داداش علی الان میرم یدونه بدون میله واست میگیرم چند دقیقه صبر کن فقط نمیشه اپلود کرد نمیدونم چی شده یاهو هم از کار افتاده باز ولی سعی میکنم اپ کنم
داداش علی الان میرم یدونه بدون میله واست میگیرم چند دقیقه صبر کن فقط نمیشه اپلود کرد نمیدونم چی شده یاهو هم از کار افتاده باز ولی سعی میکنم اپ کنم
دمت داغ داغنقل قول:
برای آپلود از این سایت استفاده کن.کد:http://my1zarb.gigfa.com
ساعت 10:28
داداشی بفرما فقط یه پیکان جوانان جلو خونمون پارکیده بود دی: البته من که خوشم اومد اگر شما نخواستی بگو برم یکی دیگه بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداشی.واقعا عجب برفی میادا.:18:
نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم.:11:
دمت گرم.
اقا تو تاریکی چه تنظیماتی بکنم عکس خوب در میاد رفتم چند تا عکس گرفتم ولی تاریک هستن
خدا میدونه این قطره چه جوری اونجا هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
نمیدونم دوربین شما چطوریه، ولی من برای اینکار از نورگیری چندثانیه ای با فلاش استفاده میکنم. بازم بستگی به شرایط داره .نقل قول:
واقعا عکس فوق العاده بود
sx1 هست چطوری شما تنظیم میکنی بگو منم تا جایی که بشه حل میکنم فلاشم میزنم چند متر دورترو نمیتونم بگیرم تاریک تاریک هست
اگه اون منطقه لامپ داشته باشه میتونی از گزینه شب یعنی اون ماهی که در دوربین هست استفاده کنی یا اگه سه پایه داری دوربین در مود M بزار و بعد سرعت شاتر و اندازه روزنه کم و زیاد کن.
دوربین من Sony H20 هست و از دوربین شما خیلی پایین تره.
انقدر باید تو تنظیمات دوربین ور بری که دوربین تو دستت بیاد
دوست عزیز دوربین رو روی سه پایه بگذارید سرعت شاتر رو کم کنید ایزو مقداری بیشتر فلاش بزنید نتیجه خواهید گرفت
نقل قول:
ممنون عزیز از ویرایشت !
من می خواستم ی هآسمون واساش بذارم ولی چون حال نداشتم انجام ندادم و ممنون از این که یه آسمون واسه عکس در نظر گرفتید !:46:
ولی فکر کنم یکم زیادی رنگشو زیاد کردید ؟
سبز چمن وسط خیلی زیاد شده و کمی تو چشم می زنه ولی در کل بهتر شده مخصوصا با آسمون :27:
بازم ممنون از ویرایشت .:11:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
ممنون عکس زیبایی شده .نقل قول:
ولی آسمون پشت باید جدا باشه ؟ این طور نیست ؟