به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم
لطفا ادامه ندید
Printable View
به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم
لطفا ادامه ندید
سلام به همه تیبایی ها.
الان حدود یک ماه و نیم از تاریخ تکمیل وجه من گذشته و تیبای عزیزم هنوز در مرحله فاکتور شده هستش.
شاید واسه همین مشکل ایربگ هست که تحویلش نمیدن.
نمایندگی شیراز هم میفرمایند "مگه چی شده جریمه اش رو میدیم"!
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
آیا تیبایی که تحویل میگیریم علاوه بر بیمه ثالث بیمه بدنه هم روش هست؟
البته اگه تحویل بگیریم.
اقای بندری بودن یا نبودن ایربگ اگه ثابت بشه که نداره وظیفه کارخونه یا نمایندگی که بزاره.کاری با این بحث نداریم.اما موارد دیگه که بحث فنی چطور؟
یه صحبت دیگم دارم با دوستانی که مثل من بهمن 89 ثبت نام کردن یا بعد.اگر کارخونه بر اساس قیمت روز بخواد حساب کنه (11.800) و سود پول مارو کم کنه چقدر در میاد؟ چند روزه تو اگهی نگاه میکنم مدل SX به 11.200 هم رسیده و یه نمایندگی تحویل 7 روزه با 500 هزار تومان زیر قیمت کارخونه هست. با این وضع بهتر نیست انصراف بدیم؟
سلام بچه ها توجه کنید
چیزی که من 3 ماه پیش فهمیدم و شما الآن می فهمید که تیبا ایربگ نداره
توجیه مسئله :
داشبورد ماشین هست سمت راست صندلی جلو توی بغل داشبورد از بیرون جایی که وقتی در رو می بندیم روش رو می پوشونه
یه درپوش دایره ای رنگ است اون رو بردارید می بینید که هیچی زیرش نیست بله
اون کلید قطع و وصل سنسور ایربگ هست ( طبق کاتالوگ تیبا ) یعنی همیشه On است و خبر از اینکه ایربگی نیست و فقط یه سیمه که اون رو یکسره کردن
می تونید خودتون مشاهده کنید
اگه نمی تونید پیداش کنید بگید عکسش رو بزارم
جناب بندری عزیزنقل قول:
من دو تا سوال دیگه هم پرسیده بودم که هیچ ربطی به ایربگ نداشت
اگه اونا مشکل نداره لطف کن جواب بده
یه لطفی کن دوباره بنویس یا لینک پست ها تو بزار که ببینمنقل قول:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
نظر شخصی شماستنقل قول:
بازار هر روز یک شکله نمیشه روی بازار فردا نظر داد
با سلام خدمت آقای بندری عزیز
خواستم بدونم خودرو هایی که تو کارخونه مونده و بارگیری نشده و مشکلات اگزوز و دسته موتور و رام زیر موتور در آنها وجود دارد آیا در همان کارخانه قبل از ارسال دوباره به خط تولید برگردانده می شه و اصلاح می شه یا اینکه ارسال میشه و نمایندگی باید نسبت به تعویض اقدام کنه؟
مورد دوم اینکه از چه تاریخی در شرکت دیگه خودرویی با اگزوزها دسته موتورهای قبلی تولید نشده؟
خوذور های تولید مدل 90 این مشکل رو ندارن
و اینکه آیا خودرو های جا مانده از تولید سال 89 این اصلاحات روشون انجام بشه
بعید میدونم چون قسمت روتوش به این کار نمیرسه و به احتمال بالا این کار در نمایندگی ها انجام میشه
باید نفرشو پیدا کنم بپرسم(البته اگر پیداش کنم چون مثل کش هست!!!!)
نقل قول:
اگه همه ی اون افرادی که میگن تیبا ایربگ نداره صحبتشون مثل شما باشه که من همین جا به همه قول میدم مساله ای نیست و خیالتون راحت باشه.
دوستان آقای رامین شمسایی قبلا خودشون فرمودن تیبای ساده رو تحویل گرفتند که 200 هزار تومان ارزون تره و ایربگ نداره !!!!
و اتفاقا در جایی توصیه هم کردن که ایربگ به چه درد میخوره برین دزدگیر بخرین با پولش و لینکش هم موجوده!!!!
حالا وسط این بحث با کمال تعجب میبینیم که ایشون میفرماین من از 3 ماه پیش میگفتم تیبا ایربگ نداره و فقط سنسور داره !!!!
خوب دوست عزیز تیبای شما که 200 تومن ارزون تر خریدینش و اون زمان بهتون گفتن ایربگ شاگرد نداره که قرار نیست ایربگ داشته باشه
شما چرا به خودتون میگیرین !!!!
امان از دست شما
بچه ها گمونم این صحبتا همه از طرف همین افرادی که تیبای ساده خریدن مطرح شده
چون آقای بندری یک بار فرمودن خودشون شاهد نصب ایربگ ها هستند و حتی کمپانی خارجی طرف قرارداد رو هم نام بردند.
محض اطلاع بیشتر دوستان لینک صفحه مذکور رو میذارم که خودتون صحبت های آقای شمسایی رو بخونید:
لینک:متن صحبت ها:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281686&page=80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه توجه
دوستان من
من تیبای خود را به رنگ سفید شیری تحویل گرفتم ( تیبا m2 نه -------- تیبای من LX است البته به درخواست خودم )
200 تومان هم بخاطر تغییر مدل بشما بر می گردانند
اگه سوالی در رابطه با تیبا داشتید در خدمتم .....
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط bryan1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .
کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟
آره کاملا درسته من خودم شاهدم
تیبای LX به مردم می دن M2 رفت برای بعد از عید می دونی چرا ؟
چون M2 ایربگ شاگرد داره ولی LX نداره همین یکی 200 تومان بشما بر می گردونه
بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )
توی تولید ایربگ کم آوردن
در ضمن اگه حتی ودیعه دوم هم داده باشی باید تا بعد از عید صبر کنی
راستی دوستان این قدر شماره دارم از سایپا که از نمایندگی جلو زدم اگه کسی LX می خواد پیام بده تا شماره تلفن ها و تک تک مراحل پیگیری خودروش رو شرح بدم
حتی شماره باربری سایپا هم دارم ( حامد بار ) جهت پیگیری توی باربری
دوست عزیز پیداس که تمامی پست ها رو نخوندینقل قول:
اول بمن بگو که تیبا چند تا ایربگ داره ؟؟؟؟
طبق گفته مسئولین دو تا باید داشته باشه اگه توی سایت سایپا مدل lx رو دیده باشی متوجه می شوی که فقط ایربگ سمت راست رو نداره ولی مال راننده رو داره
مال من مال راننده رو باید داشته باشه اوکی شدی
بخدا نوشتن پست برای شما دوستان .........
چی بگم ....