اصل شبکه که نیست با ip. ی دی اس ال رو شبکه کردیم که ولی printer قبلا کار میکرد که الان نمیکنه. ip ندارن شبکه. Adsl هست به همدیگه وصله. قبلا همه چی درست بود.نقل قول:
Printable View
اصل شبکه که نیست با ip. ی دی اس ال رو شبکه کردیم که ولی printer قبلا کار میکرد که الان نمیکنه. ip ندارن شبکه. Adsl هست به همدیگه وصله. قبلا همه چی درست بود.نقل قول:
براي حل اين مشكل فقط كافيه به اكانت ويندوز 7 پسورد بديد.نقل قول:
در موقع كانكت شدن به ويندوز 7 ازتون نام كاربري و كلمه عبور ميخواد كه با وارد كردن اونها به راحتي ميتونيد فايلهاي روي ويندوز 7 رو ببينيد.
شاد باشيد :40:
نقل قول:
ممنون رفیق من این کارم کردم یوزر ساختم پسورد دادم به ادمین پسورد دادم زمانی که نام کاربری و یوزر میدی اخطار نادرست بودن نام کاربری یا پسورد میدهد و شبکه نمیشه به xp
شما يه نگاهي به مسير زير بندازيد و ببينيد آيا On است يا Off:نقل قول:
کد:Control Panel >> Network and Sharing Center >> Change Advanced Sharing Settings >> File and Printer Sharing
در صورتي كه Off بود اون رو تبديل به On كنيد.
شاد باشيد :40:
سلام..نقل قول:
من مشکل خودمم فرصت نکردم پیگیری کنم. تازه امروز اومدم. شما ببخشید..
برو به :
Start > Run
تایپ کن cmd
بعد یه صفحه ی مشکی باز میشه.. برای هر دو سیستم اینکار رو انجام بده و اینایی که مینویسم رو تایپ کن :
سیستم سرور :
ping 192.168.0.2 -t
سیستم دوم :
ping 192.168.0.1 -t
یعنی به اصطلاح از سیستم اول سیستم دوم رو پینگ کن و از سیستم دوم سیستم اول رو پینگ کن. زمان پینگ کردن باید اول خطها Reply from بنویسه. اگه برای هر دو سیستم اینو مینوشت یعنی هر دو سیستم همدیگه رو میشناسن و رو تنظیمات شیرت باید کار کنی. وگرنه همدیگه رو نمشناسن و از همون اول یه مشکلی وجود داره. مثلاً فایروال یکی از سیستمات شاید ON باشه و ...
موقع پینگ نباید Request time out بده..
اینارو انجام بده، انشاا.. ایندفعه دیگه دیر برنگردم. :46:
سلام دوستان
من لب تاپ و سیستم رومیزیم رو شبکه کردم حالا میخوام طوری اینترنت رو شیر کنم که اگه هرکدوم از سیستم هام خاموش بود اون یکی بتونه به نت وصل بشه. شنیدم که باید تنظیماتی در مودم adsl انجام بدم ولی دقیقشو نمیدونم. مودم با usb به لب تاپ وصله و دوتا سیستم هم با کابل کراس به هم وصل هستن. فک کنم یه چی دیگه باید اضافه کنم . چی دقیق نمیدونم. منتطره کمکتون هستم.
ممنون از راهنماییتون.
مودمت چند تا پورت داره ؟نقل قول:
یه پورت usb و یه lanنقل قول:
symphony هست.
سلام وخسته نباشید ! دوستان من یه لپ دارم که Wireless داره و یک PC که این هم wireless داره ! یعنی امروز براش خریدم !
حالا قصد دارم این 2 تا رو شبکه کنم ! نیاز من ( توسط لپتاپم بتونم به اطلاعات هارد PC دسترسی داشته باشم ! ( میدونم باید شیر بشه )
استفاده از اینترنت کامپیوترم ! و اینکه شبکه پسورد داشته باشه ! من خیلی جستجو کردم هیچ مقاله درست حسابی پیدا نکردم !
2 تاش هم سیستم عامل ویندوز 7 دارن ! تو رو خدا کمک کنید :
مشكلي وجود نداره.نقل قول:
كافيه شما مودمتون رو به صورت PPPOE كانكت كنيد.
يعني كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.
يه سيستموتون رو با كابل LAN و ديگري رو با كابل USB وصل كنيد.
در سيستمي كه با كابل USB وصل نمودهايد درايور مودم رو نيز نصب نماييد.
شاد باشيد:40: