آره مکعب نیست اما خیلی از ورژن های قبلی به حالت واقعی یه تور شبیه تره! ورزن قبلی که مثل دیوار بود، توپ بهش می خورد پرت می شد بیرون.نقل قول:
Printable View
آره مکعب نیست اما خیلی از ورژن های قبلی به حالت واقعی یه تور شبیه تره! ورزن قبلی که مثل دیوار بود، توپ بهش می خورد پرت می شد بیرون.نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها individial تو formation کجاست اگه میشه کمک کنین همون که تو pes6 بود میتونستی جهت بازیکن رو تو زمین مشخص کنی تو pes 2008 هرچی نگاه کردم نتونستم پیدا کنم
لطفا کمک
مرسی کاملا تایید میشهنقل قول:
بهتره از یه کارت قوی استفاده کنی تا بتونی خلاقیتهای گرافیکی بازی رو ببنینقل قول:
درسته فقط با های و یه گرافیک خوبنقل قول:
اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست
ای به رنکینگ تیمت بسته گی دارهنقل قول:
:10::20:نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
تو همون ادیت که جای بازیکنا رو تو زمین تغییر میدی ال 2 بزننقل قول:
الان دو ساعته دارم تو نت دنبال یه آپشن فایل کامل میگردم ولی نیست که نیست...
منم همینطورنقل قول:
تو Set Formation و قسمت Edit ش که جای بازیکن رو جابجا می کنی، R2 و L2 رو بزن میره روی وضعیت های Attack و Defence بازیکن. Role هم که همون بخش اوله.نقل قول:
دوست عزیز شما می تونی این پچ رو نصب کنی تاهم اسم.لوگو.پیراهن های لینگ انگلیس رو درست کنه.حجمش هم 6.1MB است.من خودم نصب کردم درست عمل می کنه و هیچ ایرادی هم نداره.نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_blank.php?mirror=4&mirror_category=2&download_id=14896
اینو کجا و چه جوری ریختی من که ریختم هیچ تغییری نکردنقل قول:
کسی نرم افزاری می شناسه که بشه باهاش این آپشن فایل ها رو باز کرد و ادیت روشون انجام داد (ضروریه اگه می دونین لینک بدین)
باید آپشن فایل بالا رو بعد از ریختن تو بازی لود کنین