عجب آدم ..... :2:بوده اینی که جواب شما رو داده !!!!! من که فکر میکنم اینیارو اصلان نمی دونسته gprs چیه؟؟؟نقل قول:
پس از این به بعد باید یه ماشین حساب و قلم کاغذ هم بزاریم بغل دستمون که هر صفحه لود شد حجمش رو بنیوسیم و حمع بزنیم !!!:18:
Printable View
عجب آدم ..... :2:بوده اینی که جواب شما رو داده !!!!! من که فکر میکنم اینیارو اصلان نمی دونسته gprs چیه؟؟؟نقل قول:
پس از این به بعد باید یه ماشین حساب و قلم کاغذ هم بزاریم بغل دستمون که هر صفحه لود شد حجمش رو بنیوسیم و حمع بزنیم !!!:18:
حالا نامحدود رو برداشته هیچی بخوره تو سرش حالا چرا حجم رو نمیشه فهمید چقد مونده یعنی اینقدر تکنولوژیش سخته که هیچ کدی براش نزاشتن!!!!؟؟نقل قول:
اینا که تقلید ازایرانشلو خوب بلد بودن!!!!!!!
همراه اول که نامحدوده - پس نیازی به فهمیدن اینکه چقدر استفاده کردین نداره
نقل قول:
سلام دوست عزیز مثل این که شما خبر نداری....
این خبر رو بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
نقل قول:
واقعا براشون فکر کنم سخت باشه که همچین کاری رو انجام بدن چون همراه اول اصلا سیستم USSD (کد دستوری) نداره!
سلام منم والله همين مشكلو دارم...نقل قول:
1 ساله دارم هر ماه يك ماهه ميخرم...
ايندفعه پيامك دادم نشد ...
اومدم تو سايتش بازم نشد...
همش همون مشكلايي كه شما هم گفتيد رو دارم...
شما راهي براش پيدا كرديد ...
خواهشا اگه فهميديد به منم اطلاع بديد...
سيم كارتمم اعتباريه...
يه سيم كارت دايمي دارم با هاش امتحان كردم مشكلي نداشت ...
از شيرازم....ممنون
30 تا پيامك تاحالا دادم همش ميگه 30 دقيقه ديگه خبر ميديم---30 سال از سي دقيقه گذشته انگار نه انگار
از طريق پيامك كه فعال نميشه هيچي
رفتم تو سايتش بسته بخرم ميگه gprs فعال نيست
رفتم فعال كنم ميگه قبلا فعال شده
اي خدااااااااااااااااااااااا اا
آخه من چيكار كنم
09990 كه با گوشيم ميگيرم قطع ميشه اصلا نميگيره
تا حالا كلي هم از شارژم خورده كه اميدوارم حرومشون باشه
يكي كمك كنه لطفا""""""""""""""""
البته تا اونجایی که من خبردارم خیلیا این مشکلو دارن برای منم همینطور شد هرچی کردم نشد و حالوحوصله شونداشتم رفتم یه سیم جدید گرفتمنقل قول:
همراه اخرم خودشو مسخره کرده شمام بهتره ده تومان بدی و یه سیم دیگه بگیری فکرکنم ارزونتر برات دربیاد !!!!!
سروش جان معلومه خیلی وقته دیگه gprs همراه آخر استفاده نمیکنیا !!!!! خوشابه سعادتت که از شر این همراه آخر راحت شدی پس!!!!نقل قول:
[/COLOR]
واقعا براشون فکر کنم سخت باشه که همچین کاری رو انجام بدن چون همراه اول اصلا سیستم USSD (کد دستوری) نداره![/QUOTE]
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
من فکر نمیکنم براشون سخت باشه و با این کار میخان پول بیشتری به جیب بزنن چون با این کار خیلیا دست به عصا از اینترنت استفاده میکنن و مجبور میشن کمتر استفاده کنن و خیلیا هم بی خبر از شارژ اصلی شون کم میشه و اینا همه به نفع همراه آخره!!!!!
ممنون از پاسختون///نقل قول:
جدي مي گيد خودتونم رفتيد يه سيم كارت ديگه گرفتيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب
چند هست الان اعتباري؟
برا بقيه اي كه گفتيد اين مشكلو داشتن درست نشده خودش؟؟؟؟؟؟