دوستان یه مشکلی پیش اومد برام.یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(Garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
Printable View
دوستان یه مشکلی پیش اومد برام.یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(Garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم پلیس ماشین شما رو توقیف کرده چون تخلفات شما که با ضربدر قرمز مشخص میشه و ماکزیمم سه تا هستش و اگه سه تاش پر بشه (یعنی سه بار توسط پلیس توقیف بشید) اون ماشین از لیست گاراژ میره متاسفانه :41:نقل قول:
حالا شاید من اشتباه کنم دوستان دیگه اگه نظر مخالفی دارن لطف کنن مطرح کنن.
خوب برای من4.67 هست..پس نتیجه گیری فیلماشو پروندن..عجبا.. نرین مال شرکت تکین رو بخریدا فیلماشو برداشتن:46:نقل قول:
نقل قول:
یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
کاملا حق با شماست البته اگه اینم پیشه بقیه مشکلات شکستن قفل بازی توسط شرکت های ایرانی نزاریمنقل قول:
پلیس ماشین شما رو توقیف کرده
اگه دوبار دستگیر بشین سر بار سوم ماشینتون پر میشه
ااتفاقا تو این بازی خوب پول گیر میاد به شرطی که مسابقات رو دامینیت کنید تا اون لیست تخفیف و درصد بیشتر جایزه نیز براتون بیشتر بشه
دوستانی که می گن اسونه بردنش اسونه ولی دامینیتش !!!!
سلام.:20:نقل قول:
درباره ی قسمتی که پررنگ کردم بیشتر توضیح می دید؟!
مرسی.:11:
دوستان فیلم و دمو های این بازی تو کدوم فولدر هست؟ ادرسشو بنویسین میخوام ببینم همچین فلدری برای من هست؟؟
توی فلدر moviesنقل قول:
یه نمونه فایلش هم به این اسمه:
attract_english_ntsc.vp6
اسم پوشه ای که فیلم ها داخلش هست movies هست و حجش هم 1.36 گیگ هست.
نقل قول:چشمم روشن این فولدر نبیدش..>!!:31:نقل قول:
دوست عزیز به خاطر اینکه اون راننده یه پلیس مخفیه!!!نقل قول: