KM Player بعضی از فایلهای MP4 رو پخش نمیکنه.
معمولاً چنین فایلهایی با برنامهی VLC Media Player قابل روئت هستن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
KM Player بعضی از فایلهای MP4 رو پخش نمیکنه.
معمولاً چنین فایلهایی با برنامهی VLC Media Player قابل روئت هستن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم دوست عزیز ، الان با این برنامه خواستم فایل رو باز کنم اما با همچین اروری مواجه شدم !
فرمت فایل من undf نیست که ! mp4 هست ! توی عکس هم فایلم رو مشخص کردم ، لطفا کمکم کنید خیلی مهمه واسم :n12::n16:
لینک عکس :
درضمن یه چیزی رو بگم ... این فایل توسط موبایل ( HTC Sensation ) گرفته شده ، در واقع 4-5 تا فیلم گرفته شده ، این فیلم که از همه مهم تره بالا نمیاد !
پیشاپیش ممنون از لطفتون :n12:
مرسی دوست عزیز میدونم پسوند فایلتون MP4 هست. منظور از undf که در برنامهی VLC باهاش مواجه شدید، یعنی فایلتون Undefined هست. یعنی سیستم شما احتیاج به Codec مخصوص برای پخش فایل داره که خب به دلیل اینکه فایل شما با موبایل گرفته شده، مسلماً Codec اون فایل، روی سیستم عامل ویندوز (به طور پیشفرض) نیست. حالا شما یه کاری کن دوست عزیز. اول از همه، مجموعه K-Lite Codec Pack رو نصب کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همون لینک اولی رو باز کن (K-Lite Mega Codec Packs v9.8.0) و فایل رو دانلود کن.
بعد از اینکه نصب کردی، با نرمافزارهای KM Player و VLC Media Player و حتی Media Player، فایلت رو اجرا کن. اگر پخش کرد که هیچی. اگر پخش نکرد باید ببینیم فایل شما دقیقاً به چه Codecی احتیاج داره که اون هم خیلی راحت میتونی با یه برنامهی خیلی کمحجم به نام GSpot متوجه بشی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه GSpot رو اجرا کردی، باید فایل MP4 رو بهش بدی تا بهت بگه به چه Codecی احتیاج داره. از منوی File گزینهی Open رو بزن و فایل مورد نظر رو باز کن. حالا باید ببینی روبروی Codec، چی نوشته. مثلا من یه فایل باز کردم:
حالا باید اون عباراتی رو که برات میاره، توی گوگل سرچ کنی و Codec مخصوص رو دانلود کنی. همین!
اگر نتونستی پیدا کنی، همین جا بنویس تا برات پیدا کنیم :n05:
راستی یه سوال دوست عزیز، گفتی 4-5 تا از این فایلها داری. بقیهی اون فایلها اجرا میشه؟
اگر بقیهی فایلها اجرا میشه و فقط فایل مورد نظر شما اجرا نمیشه، احتمال داره که فایلتون در کل Corrupt شده باشه. یعنی خراب باشه.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز ، ممنونم بابت زحمتی که کشیدید
K-Lite Codec Pack رو دانلود کردم ، نتیجه منفی بود !
GSpot رو دانلود کردم که Codec رو شناسایی کنم ، با همچین صحنه ای رو به رو شدم :
خب ... یعنی راه دیگه ای نیست ؟
درضمن ! آره بقیه فایل ها سالم هستند فقط این فایل ارور میده ! شاید چون که دور و بر 40 دقیقه ضبط داشت و خراب شد !
هممم ، در این صورت ، بالاخره این فایل 101 مگ حجم داره ، هیچ جوری نمیشه این 101 مگ رو نگاه کرد ؟ مثلا این ذهنیت رو داشته باشیم که نصف فیلم خراب شده و ضبط نشده ، نصف دیگه اش که 101 مگ حجم داره چی ؟
بازم ممنونم ، آخه واسم مهمه ... خیلی تشکر :n12::n12:
بهترین راه برای اینکه پی ببریم که فایل سالمه یا نه، اینه که فایلتون رو بریزید داخل همون گوشی (HTC Sensation)اگر موبایل بتونه فایل رو پخش کنه یعنی فایل سالمه، وگرنه خراب شده.و نکتهی بعدی اینه که معمولاً به همراه همهی گوشیها، یک CD به کاربر ارائه میشه که توی Pack گوشی هست. نرمافزارش رو نصب کنید. بعدش ببینید پخش میشه یا نه.در نهایت اگر نشد، فایلتون رو تعمیر کنید با نرمافزار All Media Fixer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا نرمافزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
All Media Fixer:
سریال نرمافزار رو وارد کنید:
فایلتون رو اضافه کنید و روی دکمهی Start check and fix کلیک کنید:
تعمیر فایل شروع میشه:
یه فایل به همون نام (که اولش نوشته Fixed) توی همون Folder ایجاد میشه.
با نرمافزار File Repair هم امتحان کنید.
رفیق، اگر همهی این کارها رو انجام دادی و باز هم درست نشد، بهتره بیخیال اون فایل بشی. :28:
موفق باشی
آقا خیلی ممنون بابت این همه کمکی که کردی ، فایل Fixed رو هم ساختم اما بازم اجرا نشد
File Repair رو هم دانلود کردم و باهاش فیلم رو بررسی کردم اما باز هم درست نشد !
نمیدونم ... شاید قسمت نیست که ما بتونیم این فیلم رو ببینیم :n03:
بازم ممنونم از شما ، معلومه بابت هر پستتون کلی زحمت کشیدین ، ایشالا به هرچی میخواین برسین :n16:
اما کاش میشد این فیلم اجرا بشه ! :n03:
من یه فیلم دانلود کردم اما اصلا نمیشه بازش کرد. همراه فیلم یه تکست هم بود که نوشته:
For a number of reasons it has been required to encode this file to the Windows Media Video codec, which differs from compressing at H.264.
If you are not able to view it with your default player please use Windows Media Player.
حالا چی کارش کنم؟
سپاس:n16:
فیلمتان چیه؟ اگر فیلمی است که مطمئن هستید در اینترنت هست، دنبال راه حل باشید و گرنه خیلی راحت حذفش کنید. مثلا بعضی سایتها می آیند و یک فایل الکی را به اسم فیلمی که هنوز اکران نشده قرار میدهند. مثلا فیلم After Earth که تازه مدتی است اکران شده است را به اسم نسخه dvdrip میگذارند که مسلما این فایلها الکی و به احتمال زیاد ویروسی هستند.
fast and furious 6 بود...نقل قول:
با تورنت گرفتمش. سید بالایی هم داشت
نمی دونم والا چشه... ضدحال بدی بود در کل!
Fake .........نقل قول: