در مورد جی پی اس اصلا حرفتو قبول ندارم. چند پست قبل رو بخونی متوجه میشی.نقل قول:
ولی من به این دوستمون از بین این 2گوشی 5800 رو پیشنهاد می کنم مخصوصا رنگ آبیشو.
Printable View
در مورد جی پی اس اصلا حرفتو قبول ندارم. چند پست قبل رو بخونی متوجه میشی.نقل قول:
ولی من به این دوستمون از بین این 2گوشی 5800 رو پیشنهاد می کنم مخصوصا رنگ آبیشو.
به این جهت گفتم چون ویوا اصلا جی پی اس نداره داشتن بهتر از نداشتنهنقل قول:
من تازه عضو شدم نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم!!!!!!گفتم که گفته باشم
دوربین 5800 زیاد کیفیت نداره. صفحه شم ضد خش نیست .من می ترسم بخرمش پشیمون شم:45::45::45:
والا من که دارم خیلی هم راضیم مثل همه موبایلا تو نور روز محشر کار میکنه مشخصاتشو بخونی تو سایت نوکیا فارسی دیگه سراغ ویوا نمیری
بابا 16.7 میلیون رنگ کجا 65 هزار رنگ کجا !! دوربی با لنز کارلورایس و فکوس اتوماتیک که دیگه خوبه که در شمن خیلی خوش دست جون میده برای اس ام اس
راستی بروبچ این نوکیا مپ که رو خودشه دموه!؟ یعنی از کار میفته ؟!
دوباره راستی دوستم هم یه روز بعد از من گرفته با فاصله یه روز عین من ولی برای من خیلی سخت به جی پی اس وصل میشه ول مال اون خیلی سریع تر وقتی گوشی ها کنار هم هست مال اون تو نوکیا مپ اکثرا حداقا 3تا آنتن داره ولی برای من فقط زرد چشمک میزنه چرا !؟ البته من گارمین رو نصب کردم و بعد پاک کردم بطی داره ؟!
ممنون
دوربینش مثل ویواست با این تفاوت که 5800 فلاش و فوکوس اتوماتیک داره که ویوا ندارهنقل قول:
صفحشون هم مثل همه هیچکدوم ضد خش نیستن
من که می گم ویوا بخری پشیمون می شی مگر اینکه یا touch 3g بگیری یا یک مدل از آی میت
نه مال من که دمو نیست منم امروز جی پی اسش رو امتحان می کنم خبر میدم فقط مطمئنید که دستتون رو روی آنتن جی پی اس نمی زارین دیگه چون قسمت سمت چپ بالاش آنتن جی پی اسشهنقل قول:
سلام ، سال نو به همگی مبارک..
این gps هم شده یه داستان . اولش خوب آنتن می داد ولی الان به سختی و فقط جاهای بلندخوب آنتن میده ...
کسی میدونه چرا؟؟
سلام به تمام بر و بچ نوکیا باز , من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نمیدونم از ایران بگیرم یا بگم از دبی برام بیارن ؟
قیمت دبی چنده ؟
اونجا اصلی هستن , کلاه سرم نمیذارن ؟
اگه بخوام از اونجا بگیرم سفارش کجا بگیرم بهتره ؟
تو رو خدا اگه کسی جواب سوالهام رو میدونه بکه , خیلی ممنون میشم
میتونم بپرسم کی گفته صفحه اش ضد خش نیست؟نقل قول:
مگر اینکه با کلید یا سوزن بیفتید به جونش که در اون صورت هیچ صفحه ای ضد خش نیست!
سلام بچها
الان 5800 قیمتش چنده؟