نقل قول:
اون 6 تا سوکت، خروجی آمپلی فایر پلیر هست که به اسپیکرها وصل میشه ، شما نمیتونی مستقیما اسپیکرها رو به پلیر دیگه وصل کنی.
Printable View
نقل قول:
اون 6 تا سوکت، خروجی آمپلی فایر پلیر هست که به اسپیکرها وصل میشه ، شما نمیتونی مستقیما اسپیکرها رو به پلیر دیگه وصل کنی.
خوب حالا من چیکار کنم؟یعنی هیچ پلیر دیگه ای وجود ندازه این 6 تا سیم بهش وصل شه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بذار اون شیش تا سیم بلندگو بهش وصل باشه. شما پلیرتو بخر خروجیشو به ورودی پلیر فعلیت وصل کن.
میشه بیشتر توضیح بدید چجوری؟با چی و چجوری وصل کنم؟نقل قول:
اینجوری اونوقت از هر دوتا پلیر میتونم استفاده کنم؟
سلام به دوستان
ديدم آقاي برزين يه كابل HDMI خيلي عالي معرفي كردند, گفتم خبر بدم شايد دوستان دنبال كابل خوب باشند:20: معمولا آقاي برزين برند بد معرفي نمي كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا همکاری کنید.ممنوننقل قول:
دوست عزيز معمولا دي وي دي پليرها تو پخش زيرنويس هاي مخصوصاSRT مشكل دارند و پخش نمي كنند! اگر تايپ دقيق مطالعه كنيد تا حد زيادي متوجه خواهيد شد.نقل قول:
با سلام
من برای کارم نیاز به یک دی وی دی رکوردی دارم که دارای عمر بالایی باشه از طرفی هنگ نکنه و نیز اگر در حال رکورد برق رفت تا اونجایی که ضبط کرده رو بتونه در حافظه یا فلشی که به آن متصل است نگه دارد!
لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
من یک dvdplayer 9750 lg خریدم که با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم اما تصویر احساس می کردم که کنتراست بسیار پایینی داره امروز هم از خروجی hdmi و هم خروجی کامپوننت تصویر گرفتم و تلویزیون رو دو تصویر کردم که هر دو از dvd ' گرفته شده در کمال تعجب شفافیت تصویر از خروجی کامپوننت در حالت 576p در مقابل خروجی HDMI در همان حالت بالاتره و کنتراست بهتره و با چشم کاملا قابل تشخیصه ( تلویریون LED sharp)
علت این قضیه چیه کابل hdmi هم همان کابل همراه با dvd lg است که در کارتنش بود
اگه لازم باشه تصویر رو براتوتن میزارم
لطفا منو کمک کنید تا علت این قضیه رو بدونم
سلامنقل قول:
يادم هست آقاي برزين حدود يك سال پيش يك مطلبي نوشته بود كه ميگفت دوستاني كه سيستم هاي تجاري و پليرهاي ارزان دارند خروجي RGB را هم امتحان كنند, امكان داره نتيجه بهتري از HDMI بگيرند.
دلايل را هم ذكر كرده بودند كه الان من يادم نيست.