خیلی عجیبه !! کلوپ یهو چه خلوت شد. بچه ها کسی نیست در مورد سوالم اطلاعات بده؟؟ تقریبا فوریه.
با تشکر :دی
Printable View
خیلی عجیبه !! کلوپ یهو چه خلوت شد. بچه ها کسی نیست در مورد سوالم اطلاعات بده؟؟ تقریبا فوریه.
با تشکر :دی
من که قاب اصلی رنگ دیده ندیدم
قاعدتا هم قاب اصلی باید به رنگ فابریکی فقط باشه یعنی مشکی وبنفش چون مثلا اگه زرد باشه دیگه قاب فابریکی نیست
ولی قاب فرعی نقره ای داره من دیدم
اين گوشي رو خريدم بابا اين كه حداقل بيست دقيقه طول ميكشه تا به gps وصل بشه!!! راهي نيست كه زود وصل بشه؟
دوست من چند گرفتی ..؟
غیر از gps دیگه مشکلی نداره ...؟ کیفیت پخش صدا و دوربینش چطوره ...؟
حداقل 20 دقیقهنقل قول:
دوست من ازکجا میخوای کانکت بشی
باید تو محیط باز باشی.
من پریروز برا داداشم یکی گرفتم 199 تومن .لیبل مجارهوصفحه کلیدش عربی هم دارهنقل قول:
جی پی اس هم هیچ مشکلی نداره.اتفاقا سرعتش خیلی خوبه
کیفیت صداش خوبه ولی خیلی بلند نیست
دوربینش هم تو ماکرو بی نظیره وتو اوتو و.. خوبه..
نه آخه واسه گوشیهای قبلیم اینجور بود. یعنی قاب اصلی به غیر از رنگ فابریکش هم بودش.دقیقا با همون جنس بدنه..نقل قول:
:19:
مرسی.
آقا یه سوال ...
از اول LCD یه یه روکش پلاستیکی داشت که همون ثانیه ی اول کندم ... حالا میخواستم ببینم این لایه ی بعدی تا بافت اصلی LCD چیه ...؟
چون برای من بدجوری خش و آثار روش مونده ... می خواستم ببینم میشه عوضش کرد یا باید بسوزم و بسازم ...؟
در ضمن قابش رو عوض کنم این قسمت هم جزو قاب اصلی هست که با عوض کردن قاب درست بشه ...؟
آره میلاد جوننقل قول:
یه قاب فرعی بخر وبعد قسمت جلورو عوض کن
حتی میتونی فقط اون شیشه جلویی رو عوض کنی..:31:
سلام
دو تا سوال
1.حالت ماکرو چیه و کدوم قسمته؟2.توی اطلاعات گوشی نوشته که تقریبا 10روز شارز رو بدون استفاده نگه میداره آیا درسته ؟
گوشی من که نهیتا دو روزه به نظر شما باطریش رو عوض کنم؟ البته نوشته آماده به کار 250 ساعت