای گرفتن تنظیمان حرف S رو باید به 2225 اس ام اس کنی
آقایون ببخشید ما گل لگت نکردیم تو صفحه ی قبلی !!!
تم که هنوز چیزی دیده نشده در اصل.
برنامه ها و بازی های جاوا بهش میخوره خوب (ویوتی، آرینا و...) ولی نوکیا اگه سیمبیان باشه بالطبع کار نمی کنه.نقل قول:
دوستا یه سوال دیگه هم داشتم.
آیا واسه این گوشی برنامه و بازی خوب پیدا میشه؟؟؟
یا مثلا میشه برنامه ها و بازی های گوشیای ویووتی آرنا ونوکیا و.... روش ریخت یا نه !!!
یه ریویو تصویری (ویدیو) از کوکی با کیفیت HD به یاد قدیما!! :دی
کد:http://208.117.236.70/watch?v=TecT1JTCB6g
مدل چینی گوشی کوکی :27::
نقل قول:
بچه ها مراقب خودتون باشین
یهو دیدین فردا تو خیابون لنگه ی خودتون داره از جلوتون رد میشه
بدونین که کاره این چینیاس :31:
n,ستان تو رو خدا کسی می دونه کوکی تم داره یا نه ؟ این تم آیفون چیه که میگن؟ دانلودش کردم ولی هیچی توش نیست خیلی عجیبه لطفا کمک کنینننننننننن اگه تمش عوض بشه تا حالا گوشی رو دستش نیومده:40: ولی دوربینش نا امیدمون کرد
راستی چرا این همه ارزان شد؟ یهوووو خیلی بد شد همه نرن بخرن . خوشبختانه تو شهر ما ایلام نمی شناسنش زیاد به خاطر همین کلاسش بالاست. فقط تمش خسته کننده شده دیگه
دوستان ، داداشم نمی دونم چیکار کرد موقع دیسکانکت کردن گوشی از کامپیوتر که همینجوری هنگ کرده صفحه اش ، به نظرتون چیکار کنم ؟ باطریش رو در بیارم و دوباره روشن کنم ؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد ...