به نظرم حال گوشیمو گرفتم حسابی
سلام به همه
بالاخره دل به دریا زدیم . با راهنمایی دوستان بسیار عزیز دخل گوشیمو آوردم :21:وبا یک حرکت غافل گیر کننده با استفاده از #7370#* در یک چشم به هم زدن حساب گوشیمو رسیدم .:31:حالا من ماندم و یک گوشی که هیچی حالیش نیست:13::19: و رسیدم به سرخط چند ماه پیش :18:. حکایت هک گوشیو بحث ساین این حرفا . مشکل فضای کم درایو سی گوشی حل شد ولی برنامه هایی رو که حتی رو مموری هم نصب کرده بودم اونها هم کار نمی کنند. اصلا گوشیم اونارو نمی شناسه . حالا اگه بخوام گوشیمو هک کن اولین اقداماتی که بایدانجام بدم کدام ها خواهد بود. لطفا راهنمایی بکنید.درضمن هیچی از هک گوشی بلد نیستم .:31:
فرمت خواهم کرد مموری را .....
نقل قول:
اول فایل cer ,key رو بگیر بعد hello0x 2 رو ساین کنوبعدش نصب کن!حالا گوشیت هک شد!
به نظر من وقتی فون ممری رو فرمت می کنی باهاش مموری کارت رو هم فرمت کنین!
سلام دوست عزیز از توجهت ممنون
دوست عزیز من فایل cer ,key رو گرفتم یعنی از موبایله که دفعه گوشیمو به قول خودش هک کرده بود گرفتم البته به هزار مصیبت که نمیداد .راستش این hello0x 2 رو ندارم باید دانلودش بکنم .توصیه شما رو در مورد فرمت گوشی هم اینک عمل خواهم کرد ویه هالی به حولی این مموری کارت می دم:21::21: آب که ازسرگذشت چه یه وجب چه صد وجب:31: فقط شما رو جون هرکی دوسش دارین منو تنها نذارین:18: تا این گوشی ما عیاق بیاد:18: چون با اون پسره موبایله هم دعوا کردم نمی خوام برم منت کشی پیشش . :11: