عزیز امیدوارم که کارت راه افتاده باشه این برنامه ای هم که میگی هم خودشو باید داشته باشم و هم ضدشو باید بگردم خدایش الان نمیدونم تو کدومیکی از سی دی هامه ولی سر فرصت اگه پیداش کنم بروی چشمنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
موفق باشی
Printable View
عزیز امیدوارم که کارت راه افتاده باشه این برنامه ای هم که میگی هم خودشو باید داشته باشم و هم ضدشو باید بگردم خدایش الان نمیدونم تو کدومیکی از سی دی هامه ولی سر فرصت اگه پیداش کنم بروی چشمنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
موفق باشی
برای این کار برنامهای نیست و یا اگر باشه من ندیدمنقل قول:
نوشته شده توسط atolympic
ولی شما میتونی اگه توی روم این اتفاق برات افتاد رف بزنی .یعنی اگه با یاهو الیت بالا باشی این گزینه رو در بالای برنامه داره و اگرم با مسنجر باشی بری بیرون و دوباره برگدی تو روم مثله حال میشه
البته یه را بهتر اینه که برای آیدیت پروفایل بسازی تا اونو ایگنور کنه و بعد اون پروفایل رو پاک کنی و دوباره همونو بسازی اونوقت اون بابا میخوره به طاق :laughing: ولی اینگه برنامه ای برای این کار باشه فکر نکنم .اگر چیزی توی این زمینه دیدم حتما" برات میزارم .. راهای که گفتمو انجام بده جواب میده
ممنون از لطفتنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
سلام بچه ها
من برنامه ياهم تونل رو دانلود كردم ولي وقتي كه ميخواد نصب بشه يه قسمت هست كه اكتيو كد رو چك ميكنه
برنامه مياد وقتي ميرسه اونجا ميمونه بهد يه ارور ميده
چي كار كن م؟؟؟؟
سه سوال ديگه
من وقتي ميخوام برنامه هاي بوت رو نصب كنم اكثرا ارور ميده
عكسشو ميزارم
مشكل از كجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
من این برنامه ضد بوت رو دارم اما Active code جوا ب نمیده میشه کمک کنید؟
Y!TunnelPro 2.0
Active code: ek5fx-kxxt74-encd99-t556n2-62dr2r
ممنون
منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي اميد جان ..نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
خانم ونوس...نقل قول:
نوشته شده توسط Venus
شما build یاهو تونل که استفاده می کنید رو بفرمایید تا کرک مربوطه رو براتون بزارم...
از کجا می شه فهمید کدوم build هست؟ از گزینه help/about
vahid19 عزیز...
دارم برای شما فایل نیازی رو می گردم... پیدا کردم می زارم...
موفق باشید. :)
مرسي نا شناس جان
دمت گرم
سلام...
بازم با آموزش اومدم...
برای هر کسی که توی لیستتون هست شما می تونین کلی چیز بزارین مثل چی؟ خوب توی عکس نشون دادم... اسم. ای دی. تلفن. ایمیل. ادرس خونه. و و و... یه دفتر چه تلفنه دیگه... بدیش چیه؟ بدیش اینه که اگه ای دی تون هک شه اطلاعات طرف می افته دست هکر...
این رو از کجای می تونین بیارین؟ Right Click کنین روی ای دی طرف این گزینه یکی از optoion ها هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]