اهنگ پیشواز هم فعال شد ...45 نفری بودم که تو غصه نخور رو انتخاب کردم واسه پیشواز:n12:
Printable View
اهنگ پیشواز هم فعال شد ...45 نفری بودم که تو غصه نخور رو انتخاب کردم واسه پیشواز:n12:
سلام
از صبح همینطور دارم آلبوم رو گوش میدم .... مثل آلبوم های قبلی اولین بار نفهمیدم چی گوش میدم ( دست و پام میلرزید )
ترک های دیگه میرم و نگران رو وحشتناک پسندیدم ..... بقیه کارها فوق العاده هستن .....
یکی از خصوصیت های مجید اینه هرچی بیشتر گوش کنی بیشتر خوشت میاد .... بلعکس خیلی ها که موندگاری ندارن
باز هم خاطره سازی با مجید .......
در مورد آلبوم زیاد حرف دارم ... میام
همه شما خواننده ها گرچه زدید فریاد ها ........... سرور همه شما هست سلطان مجید خراطها
عــاقــا ما امروز در قالب یک اکیپ 3 نفره کل منطقه 4 تهران ( محدوده تهرانپارس ) رو زیر و رو کردیم ولی هیچ خبری از آلبوم نبود :n13:
حتی شهر کتاب !
جالب اینکه خیلی از فروشنده ها اصلا از پخش این آلبوم اطلاعی نداشتن !!! :n27:
آیتونز فارسی نداریم ؟ :دی
من نتونستم آلبوم رو بگیرم.فردا باز میرم سراغش.به هیچ وجه دانلودش نمیکنم.رامین جان شما تهران بودی؟از کجا خریدی؟
دوستان چه خبره ؟
من تازه رسیدم . واسه دانلود موجوده ؟
داریم، خوبش هم داریم :n06:نقل قول:
جدیداً خیلی هم داره موفق کار میکنه
الان مدتیه داخل کاور اکثر آلبومای مجاز میزنه قابل دانلود در BeepTunes.com
محتوای مخفی: کاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان که چک کردم این آلبوم رو ندیدم، هنوز نیاورده احتمالاً ...
آآآآآآآآآآآآآی ی ی ی ی ی خداااااااااااا
تو زیادی و من از کم ، کمتر ------ آره خب هیچیه ما همسطح نیست....
بخدا همه ی موهای بدنم سیخ شده ( دیگه میرم! ) عین دیوونه ها هر دفعه که داشتم گوش میدادم تند تند متن شعرشو هم تایپ میکردم. فعلا رسیدم تو تراک چهارمی هنوز دستم نرفته ردش کنم بخدا. اون 3تا به کنار. این یکی یه دنیاس واسه خودش...
بقیه شو اگه تونستم اینو رد کنم گوش میدم میگم چجوریه.
فقط دلم میسوزه آلبوم به اینجاها نمیرسه که بخوام بخرم. البته اگه هرموقع هرجا این آلبومو دیدم بلاشک میخرمش. نه یکی دو تا . حداقل 3-4 تا. اینا رو هم هدیه میدم به دوستا و اونایی که دوسشون دارم:n12:
حالا چی شد که یهو فهمیدی ... جام تو این زندگی کم رنگ شده....
راستی یکی فیس بوک مجیدو بده.
سلام
majid.kharatha.music
همه تراک ها عالیه
دارو ندار هم خیلی قشنگه کلا همشون عالیه اون اهنگ هایی که لو رفته بود و شعرشون رو عوض کرده بود هم اون تیکه هایی که عوض کرده بهتر از قبلی شده
آهنگ بلا تکلیفش واقعا به دلم نشست :n12:
منم الان همه جا رفتم و نبود ....... ! ( سمت شهرک غرب )
من صبح یکی از دوستام از از سمت بازار واسم 10 نسخه که سفارش داده بودم آورد ..... از صبح بکوب دارم گوش میدم .... فردا هم سرکار نمیرم !