معدل ترم شما باید بالاتر از 12 باشد تا مشروط نشوید.نقل قول:
مجموع نمرات هر درس ضربدر تعداد واحد درس مربوطه تقسیم بر تعداد کل واحد اخذ شده می شود معدل ترم
Printable View
معدل ترم شما باید بالاتر از 12 باشد تا مشروط نشوید.نقل قول:
مجموع نمرات هر درس ضربدر تعداد واحد درس مربوطه تقسیم بر تعداد کل واحد اخذ شده می شود معدل ترم
دوستان سلام
مهندسی نرم افزار (کارشناسی) توی پیام نور معمولا ترمی چند میوفته؟(مخصوصا ترم اول)
واسه حسابداری چی؟
بالای 200 تومن میفته یا زیر 200 تومن؟
ممنون
ترم اول که فکر میکنم 15 واحد میدن حداکثر 150 تومن ....
ترم های بعدی هم فکر میکنم با 20 واحد حدود 250 تومن یا کمی بالا پایین !!
ممنوننقل قول:
ترم اول که فکر میکنم 15 واحد میدن حداکثر 150 تومن ....
ترم های بعدی هم فکر میکنم با 20 واحد حدود 250 تومن یا کمی بالا پایین !!
واسه حسابداری و نرم افزار فرقی با هم نداره؟
راستی با وجود اینکه پیام نور زیاد کلاس نداره من حسابداری بخونم بهتره یا نرم افزار؟
ضمن به نرم افزار علاقه دارم
این بستگی به علاقه شما داره در این مورد اگه از یه مشاور مجرب کمک بگیرید بهتره .......نقل قول:
اگه میخوای بیای پیام نور یه توصیه ای برات دارم ...
اگه واقعا میخوای درس بخونی بیا
پیام نور مثل سایر دانشگاه ها نیست خودت باید بخونی اونم از ته مثل آزاد یا سراسری نیست که استاده 20 صفحه جزوه بگه آخر ترم هم سوالات رو از جزوه بده بنویسی ننویسی قبول بشی
تو پیام نور باید جون بکنی تا نمره بگیری هیچ کس هم بهت نمره نمیده سوالات هم سراسری هست استاد هم هیچ دخالتی در این مورد نداره ///
تو کلاس ها هم استاد میاد سرفصل ها رو میخونه و میره (( البته بعضی هاشون !!))
پس اینو از من به عنوان یه توصیه دوستانه داشته باش ....
:11:موفق باشی ..
ممنوننقل قول:
این بستگی به علاقه شما داره در این مورد اگه از یه مشاور مجرب کمک بگیرید بهتره .......
اگه میخوای بیای پیام نور یه توصیه ای برات دارم ...
اگه واقعا میخوای درس بخونی بیا
پیام نور مثل سایر دانشگاه ها نیست خودت باید بخونی اونم از ته مثل آزاد یا سراسری نیست که استاده 20 صفحه جزوه بگه آخر ترم هم سوالات رو از جزوه بده بنویسی ننویسی قبول بشی
تو پیام نور باید جون بکنی تا نمره بگیری هیچ کس هم بهت نمره نمیده سوالات هم سراسری هست استاد هم هیچ دخالتی در این مورد نداره ///
تو کلاس ها هم استاد میاد سرفصل ها رو میخونه و میره (( البته بعضی هاشون !!))
پس اینو از من به عنوان یه توصیه دوستانه داشته باش ....
موفق باشی ..
واقعا خوشحالم اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم
شرمنده 3 تا سوال دارم:
1-میگن اگه کسی پیام نور بخواد بخونه واسه ارشد دیگه مشکلی نداره درسته؟
2-واسه رشته های فنی مثل کامپیوتر مشکل نیست که توی پیام نور بخونن؟
3-اگه مثلا من مهندسی نرم افزار یه شهری اطراف گرگان قبول شم میتونم انتقالی بگیرم و برم همون نرم افزار رو توی پیام نور گرگان بخونم؟
ممنون
1- تقریبا میشه گفت بله قضیه اینه که کتاب های پیام نور خیلی جامع و کامل هستند حداقل نسبت به سایر دانشگاه ها کشور که فقط به کلیات مطالب اشاره میکنند آنهم فقط در حد جزوه ...ولی پیام نور موشکافانه مطالب رو تو کتابش ارائه میده ....نقل قول:
2- بستگی به واحد پیام نور داره بعضی جاها امکانات خوب هست ولی در کل مناسبه البته به شرطی که خودت کامپیوتر داشته باشی
3 - انتقالی گرفتن تا جایی که من میدونم یه کم سخته ولی میتونید مهمان بشید ....
اگه از دانشگاه بپرسید کامل بهتون میگن که چیکار کنید و شرایطش چیه ...
:11:موفق باشید .......
با تشکرنقل قول:
1- تقریبا میشه گفت بله قضیه اینه که کتاب های پیام نور خیلی جامع و کامل هستند حداقل نسبت به سایر دانشگاه ها کشور که فقط به کلیات مطالب اشاره میکنند آنهم فقط در حد جزوه ...ولی پیام نور موشکافانه مطالب رو تو کتابش ارائه میده ....
2- بستگی به واحد پیام نور داره بعضی جاها امکانات خوب هست ولی در کل مناسبه البته به شرطی که خودت کامپیوتر داشته باشی
3 - انتقالی گرفتن تا جایی که من میدونم یه کم سخته ولی میتونید مهمان بشید ....
اگه از دانشگاه بپرسید کامل بهتون میگن که چیکار کنید و شرایطش چیه ...
شرمنده میخوام یه سوال جامع بپرسم:
درس خوندن توی پیام نور توی رشته هایی مثل کامپیوتر خیلی سخته؟
این که گفتی یعنی چه ؟!!!!نقل قول:
یعنی همون تمدید مهلت پاس کردن دروس با نمره تراز زیر 10 تا پایان ترم تابستون یا ... ؟
آزمون دکتری دانشگاه پیام نور برگزار شد
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: آزمون دکتری دانشگاه پیام نور صبح امروز جمعه در 26 رشته در تهران برگزار شد. آزمون تنها یک رشته نیز در مرکز مشهد دانشگاه پیام نور برگزار می شود.
سید محمد حسینی در گفتگو با مهر با بیان اینکه سئوالات برخی از رشته ها چند گزینه ای و برخی تشریحی هستند، افزود: آزمون رشته هایی که تشریحی هستند عصر امروز جمعه برگزار می شود.
رئیس دانشگاه پیام نور درباره ظرفیت پذیرش در این دوره گفت: دو یا سه برابر ظرفیت برای مصاحبه اعلام قبولی می کنیم و در نهایت در هر رشته پنج نفر به صورت آزاد پذیرش می شود و یک نفر نیز از مربیان، آموزشیاران دستیاران به عنوان سهمیه قبول می شود.
وی با اشاره به اعلام نتایج این آزمون گفت: به دلیل اینکه این دانشجویان را برای نیم سال اول می پذیریم، نتایج کتبی و مصاحبه آزمون دکتری را تا مهر ماه اعلام خواهیم کرد.