-
در مورد فروش متوجه نشدم شما میخواین بازسازی کنید و بفروشین یا بعد مدتی که خودتون روندید بفروشین؟
در واقعا فروش بعدی شما به نحوه بازسازی و نگهداری ماشین بستگی داره
شما اگه یه بازسازی دقیق انجام بدین بعدا هم نگهداری ماشین به بهترین شرایط باشه و حتی در مورد تقویت کردنش هم با لوازم استاندارد تقویت بشه میتونید با قیمت خیلی بالایی بفروشید و حتما هم مشتری خوب پیدا میکنه.
-
-
-
علی بیا این vin رو بخون من نمیبینمش کور شدم انگار
من اینجا vin رو نمیبینم شماره شاسی رو میبینم ولی اثری از vin نیست.
1968 تا امروز - در جلوي راننده ، محل اتصال داشبود و شروع پنجره از کاپوت ماشين
اینجا بود این شماره که میگم
روی این من ندیدم
از عکسا هم که معلومه این یه پونتیاک بیس هستش اگه موترو عوض نشده باشه ببین vin یه همچین کدی هستش
1L69U7J162597
-
ST 68-22437 Body 44404
TR LOR PAINT Y-Y
-
نه اینا نیستش نمونه vin رو بالا گذاشتم
اولین رقمش هم باید 2 باشه چون پونتیاک هستش .
-
سلام.
اینم تاریخچه ی ایمپالا بنا به درخواست یکی از دوستان
نه هنوز پلاک نکردیم ولی به زودی پلاک میشه.!
-------------------------
============
اینم تاریخچه ی ایمپالا.
این ماشین رو یه آقای خیلی گلی متولد 1314 از آمریکا صفر میخره(اتفاقآ تو کار واردات قطعات ماشین آمریکایی بود)و -32 سال تو آمریکا باهاش راه میره و بعد ماشین رو میاره کویت و بعد هم ایران.
تو ایران هم 6-5 سال باهاش راه میره که اینطور که من شنیدم مشکل کمر پیدا میکنن و دیگه ظاهرآ نمیتونستن پشت ماشین بشینن.برای همین ماشین به مدت زیادی میخوابه(اینطور که صاحب بعدی میگفت ماشین رو تو پاسیو خانه شون گذاشته تا ماشین جلوی چشمش باشه!!!اینقدر ماشین رو دوست داشته.)
میخوابه تا 3 سال پیش که یه آقایی که ما ماشین رو ازش خریدیم میخره ماشین رو.اونم 3 سال سوار میشه و ماشین رو میفروشه به ما.م(من و بابام)ا هم بر حسب اتفاق یه روز داشتیم تو کوچه پس کوچه ها میرفتیم که یهو ماشین رو دیدیم.
من گفتم ایمپالا رو بابام گفت 73!
1 کوچه رفتیم بالاتر بابام گفت کاشکی وا میستادیم ببینیم میفروشه یا نه.
منم از خدا خواسته گفتم بابا برگرد بپرسیم.
بابام گفت خودت باید صاحبش رو پیدا کنی.گفتم باشه.
بابام پیاده شد و گفت بزار اول ماشین رو ببینیم.
پدرم ماشین رو دید گفت خیلی تمیزه!!
گفت فرمونش رو ببین تودوزیش فابریکه رادیوش فابریکه رو دریهاش خیلی تمیزه موکت سقف و کف فابریکه.
همون لحظه بابام گفت این ماشین چیزی کار نکرده.(ما رو بگو خوش خیال فکر میکردیم ماشین 8 سیلندره)(نمیدونین اون موقع که کاپوت ماشین رو زدیم بالا من چه حالی شدم)
زنگ خونه اولی رو زدم.
یه پیر مرد برداشت گفتم شورلت مال شماست؟
گفت بله.
گفتم فروشیه گفت بله.(ذوق کردم)
گفتم میشه بیایید پایین گفت ماشین مال پسرمه و ساعت 3 میاد.
خلاصه ساعت 3 اومدیم و ماشین رو خریدیم.
راستی ماشین سند نداشت!!!!یعنی موقعی که ماشین رو وارد ایران کرده مدارک ماشین رو ازش گرفتن و فقط یه کارت ماشین براش صادر کردن.و صاحب اول ماشین بعد باید میرفته دنبال سند ماشین.که نرفته.یعنی لازم نداشته قصد فروش که نداشته.
البته ما رفتیم دنبال کاراش و سندش رو گرفتیم.
======
اون روزهای اولی که ماشین رو خریدیم بردیمش شاهپور که یکم خورده کاریهاش رو انجام بدیم.
اتفآقا یکی از دوستای بابام که موستانگ قرمزه رو داره(عکسش رو گذاشتم)میاد اونجا و ماشین رو میبینه.
به بابام گفت جلال تو چطوری این ماشین رو خریدی؟؟؟!!!این که صاحبش قصد فروش نداشت!!من خودم 10 بار رفتم دمه خونشون تا ماشین رو به من بفروشه اما نمیفروخت.
تو چطور خریدی؟
بابام هم براش تعریف کرد.
دوست بابام شروع کرد داستان این ماشین رو گفتن.
در آخر هم گفت یکی از سالمترین 73 ها گیرت اومده مواظبش باش.
======
راستی برای صاحب اول ایمپالا دعا کنید حالشون بده.خدا شفاشون بده.
-
محمد جان میتونی به دوستمون جای دقیق vin کد رو بگی
چون من به موترو این ماشین شک کردم احتمال تعویضی بودنش هستش اگه اینطوری باشه یهبدنه نسبتا سالم برای بازسازی پیدا شده اگه خودشم طالب نباشه میشه برای camaro lt جور کرد این ماشین رو.
-
دوستان این فایربرد رو که یادتون میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش همکار سابقم که صاحبشه رو دیدم ، ماشین رو دوباره سرپا کرده از قبلش هم بهتر شده
یه علامت عقاب یا ققنوس یا هر چی که هست هم زده روی کاپوتش
دومین بار طی یه سال اخیر رنگ کامل خورده بدنه ش
متاسفانه شرایط طوری نشد که بتونم عکس بگیرم...
-
سلام و تشکر از لطف جناب rami که به فکر منه!البته من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم..یه اتفاقاتی توی کار و بارم باید رخ بده تا بتونم دنبال یه آمریکایی باشه..نمی خواهم وقتی خریدم بخوابه..
این واجرای ایمپالا ی شما چه هیجان انگیزه!!!
اکثر ماشینهای آمریکایی که توی دنیاست داستانهای جالبی دارن..کامارو من هم داشت..یه بار براتون میگم.