کسی میتونه فرق سمندهای موتور یورو 2 با یورو 4 رو بگه ؟
یعنی به جز بحث آلایندگی مورد دیگه ایی هم وجود داره ؟
راستی به سمند با موتور یورو 2 میشه بنزین یورو 4 زد ؟
Printable View
کسی میتونه فرق سمندهای موتور یورو 2 با یورو 4 رو بگه ؟
یعنی به جز بحث آلایندگی مورد دیگه ایی هم وجود داره ؟
راستی به سمند با موتور یورو 2 میشه بنزین یورو 4 زد ؟
انواع سمند :نقل قول:
LX سال با موتور XU7 پژویی قدیم
LX با موتور EF7 1700 سی سی ساخت آلمان
LX پایه گاز سوز EF7
SE با موتور XU7 پژوی قدیمی
بین اینا EF7 بهتر بوده ، موتور کم مصرف و قدرت بیشتری داره ، قطعاتش هم پیدا میشه و مثل سابق نیست ، خیلی از قطعاتش بومی شدن .
سمند موتور ملی، موتورش چیه؟ چرا میگن ملی؟
دوستان میخواستم اونایی که سمند دارن یه کم در یک موردی شفاف سازی کنن .
والا من خودم از هرکی شنیدم میگن سمند ماشین خوبیه و خوراک جاده هست و ....و کلا از این ماشین تعریف میکنن .
ولی الان که یه مدته تاپیک های این فروم یا فروم های دیگرو دیدم خیلی ها به مشکلات مختلفی مثل صدای گیربکس و خرابی اون ، صدای جعبه فرمون ، مشکل بوق و دسته راهنما و ... و هزار و یکی ایراد دیگه اشاره کردن . اینجوری که من خوندم این ماشین هزار تا ایراد داره ، اصلا یه جوری نوشتن آدم واقعا از خریدش منصرف میشه .
حالا میخواستم واقعا بگید این معایب موردی هست یا تو همه سمند ها پیدا میشه ؟
ممنون
سلام
این که بگم این ایرادات از سمند هست و مختص سمند هستش کاملا اشتباه .
منشا برخی از این ایرادات که خب بخشیش مربوطه میشه به سازنده قطعات خودرو که کیفیت و دانش لازم برای تولید و مواد اولیه ی خوبی برای تولید اون قطعه نیست یا هست در ساخش کم کاری میشه.
بخش دیگش مربوط میشه به خطوط مونتاژ . یعنی قطعه را بدون اینکه مورد بررسی قرار بدند و پی به نقاط ضعفش ببرند ، بر روی خودرو سوار می کنند نتیجش میشه چی : گیربکس صدا میده ، ماشین واشر سر سیلندر میسوزه داشبورد صدا میده و ...
مگر اینکه شانستون خوب باشه و یه ماشین خوب تو کارتون بیفته .
البته ماشینی که ایران خودور میده بی عیب و نقص نیست حالا ممکنه یکی بگه ماشین من هیچ ایرادی تا حالا نداشته . دسته ای ماشین ها برخی از عیب ها، خودشون را تو کیلومتر پایین نشون میدن که باعث میشه شخص از ماشینش ناراضی باشه .
دسته ی دوم ، برخی از عیب های دیگه خودشون را تو کیلومتر بالاتر نشون میدن . افرادی که می گند ماشینشون ایراد نداره از این دسته افرادند در کل عیب قابله رفعه
به طور مثال ما از یه سمند 4تا گیربکس عوض کردیم که 5 گیربکس خوب از آب در اومد کسی هم بوده اصلا صدا نداشته که بخواد عوض کنه .
من جای شما بودم دنبال یه سمند تمیز کم کارکرد مدل 87 ـ 89 میگشتم تا ماشین های الان.
سلامنقل قول:
سمند یورو 4 با یورو 2 از نظر موتور و بدنه تفاوت ظاهری باهم ندارند
چند تا تفاوت ناچیز دارند که ایناست :
در سمند یورو 2 کاتالیزور دارای یک سنسور هست که در سمند یورو4 به دو تا سنسور مجهز شده در پیکر بندی ECu هم تغیراتی جهت دستیابی به استاندارد یورو 4 داده شده
در سمند یورو 2 کاتالیزور زیر خودور هست ولی یورو 4 کاتالیزور نزیدک موتور هستش .
قسمت سوختگیری هم با یورو 2فرق داره . یورو 4 یکم قسمت سوختگیری که نازل بنزین داخلش میره تنگ تره .
وگرنه تفاوت ظاهری که با یک نگاه به چشم بیاد ندارند. بجز مواردی که گفتم .
سلام.
دوستان سمند سوار میشه بنده رو راهنمایی کنند که چه شمعی واسه سمند XU7 مناسبتره؟ یعنی هم از نظر قدرت و شتاب خوب باشه هم ضرری واسه خودرو نداشته باشه ... یه حدود قیمت هم اگه بگید که عالی میشه.
با تشکر
بوش -دو الکترودنقل قول:
سلام
من یه سمند ال ایکس مدل 84 دارم با 360000 تا کارکرد چند تا مشکل داره که نمیدونم چه قطعاتی با چه مارکی خوبه و از شما دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنید
مواردی که لازم دارم
تسمه تایم و هرز گرد
بلبرینگ چرخ عقب و کمک های عقب (این ژامبون که میگن چیه؟)
روغن موتور روغن گیربکس و فیلتر روغن و فیلتر هوا موتور
باتری
دوستان راهنمایی کنید چه مارکی خوبه
دوستان من یه سوال دارم از شما. لطفا راهنمایی کنید
ما قبلا 405 داشتیم. قبلش هم پراید. به اصرار پدرم سمند گرفتیم.
اما من اصلاً نمیتونم پشت سمند بشینم . ینی با 8 سال سابقه رانندگی توی سمند تسلط ندارم !
شما هم اینطوری هستین یا نه !؟